BUSINESS

Volvo XBT 24 ProAir Recension Martin Lundstedt

SPECIALRAPPORT: Volvo lanserar sin nya plattform XBT 24 ProAir – som siktar på att hjälpa familjer bli förmögnare

På grund av den finansiella krisen runt om i världen har Volvo lanserat ett nytt projekt som lovar att hjälpa familjer bli förmögnare.

Det är välkänt att familjer runt om i världen lider av finanskrisen, verksamheter stängs ned och människor förlorar sina jobb på grund av den nya globala pandemin.

Det stora företaget “Volvo” har beslutat att hjälpa dem i nöd och har börjat bygga sitt projekt “XBT 24 ProAir”, som investerar 1.5 miljarder dollar i bitcoin.

Volvos VD, Martin Lundstedt, bad att få hålla projektet hemligt under början av arbetet.

Nu har Volvo äntligen avslöjat XBT 24 ProAir och är glada att tillkännage att invånarna i Sveriges är med bland de första som kan testa den här nya plattformen, tillsammans med USA, Storbritannien och Australien.

Idén är enkel: Ge en genomsnittlig person möjlighet att tjäna pengar på den digitala valuta-boomen, även om de inte har någon erfarenhet av investering eller teknologi överhuvudtaget.

Folk runt om i världen blev chockade när de hörde om den nya plattformen som lovar att hjälpa dig att snabbt bli rik.

XBT 24 ProAir är en ny handelsplattform för kryptovaluta som enligt Volvo kan göra vem som helst till miljonär inom 3-4 månader!

Volvo hänvisar till detta projekt som “den enskilt största möjligheten att bygga upp en liten förmögenhet snabbt”, och uppmanar folk att prova på deras nya plattform innan bankerna försöker stänga ned den.

Hos XBT 24 ProAir kan en användare enkelt göra en första insättning till platform, vanligtvis 3 000 kr eller mer. Därefter börjar den automatiserade handelsalgoritmen att arbeta.

En intervju med Martin Lundstedt, VD för Volvo, om XBT 24 ProAir.

Exklusiv intervju med Volvos VD, Martin Lundstedt:

“Volvo har alltid försökt glädja folk runt om i världen, men nu siktar vi på att hjälpa folk, snarare än att bara glädja dem. Vi vill att var och en ska ha råd att nå sina drömmar och önskemål.”

Lundstedt fortsätter:

“Vår nya plattform, XBT 24 ProAir, kommer hjälpa folk att bli rikare SNABBT; istället för att arbeta för vartenda öre, så får vi pengarna att arbeta ÅT DIG!”

Lundstedt lovar att så länge XBT 24 ProAir håller igång, så kommer folk som använder det att bli förmögnare. Men bankerna runt om i världen är inte glada över den nya plattformen och försöker stänga ned den. Det är därför som Lundstedt uppmanar alla att använda den innan den stängs ned.

Du kanske blir förvånad över att höra att bara två tredjedelar av Lundstedts förmögenhet på 182.9 miljarder dollar kom från hans arbete.

VAD EXAKT ÄR EN XBT 24 ProAir OCH HUR FUNGERAR DET?

Idén bakom XBT 24 ProAir är enkel och tydlig: Att låta en genomsnittsperson tjäna på kryptovaluta-boomen, som fortfarande är den mest lukrativa investeringen hittills under 2000-talet, oavsett vad de flesta människor tycker.

Fastän Bitcoin-kursen har sjunkit från toppvärdet på 200 000 kr per Bitcoin tjänar handlare fortfarande storkovan. Varför? Därför att det finns tusentals andra kryptovalutor förutom Bitcoin som handlas med enorma vinster dagligen.

Några av kryptovalutorna är Ripple, Ethereum, Monero och Zcash. De ger fortfarande vinster på över 10,000 % eller ännu mer, till vanliga människor i Sverige.

XBT 24 ProAir låter dig dra fördel av alla dessa kryptovalutor, till och med på en svag marknad. Den använder sig av artificiell intelligens (AI) för att automatiskt hantera långa och korta affärer åt dig så att du kan tjäna pengar dygnet runt, även när du sover.

XBT 24 ProAir backas upp av några av de smartaste tekniska hjärnorna som någonsin existerat, Richard Branson, Jeff Bezos och Bill Gates, för att bara nämna några.

Bill Gates och Richard Branson diskuterar XBT 24 ProAir vid CES .

Men fungerar verkligen systemet?

Vi tyckte att det bästa sättet att besvara den frågan var att sätta Martin Lundstedts påståenden på prov. Vi skapade ett konto och satte initialt in 3 000 kr.

Därefter behövde vi bara trycka på “Start”-knappen. Tydligen skulle programvaran göra allt annat åt oss.

Innan vi ens fick chansen att besvara allas frågor så avbröt Lundstedt och sa med ett leende: “Jag har gått upp till 3 050,78 kr efter bara 8 minuter”.

Om du hade investerat bara 1 000 kr i digitala valutor tillbaka under 2010, skulle du nu kunnat glädjas åt en utdelning på 750 miljoner kr!

Registrera dig här och börja tjäna pengar!

Vi bestämde oss för att sätta plattformen som Martin Lundstedt använde på ännu ett prov för att se om det verkligen var möjligt för dig att tjäna pengar, eller om det kanske var en engångsaffär.

