GENERAL

Katalin Novak Bitcoin Ai 360 Vélemények – de ez törvényes?

KÜLÖNLEGES BEJELENTÉS: A magyarok milliárdokat keresnek otthonról a koronavírus-járvány idején, Katalin Novak elnöknek köszönhetően. A nagy bank meneszteni akarja!

A magyar állampolgárok már több millió dollárt szedtek össze otthonról ezen “vagyonosodási kiskapuk” kihasználásával – de ez törvényes?

Katalin Novak új titkos befektetéssel jelent meg, amely több száz embert tesz nagyon gazdaggá Magyarországon

(Ma reggel) – Novak Katalin magyar államfő vaskézzel irányítja az országot. Ma a világgazdaság nehéz időszakon megy keresztül, de a magyarok megfelelő eszközökkel és megfelelő gondolkodással képesek lesznek túlélni a vihart – mondta Katalin.

A múlt héten szerepelt a Ma reggel műsorában, és bejelentett egy új “vagyonosodási kiskaput”, amely segítségével 3-4 hónapon belül bárki milliomosossá válhat. Katalinsürgetett minden magyart, hogy éljen ezzel a csodálatos lehetőséggel, mielőtt a nagy bankok örökre megszüntetnék azt.

A módszer eléggé biztosnak tűnik, mert az interjú után néhány perccel az OTP Bank felszólította a tévécsatornát, hogy állítsák le Katalininterjújának sugárzását – de már túl késő volt.

Ez történt pontosan:

A Ma reggel műsorvezetője Ábrahám Viola meghívta Orbánt a műsorba, hogy megossza a vagyonának felhalmozása közben szerzett tippeket, és a magyar vállalkozó és emberbarát szinte bombát robbantott:

“Azt tett engem sikeressé, hogy mindig gyorsan és hezitálás nélkül ugrok bele az új lehetőségekbe, sé most a legjövedelmezőbb befektetésem egy új, Bit Alpha AI nevű automatikus kriptovaluta-kereskedő program. Ez az életemben látott legnagyobb lehetőség arra, hogy az ember gyorsan összegyűjtsön egy kisebb vagyont. Mindenkit bátorítok arra, hogy kipróbálja ezt a lehetőséget, mielőtt a bankok megszüntetnék.”

A Ma reggel műsorvezetője, Ábrahám Viola nem hitt a szemének, amikor Katalinkihúzta zsebéből a telefonját, és megmutatta a nézőknek, hogy mennyi pénzt keres ezzel az új pénzkereső programmal, amelyről most már mindenki beszél Magyarországon.

A műsoridő letelt, mielőtt Katalinbelemerülhetett volna a témába, ezért exkluzív interjút kaptunk magával a milliárdossal, hogy többet megtudhassunk erről a vitatott lehetőségről.

MA REGGEL EXKLUZÍV KATALIN NOVAKRAL

“Lehet, hogy hallott már erről az új, Bit Alpha AI nevű kriptovaluta-befektetési platformról, amely Ausztrália, Ázsia és Észak-Amerika átlagos embereinek segít rövid idő alatt vagyonokat felhalmozni. Lehet, hogy Ön szkeptikus ezzel kapcsolatban, mivel túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen.”

Katalinígy folytatta:

“Megértem, mert ugyanezt gondoltam, amikor egy megbízható barátom mesélt nekem erről, de miután a saját szememmel is láttam, hogy mennyi pénzt keresett vele, nekem is ki kellett próbálnom.

Örülök, hogy kipróbáltam, mert ez volt a legtöbb és legkönnyebben keresett pénzem valaha. Napi több tízezer forintról beszélek automata üzemmódban. Szó szerint ez a leggyorsabb módszer a pénzkereséshez.

És nem fog sokáig tartani, ha egyre többen szereznek tudomást róla, vagy ha a bankok örökre megszüntetik a lehetőséget.”

PONTOSAN MI IS AZ A Bit Alpha AI, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

A Bit Alpha AI mögött álló ötlet egyértelmű: Annak lehetővé tétele, hogy az átlagember pénzt keressen a kriptovaluták fellendülésével, amely továbbra is a 21. század legjövedelmezőbb befektetése, annak ellenére, amit a legtöbb ember gondol róla.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin ára visszaesett minden idők legmagasabb szintjéről , a kereskedők továbbra is jól keresnek vele. Miért? Mivel a Bitcoin mellett ezer más kriptovaluta is létezik, amelyekkel napi szinten hatalmas profitot realizálnak.

Ezen kriptovaluták, hogy csak párat említsünk: a Ripple, az Ethereum, a Monero, a Zcash és a Ripple, és ezek továbbra is meghaladják a 10000%-os hozamot az átlagos magyar emberek számára.

