Uncategorized

ultimele planuri ale lui ion Tiriac BTC LIDEX PRO 360 Sute de mii se îngrămădesc la bancomate, băncile în panică după ce au fost dezvăluite

RAPORT SPECIAL: Miliardarul Ion Țiriac se întoarce în România cu cel mai nou proiect al său

Cetățenii din România fac deja greșeli în valoare de milioane de lei de acasă folosind această „lacună financiară” – dar este legitimă?

Ion Țiriac iese public cu o investiție secretă nouă care face ca sute de oameni din România să devină foarte bogați

(România) – Ion Țiriac a fost invitatul Știrilor PRO TV de astăzi și a vorbit puțin despre cel mai recent proiect al său, BTC Lidex Pro 360. Ion Țiriac, cunoscut și sub numele de „Buldozerul Brașovului”, este un om de afaceri român și fost jucător profesionist de tenis și hochei pe gheață. El este actualul președinte al Federației Române de Tenis.

Iar Țiriac este, de asemenea, cunoscut pentru că este unul dintre cei mai mari contribuabili din România, cu mari donații financiare în ultimii 20 de ani. Dar nimic nu întrece ultimul său proiect în care a investit peste 1 miliard de lei, iar acel proiect se numește BTC Lidex Pro 360.

Săptămâna trecută, el a apărut la Știrile PRO TV și a anunțat o nouă „lacună financiară” despre care spune că poate transforma pe oricine într-un milionar în 3-4 luni. Ion Țiriac i-a îndemnat pe toți românii să sară pe această oportunitate uimitoare înainte ca băncile mari să o închidă cu totul.

Și, bineînțeles, la câteva minute după terminarea interviului, BNR a sunat să oprească interviul lui Ion Țiriac din a fi difuzat, însă era deja prea târziu.

Iată exact ce s-a întâmplat:

Lavinia Petrea și co-prezentatorul Mihai Dedu de la Știrile PRO TV l-au invitat pe Ion Țiriac la emisiune să împărtășească orice sfaturi pe care le-ar avea în ceea cu privire la făcutul de averi, iar antreprenorul și filantropul român a spus ceva de neînchipuit:

„Ce ce m-a ajutat să reușesc în viață este să sar fără nicio ezitare la noi oportunități. Și, în acest moment, ce îmi aduce cei mai mulți este un nou program de tranzacționare automată a criptomonedelor numit BTC Lidex Pro 360. Este singura și cea mai mare oportunitate pe care am văzut-o în toată viața mea pentru a dobândi rapid o mică avere. Îi îndemn pe toți să încerce pe cont propriu înainte ca băncile să o închidă.”

Co-prezentatoarea Lavinia Petrea de la Știrile PRO TV a rămasă neîncrezătoare în timp ce Ion Țiriac și-a scos telefonul și le-a arătat telespectatorilor câți bani câștigă prin acest program nou de făcut bani care acum îi fascinează pe toți din România.

Segmentul a luat sfârșit înainte ca Ion Țiriac să poată elabora, așa că am obținut un interviu exclusiv cu Țiriac însuși, pentru a afla mai multe despre această oportunitate controversată.

EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA CU ION ȚIRIAC

„Este posibil să fi auzit despre această nouă platformă de investiții în criptomonede, numită BTC Lidex Pro 360, care ajută oamenii obișnuiți din America de Sud, Australia, Asia și America de Nord să construiască averi peste noapte. S-ar putea să fiți sceptici, deoarece sună prea bine pentru a fi adevărat.

Ion Țiriac continuă:

„Vă înțeleg perfect, pentru că și eu am gândit la fel când un prieten de încredere mi-a spus despre asta. Dar, după ce am văzut cu proprii ochi câți bani câștigă, a trebuit să încerc și eu.

Mă bucur că am încercat pentru că a fost una dintre cele mai mari și mai ușoare sume pe care am făcut-o vreodată. Vorbesc de milioane de lei pe zi pe pilot automat. Este literalmente cea mai rapidă modalitate de a face o grămadă de bani chiar acum. Și nu va mai ține mult timp când tot mai mulți oameni vor afla despre asta. Sau când băncile o închid de tot.”