Så här är det: Vi upptäckte snabbt att plattformen tar ut en provision på 2% av vinsterna som en användare genererar och du måste göra en minsta insättning på 3 000 kr för att komma igång. Dessa pengar blir din initiala investering, som handelsprogramvaran använder för att handla.

Vi lärde oss också att algoritmen tjänar pengar genom att köpa när priset stiger OCH när priset sjunker. Detta är känt som ”short-selling”, och plattformen hanterar det automatiskt åt dig.

VÅRA RESULTAT MED XBT 24 ProAir EFTER 7 DAGAR:

Martin Lundstedt lyckades göra 2 382 kr i vinst efter 3 timmar; för oss tog det mycket längre tid. Plattformen tog 20 timmar på sig att generera en vinst på 1 963 kr, vilket fortfarande imponerade mycket på oss! Jag har aldrig handlat i hela mitt liv, men här lyckades vi generera vinster.

Vi spenderade cirka 25 minuter om dagen på att kontrollera resultaten, och efter 5 dagar hade plattformen handlat upp det till en totalt 7 560 kr. Det är en ökning med 252 % på vår initiala insättning. Jag började bli en sann anhängare av denna plattform.

Efter 7 dagar hade vår initiala investering handlats upp till 19 725 kr. Vid denna tidpunkt snurrade mina tankar kring möjligheterna till alla saker jag kunde spendera pengarna på. Det här är mer pengar än jag tjänade på en veckas arbete och jag spenderade mindre än 3 timmar i veckan på plattformen.

Jag bestämde mig för att hålla vårt konto aktivt i totalt 15 dagar då jag ville se hur högt det kunde stiga. Vårt konto nådde så småningom en topp på 56 775 kr men hade en negativ affär på -812 kr. Jag kollade igenom våra handelsloggar och upptäckte att inte varje affär är lönsam, på vissa förlorar man faktiskt pengar.

platform är inte magisk, men efter att 87% av våra affärer var lönsamma blev nettoresultatet att vi tjänade 56 775 kr från en första insättning på 3 000 kr. Det tog mig mindre än 3 timmars arbete i veckan utan någon erfarenhet av teknik eller investering överhuvudtaget.

Som du kan se från skärmdumpen nedan så bestämde jag mig för att använda funktionen ‘ta ut pengar’ för att ta ut 56 775 kr från mitt konto.

Allt som allt lyckades vi tjäna 56 775 kr. Vi bestämde oss för att ta ut pengarna och dela upp dem mellan oss alla.

Notera: Det tog 48 timmar för pengarna att bli insatta på mitt personliga bankkonto.

PROVA SJÄLV

Just nu kan våra läsare prova platform med en minsta initial insättning om endast 3 000 kr. Du kan ta ut detta belopp när du vill.

Med tanke på den massiva ökningen av handelsplattformens popularitet kan den här initiala minsta insättningen komma att öka!

Det är avgörande att du registrerar dig omedelbart, eftersom vi inte vet hur många platser som kommer att finnas tillgängliga.

Du kan sätta in pengar på ditt konto med ett kreditkort eller en banköverföring.

Det är tre steg för att komma igång:
1. Registrera dig för ett gratis konto
2. Sätt in minst 3 000 kr
3. Använd XBT 24 ProAir för att göra vinster

Notera: Du kan när som helst ta ut dina vinster eller din första insättning genom att använda knappen ‘Ta ut’ inne i plattformen.

HÄR ÄR MIN STEG-FÖR-STEG GENOMGÅNG:

Det första du ser är en video som visar styrkorna hos XBT 24 ProAir. Reklamen är kaxig och djärv och “går rakt på sak”, men det är en amerikansk produkt och det är så de fungerar där borta. Hur som helst, du anger helt enkelt ditt namn och e-postadress bredvid videovisaren för att komma igång direkt.

(Tips: Även om du inte vill investera några pengar just nu så rekommenderar jag att du registrerar dig nu, eftersom det är gratis och för att registreringarna för svenska medborgare kan avbrytas vilket ögonblick som helst.)

Förändra ditt liv idag

Därefter uppmanas du att sätta in pengar på ditt konto. När jag navigerade på insättningssidan ringde min mobiltelefon. Det var ett internationellt nummer, så jag var tveksam till att svara, men sedan insåg jag vem samtalet kom från.

Javisst, det var min egen personliga, ekonomiska rådgivare. Han var fantastisk. Han hjälpte mig igenom hela finansieringen. De accepterar alla ledande kreditkort som Visa, MasterCard och American Express. Jag fortsatte och satte in det lägsta beloppet, vilket är 3 000 kr.

När finansieringen var klar fortsatte jag till programvarans “Auto-Trader”-del, ställde in handelsbeloppet på rekommenderade 500 kr och aktiverade det. Programvaran började handla i snabb takt. Först blev jag orolig, men jag lät den göra sin grej.

UPPDATERING

Vi fick precis nyheter som meddelar att idag är nästan alla för svenska medborgare upptagna. XBT 24 ProAir kan endast acceptera ett begränsat antal användare för att hålla vinsten per användare hög. Just nu finns det fortfarande (37) platser kvar, så skynda på och anmäl dig nu för att säkra din plats.