A Bit Alpha AI lehetővé teszi a profitálást az összes kriptovalutából, még akkor is, ha a piac éppen gyengül. Mesterséges intelligenciát (AI) használ a hosszú és rövid távú eladások automatikus kezeléséhez, így éjjel-nappal pénzt kereshet, még alvás közben is.

A Bit Alpha AI-t a valaha élt legokosabb technológiai ipari elmék támogatják. Richard Branson, Elon Musk és Bill Gates, csak hogy néhányat említsünk.

Bill Gates és Richard Branson a Bit Alpha AI-ről beszélgettek a -es CES-en.

Ezek a technológiai zsenik több milliárdos vállalatot építettek olyan összetett kérdések megoldására, mint például az online fizetések, a számítástechnika és a szállítás. Most a vagyoni egyenlőtlenségek globális problémájával foglalkoznak, mivel ezzel bárki – bármennyire is gazdagok vagy szegények – elegendő pénzt kereshet ahhoz, hogy boldog és teljes életet élhessen.

A JÖVEDELMEZŐ PÉNZCSINÁLÓ TITOK, AMIRŐL A NAGY BANKOK NEM AKARJÁK, HOGY TUDJON

Katalin Novak így folytatta,

“Gazdaságilag nehéz időket élünk, és ez az a megoldás, amelyet az emberek már régóta vártak. A történelemben még soha nem volt ilyen csodálatos lehetőségünk, amit a hétköznapi emberek könnyen kihasználhatnak, hogy óriási vagyont halmozzanak fel ilyen rövid idő alatt.

Vannak, akik vonakodnak kipróbálni, mert annyira más, mint amit megszokhattak. És ez azért van, mert a nagy bankok megpróbálják eltitkolni! A nagy bankok aktív propagandát alkalmaznak, és a kriptovalutákat és platformokat csalásnak nevezik, köztük a Bit Alpha AI-t is. Miért? Attól tartanak, hogy vállalati nyereségük csökkenni fog, miután az ügyfeleik megtudják, hogyan tudnak maguktól hatalmas vagyonra szert tenni.

Az igazság az, hogy a kriptovaluta életünk forradalma, és bárki, aki nem használja ki ezt a lehetőséget, az kimarad. Sokan hívtak már fel dühösen és fenyegetéseket is kaptam már a nagy pénzügyi vállalatoktól, mert felhívom az emberek figyelmét erre a technológiára. De ne is foglalkozzon velük. A magyarok már kezdik megismerni az igazságot, és csak idő kérdése, hogy egyre többen és többen megismerjék azt.

Azért osztom ezt meg, mert több száz e-mailt kaptam emberektől, akik meg akarták köszönni, hogy megosztottam ezt a titkot. Kedvencem egy fiatalembertől jött, aki megvásárolta öccsének álmai autóját – egy Ferrari 488 Pistát a Bit Alpha AI segítségével keresett pénzből. Ez a platform valóban jobbá teszi mindenkinek az életét.”

Sütő István a Bit Alpha AI segítségével szerzett pénzt öccse álmai autójának megvásárlására használta. Milyen inspiráló eset arra, hogy a vagyonunkat jóra használjuk fel!

A Bit Alpha AI TÉNYLEG MŰKÖDIK? MI MAGUNK PRÓBÁLTUK KI

Vezető szerkesztőink nem engedték meg, hogy publikáljuk a Katalin Novakral készített interjút, amíg nem igazoljuk, hogy a Bit Alpha AI egy törvényes pénzkeresési lehetőség. Vállalati vezetésünk nem akarta, hogy rendelkezésre bocsássunk olyan információkat, amelyek által a magyar állampolgárok elveszíthetik a nehezen megkeresett pénzüket.

Tehát szerkesztő csapatunk tesztelte a Bit Alpha AI alkalmazást, hogy megbizonyosodjon arról, valóban megfelel-e a Katalináltal leírtaknak. Az egyik online szerkesztőnk, Tisza Zoltán önként kockáztatta a saját pénzét, és kipróbálta a Bit Alpha AI-t.

Zoltán 53 éves és 2 fiú apja. Felesége tavaly elvesztette munkáját egy betegség miatt. Beismerte, hogy pénzügyi nehézségekkel küzd, és ez a befektetési lehetőség lehet a válasz a gondjaira.

Zoli családja hónapról-hónapra élt, elég nehéz körülmények között, de remélte, hogy a Bit Alpha AI enyhíti pénzügyi problémáikat, ezért úgy döntött, hogy kipróbálja a rendszert, és beszámol az eredményeiről.