CE ESTE BTC LIDEX PRO 360 MAI EXACT ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ideea din spatele BTC Lidex Pro 360 este simplă: să permită persoanei obișnuite să profita de explozia criptomonedelor, care este încă cea mai profitabilă investiție a secolului XXI, în ciuda a ceea ce cred majoritatea oamenilor.

Deși prețul Bitcoin a scăzut de la cel mai mare nivel de 100.000 RON pe Bitcoin, comercianții continuă profite din plin. De ce? Deoarece există mii de criptomonede în afară de Bitcoin, care sunt tranzacționate zilnic pentru profituri uriașe.

Printre unele dintre aceste criptomonede se numără Ripple, Ethereum, Monero și Zcash și aduc profituri de peste 10.000% sau mai mari pentru oamenii obișnuiți din România.

BTC Lidex Pro 360 vă permite să profitați de toate aceste criptomonede, chiar și atunci când piețele financiare sunt în declin. Folosește inteligența artificială (IA) pentru a gestiona automat pozițiile lungi și scurte pentru utilizator, astfel încât să poți câștiga bani în permanență, chiar și în timp ce dormi.

BTC Lidex Pro 360 este susținut de unele dintre cele mai inteligente minți din domeniul tehnologiei care au trăit vreodată. Richard Branson, Elon Musk și Bill Gates doar pentru a aminti câteva persoane.

Bill Gates și Richard Branson discută despre BTC Lidex Pro 360 la CES .

Aceste genii din domeniul tehnologiei au construit companii de miliarde pentru soluționarea problemelor complexe precum plățile pe internet, calcularea și transportul. Acum, abordează problema globală a inegalității financiare, oferind oricui – indiferent cât de bogat sau sărac este – oportunitatea de a câștiga suficienți bani pentru a se bucura de o viață fericită și plină de mulțumire.

SECRETELE LUCRATIVE DE FĂCUT BANI PE CARE MARILE BĂNCI NU VOR SĂ LE ȘTII

Ion Țiriac continuă,

„Suntem martori la vremuri economice grele, iar aceasta este soluția pe care oamenii o așteptau. Niciodată în istorie nu am avut o șansă atât de uluitoare încât oamenii obișnuiți să poată profita cu ușurință pentru a produce averi extraordinare într-un timp atât de scurt.

Unii oameni ezită să încerce acest lucru, deoarece este atât de diferit. Și asta pentru că marile bănci încearcă să ascundă această metodă! Marile bănci distribuie activ propagandă și numesc criptomonedele și platformele precum BTC Lidex Pro 360 o înșelătorie. De ce? Sunt îngrijorați că profiturile lor corporative se vor micșora odată ce clienții vor putea să obțină singuri câștiguri uriașe.

Adevărul este că criptomonedele reprezintă revoluția vieții noastre și pierde oricine nu sare pe această oportunitate. Am primit deja apeluri și amenințări pline de furie din partea marilor corporații financiare, deoarece aduc această tehnologie în atenția oamenilor. Praful să se aleagă de ei! Oamenii din România încep deja să afle adevărul și este doar o chestiune de timp înainte ca tot mai mulți să știe și ei.

Împărtășesc asta pentru că am primit și sute de mesaje de la oameni care îmi mulțumesc că am făcut public acest secret. Favoritul meu este de la un tânăr care a cumpărat fratelui său mașina de vis, un Ferrari 488 Pista, folosind banii pe care i-a făcut din BTC Lidex Pro 360. Această platformă îmbunătățește cu adevărat viața tuturor persoanelor din lume.”

Ștefan Cojocaru a folosit profiturile pe care le-a obținut de la BTC Lidex Pro 360 pentru a cumpăra fratelui său mașina de vis. Ce mod inspirat de a-și folosi banii în numele binelui!

FUNCȚIONEAZĂ BTC LIDEX PRO 360 CU ADEVĂRAT? L-AM ÎNCERCAT CHIAR NOI

Redactorii noștri nu ne-ar fi lăsat să publicăm interviul cu Ion Țiriac până nu am verificat că BTC Lidex Pro 360 este o oportunitate legitimă de a face bani de acasă. Conducerea nu a dorit ca noi să lansăm informații care ar putea determina cetățenii României să-și piardă banii câștigați cu greu.

Așa că echipa noastră editorială a testat BTC Lidex Pro 360 pentru a se asigura că funcționează chiar așa cum a descris Ion Țiriac. Unul dintre editorii noștri, Marian Dobrea, s-a oferit voluntar pentru a-și risca banii și pentru a testa BTC Lidex Pro 360.