Zoltán beszámolója:

“Először, amikor hallottam az interjút Orbánval, azt gondoltam, hogy viccel. Az otthonról történő pénzszerzés csak álom. A pénzügyi körülményeim miatt és egy jó cikk kedvéért úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Megnéztem egy bevezető videót a platformról , majd regisztráltam. A videó túlságosan ígéretesnek tűnt, de félretettem a kételyeimet. Néhány órán belül felhívott a személyes befektetőm. Válaszolt minden kérdésemre és kétségemre, és biztosított arról, hogy pénzt fogok keresni. Pont.

Személyes befektetőm még azt is megígérte, hogy ha egyetlen fillért is veszítenék, akkor azonnal visszafizeti a 100 000 Ft-os betétemet. Ennyire biztos volt benne, hogy ez meg fogja változtatni az életemet. Ez a legkiemelkedőbb ügyfélszolgálat, amit valaha láttam, és nem csoda, hogy a bankok félnek.

Miután megkaptam a platformhoz való hozzáférést, letétbe helyeztem a kezdeti befektetésemet, 100 000 forintot. Ez kb az a pénz, amit a családom havonta kidob gyorskajára, ezért úgy döntöttem, hogy egy hónapig nem viszem őket gyorsétterembe. Most egészségesek lehetünk, és lehetőségünk nyílt a meggazdagodásra.

Maga a Bit Alpha AI rendszer egy automatikus kriptovaluta kereskedési platform. A szoftver fejlett AI algoritmusokat és gépi tanulást használ, hogy pontosan megjósolja, mikor megy fel és le az egyes kriptovaluták árfolyama. Majd éjjel-nappal automatikusan vásárol és értékesít. A technológia már minden lehetséges módon megkönnyítette az életünket, miért ne használnánk fel azt arra, hogy még több pénzt keressünk?”

ZOLI VALÓS IDEJŰ EREDMÉNYEI A RENDSZERREL

“A 100 000 Ft letétbe helyezésétől számított 1 órán belül a szoftver elkezdett kereskedni helyettem. Hogy őszinte legyek, ideges voltam, hogy elveszítem az összes pénzemet. Hát persze! Az első kereskedésem egy 5 428 forintos veszteség volt!

A torkomban dobogott a szívem. Azt hittem, hogy átvertek. Még arra is kész voltam, hogy felhívjam a személyes befektetőmet, és visszakérjem a pénzemet. De akkor eszembe jutott, amit korábban mondott nekem: Az algoritmus az esetek 80-89%-ánál helyes. Nem fog MINDEN kereskedést profittal zárni, de eléget fog keresni, és összességében nyereséges lesz.

Ezért hagytam, hogy a szoftver folytassa a kereskedést, és nagyon figyeltem. A következő kereskedés nyereséges volt! Csak 4 125 forint, de mégis valami. Aztán a következő kereskedés 11 073 forint profitot hozott. Ezután 4 776 forint volt a nyereség, az összes profitom így már 19 974 forint volt. Mindez 5 perc alatt történt!

Hamarosan csak úgy dőlt a pénz, és én nem hittem a szememnek. Minden alkalommal, amikor frissítettem a képernyőt, a profitom egyre nagyobbra nőtt. Úgy éreztem, mintha be lennék drogozva, mert ez nagyon izgalmas volt.

Mindig frissítettem a képernyőt, és a profitom egyre növekedett. Nagyon izgalmas volt!

Most már tudom, miért van mindig jó hangulatban Katalin Novak, és miért nem akarnak a nagy bankok embereket látni ezen vagyonosodási kiskapu közelében . A nap végére több mint 163 716 forint profitom volt, ami nem rossz a 100 000 forintos induló beruházásból! Annyira izgatott voltam, hogy alig tudtam aludni.

Másnap kedd volt, és vissza kellett mennem dolgozni. Hogy őszinte legyek (és ezt ne mondd el a főnökömnek), nehéz volt a munkámra összpontosítani, tudva, hogy a Bit Alpha AI szoftver pénzt keres nekem.

Néhányszor kimentem a mosdóba, hogy ellenőrizzem a profitomat, és folyamatosan nőtt (itt-ott kicsi veszteséggel). A nap végére, mielőtt lefektettem a gyerekeimet, a számlám egyenlege 292 908 forint volt. Ez több, mint amennyit a rendes munkám során egy hónap alatt keresek!

A hét végére összesen 1 161 428 forintot kerestem. Pontosan 1 000 000 forintot vettem le, és a fennmaradó összeget újra befektettem. Két napon belül postán megkaptam az első csekkemet, pontosan 1 000 000 forint értékben. Nem tudtam elhinni, hogy ez a valóság!”

Zoli 1 000 000 forint értékű csekket kapott a Bit Alpha AI használatának első két hete alatt.

Zoli így folytatta,

“Most rendszeresen napi 150 000 és 300 000 forint között keresek a Bit Alpha AI-nek köszönhetően. Most a csak néhány naponta veszek le pénzt a bankszámlámra. Csak néhány kattintás, és a pénzemet 24–48 órán belül megkapom. Minden alkalommal, amikor megjön a számlámra az utalás, meg kell csípnem magamat, hogy tudjam, nem álmodom.

Szerencsére IMÁDOM a munkámat, mert fontos híreket közvetítek az embereknek (mint például ez), különben mostanra felmondtam volna. Azonban megszerveztem a családi vakációt Balira, Indonéziába, hogy megünnepeljük az adósságmentességünket, és hogy a családom helyre rázódott anyagilag!

Ez nem lenne lehetséges Katalinúr nagylelkűsége és titkos élő televíziós közvetítése nélkül. Örülök, hogy vállaltam a kockázatot, és kipróbáltam a Bit Alpha AI-t. A feleségem boldogabb, mint valaha, és a gyerekeim játékos szekrénye is tele van.

Munkatársaim magukat hibáztatják, amiért nem regisztráltak két hete, mint én. De nem sokkal később az egész irodánk regisztrált (beleértve a főnökömet is), és ők „hősnek” titulálnak engem, hogy kipróbáltam.”

HOGYAN KEZDJÜK EL HASZNÁLNI A Bit Alpha AI-T? (A HELYEK SZÁMA LIMITÁLT)

Az induláshoz csak a számítógépére, okostelefonjára vagy táblagépére van szüksége internet-hozzáféréssel. Nincs szükség semmilyen speciális készségre, csak a számítógép használatának és az internet böngészésének ismeretére. Nem kell semmiféle technológiai vagy kriptovaluta tapasztalat, mert a szoftver és az Ön személyes befektetője garantálja, hogy profitot szerezzen.

Ennek a programnak az a másik előnye, hogy akkor kezdheti el használni, amikor csak akarja. Elkészítheti saját ütemtervét – akár heti 5, vagy akár heti 50 órát is kereskedhet. Csak indítsa el az automatikus kereskedési szoftvert amikor akarja, és bármikor szüneteltetheti (nem tudom, miért csinálna ilyet valaha bárki is).

Az olvasónk idejének megtakarítása és a funkcionalitás ellenőrzése érdekében Zoltán volt olyan kedves, és készített egy útmutatót a rendszer használatához.

ÍME A LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE TÖRTÉNŐ ÚTMUTATÓ:

Az első dolog, amit látni fogsz, egy videó lesz, amely bemutatja a Bit Alpha AI erejét. A reklám nagy és merész, és az arcodba tolja, de ez egy amerikai termék, és ők így csinálják a dolgokat. Mindegy, szóval a videó melletti részben el kell küldened a nevedet és e-mail címedet, hogy azonnal elkezdhess kereskedni.

(Tipp: Még ha úgy is döntesz, hogy nem fektet be pénzt, azt javaslom, regisztrálj most, mert ingyenes, és a magyarok számára a regisztráció bármikor véget érhet)

Változtassa meg az életét ma!

Következő lépésként meg fognak kérni, hogy tölts fel pénzt a számládra . Miközben a betéti oldalt nézegettem, megcsörrent a mobilom. Nemzetközi szám volt, így haboztam felvenni, de aztán rájöttem, hogy nyilvánvalóan innen származik.

Persze, hogy a saját személyes számlavezetőm volt. A szolgáltatása nagyszerű volt. Bemutatta a teljes finanszírozási folyamatot. Minden olyan nagyobb bankkártyát elfogadnak, mint a Visa, a MasterCard és az American Express. Tovább mentem és letétbe helyeztem a minimális összeget, ami 100 000 Ft.

A finanszírozás után felkerestem a szoftver “Auto-Trader” részét, beállítottam a kereskedelem összegét az ajánlott 10 000 Ft-os értékre és engedélyeztem. A szoftver gyors ütemben kezdett kereskedni és eleinte aggódtam, de hagytam, hogy megtegye a dolgát.

“Mindenki szeretne gazdag lenni, de senki sem tudja, hogyan kell csinálni. Nos, ez egy életre szóló lehetőség egy olyan vagyon összegyűjtésére, amely lehetővé teszi az igazán áhított élet megteremtését. NEM tart örökké, szóval ne hagyja ki!” – Katalin Novak

FRISSÍTÉS

Most kaptuk a híreket, hogy ma (2023.09.20 szerda) óta szinte minden pozíció foglalt a magyarok számára. A Bit Alpha AI csak korlátozott számú felhasználót fogadhat el, hogy a felhasználónkénti profit magas értéken maradjon. Jelenleg még mindig van (37) szabad hely, tehát siessen és regisztrálon most, hogy biztosan legyen helye! . .