Marian are 53 de ani și este tatăl a 2 fete a căror mamă și-a pierdut locul de muncă anul trecut din cauza problemelor de sănătate. Acesta a recunoscut că are probleme financiare și că această oportunitate de investiții ar putea fi soluția pentru el și familia lui.

Familia lui Marian s-a străduit să facă față cheltuielilor și a sperat că BTC Lidex Pro 360 îi poate scăpa de presiunea financiară, așa că au decis să testeze sistemul și să raporteze rezultatele.

Marian raportează:

„La început, când am auzit interviul cu Ion Țiriac, m-am gândit că glumește. Să faci bani de acasă e doar un vis. Am decis să îl încerc oricum, având în vedere circumstanțele mele financiare și cu scopul de a face jurnalism de calitate.

Am urmărit un videoclip introductiv despre platformă și apoi m-am înscris. Videoclipul părea a fi prea promițător, dar am lăsat scepticismul deoparte. În câteva ore, am primit un apel de la investitorul meu personal. Mi-a răspuns la toate întrebările și îndoielile pe care le-am avut și m-a asigurat că voi face bani. Punct.

Investitorul personal chiar a promis că, dacă pierd chiar și un singur ban, el îmi va rambursa imediat depozitul de 1.200 RON. Atât de multă încredere avea că acest lucru îmi va schimba viața. Așa bune servicii pentru clienți n-am văzut niciodată și nu este de mirare că băncile sunt speriate.

Odată ce am primit acces la platformă, am depus investiția inițială de 1.200 RON. Atât cheltuie familia mea lunar pentru mâncare, așa că am decis să nu mai mâncăm fast-food pentru o lună. Acum putem deveni mai sănătoși, plus că avem ocazia să ne îmbogățim.

Sistemul BTC Lidex Pro 360 în sine este o platformă de tranzacționare automată a criptomonedelor. Softul folosește algoritmi IA avansați și învățare programată pentru a prezice exact când va crește și scădea valoarea criptomonedelor. Apoi cumpără și vinde automat în numele tău în permanență. Tehnologia ne-a făcut viața mai ușoară în toate modurile posibile, așa că de ce să nu o folosim pentru a câștiga mai mulți bani?”

REZULTATELE ÎN TIMP REAL ALE LUI MARIAN

„În decurs de o oră de la depunerea a 1.200 RON, softul a început să tranzacționeze în numele meu. Sincer, îmi era frică că voi pierde toți banii. Și, ce să vezi, prima mea tranzacție a fost o pierdere de 72 RON!

Am văzut negru în fața ochilor. Am crezut că am fost înșelat. Eram chiar pregătit să-mi sun investitorul personal și să-mi cer banii înapoi. Dar apoi mi-am amintit ce mi-a spus mai devreme în timpul apelului: Algoritmul are dreptate aproximativ 80-89% din timp. Nu vei câștiga TOT TIMPUL, dar vei câștiga suficient și, în general, vei fi pe profit.

Prin urmare, am lăsat programul să tranzacționeze pentru mine și l-am urmărit îndeaproape. Următoarea tranzacție a fost profitabilă! Doar 55 RON, dar tot a fost ceva. Apoi, următoarea a fost de 148 RON profit Apoi, un profit de 63 RON, cu un profit total de 266 RON. Iar toate acestea sub 5 minute!

Curând am început să scot bani pe bandă rulantă și nu mi-a venit a crede ochilor. De fiecare dată când am reîmprospătat ecranul, profiturile mele crescuseră din ce în ce mai mult. M-am simțit de parcă eram pe droguri pentru că a fost așa o creștere intensă.

De fiecare dată când mi-am reîncărcat tabloul de bord de tranzacționare, profiturile mele crescuseră din ce în ce mai mult. A fost o creștere atât de incredibilă!

Acum știu de ce Ion Țiriac este tot timpul într-o bună dispoziție. Și de ce marile bănci nu doresc ca oamenii să afle de această metodă de îmbogățire. Până la sfârșitul zilei, obținusem un profit de peste 2.100 RON. Nu-i rău, având în vedere investiția inițială de 1.200 RON! Am fost atât de emoționat încât abia am dormit.

A doua zi a fost marți și a trebuit să mă întorc la muncă. Ca să fiu sincer (și fără să-i fi spus șefului meu asta), a fost greu să mă concentrez la muncă știind că softul îmi făcea bani.

M-am dus de câteva ori la baie pentru a-mi verifica profiturile și au continuat să crească (cu o mică pierdere aici și acolo). La sfârșitul zilei, înainte de a-mi pune copiii să doarmă, soldul contului meu a fost de 3.921 RON. Mai mult decât câștig într-o săptămână la locul de muncă obișnuit!

Până la sfârșitul săptămânii, obținusem un total de 15.547 RON. Am retras exact 10.000 RON și am reinvestit restul. În 2 zile îmi sosise primul câștig la poștă – exact 10.000 RON. Nu-mi venea să cred că era pe bune!”

Marian a primit un cec de 10.000 RON pentru primele două săptămâni de utilizare a platformei BTC Lidex Pro 360

Marian continuă,

„În momentul de față, am parte constant de un venit suplimentar de 2.000 RON până la 4.500 RON pe zi datorită BTC Lidex Pro 360. Banii sunt doar depuși în contul meu bancar la fiecare câteva zile. Dau doar câteva clicuri și îmi scot banii în 24-48 de ore. De fiecare dată când transferul îmi intră în cont, trebuie să mă ciupesc ca să fiu sigur că nu visez.

Din fericire, îmi ador locul de muncă de față pentru că prezint oamenilor știri importante (ca aceasta), altfel aș fi renunțat până acum. Totuși, am planificat o vacanță pentru mine și familia mea în Bali, pentru a sărbători că am scăpat de datorii și că, în sfârșit, familia mea e pe drumul cel bun!

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără generozitatea domnului Ion Țiriac și fără să îi fi împărtășit secretul în direct la televizor. Și sunt fericit că mi-am asumat riscul de a încerca BTC Lidex Pro 360 chiar eu. Soția mea este mai fericită ca niciodată, iar dulapul cu jucării al copiilor mei este întotdeauna plin.

Colegii mei regretă că nu s-au înscris acum două săptămâni, așa cum am făcut-o eu. Dar, imediat după aceea, toți cei din birou s-a înscris (inclusiv șeful meu) și mă numesc „erou” pentru că m-am încumetat să încerc platforma.

CUM SE ÎNCEPE CU BTC LIDEX PRO 360 (LOCURI LIMITATE)

Pentru a începe, este nevoie doar de un calculator, un telefon sau o tabletă cu acces la internet. Nu este nevoie de alte abilități specifice, în afară de a ști cum se folosește un calculator și cum se navighează pe internet. Nu este nevoie de nicio tehnologie anume sau de experiență cu criptomonedele, deoarece programul și investitorul personal garantează că veți face profituri.

Un alt avantaj al acestui program este că puteți începe când doriți. Vă puteți stabili propriul program – fie că este vorba de 5 ore pe săptămână sau de 50 de ore pe săptămână. Doar deschideți platforma de tranzacționare automată atunci când doriți și puteți lua o pauză ori de câte ori vreți (nu știu de ce ați vrea vreodată faceți asta).

Pentru a economisi timpul cititorilor noștri și a verifica de două ori funcționalitatea, am creat cu mult drag un ghid pentru utilizarea sistemului.

AICI ESTE TUTORIALUL MEU PAS CU PAS:

Primul lucru este să urmăriți un videoclip care prezintă puterea platformei BTC Lidex Pro 360. Publicitatea este îndrăzneață și la un cu totul alt nivel, dar este un produs american și așa fac ei lucrurile. Oricum, pur și simplu vă introduceți numele și adresa de poștă electronică de lângă videoclip pentru a începe imediat.

(Sfat: Chiar dacă nu decideți să investiți bani, vă recomand să vă înscrieți acum, deoarece este gratuit, iar înregistrările pentru rezidenții români s-ar putea încheia în orice moment)

Schimbă-ți viața astăzi

Apoi, vi se cere să vă finanțați contul. În timp ce navigam pe pagina de depunere, telefonul meu a sunat. A fost un număr internațional, așa că am ezitat să răspund, dar apoi mi-am dat seama că este evident din partea platformei.

Bineînțeles că era managerul contului meu. Prestația sa a fost excelentă. M-a ghidat prin întregul proces de finanțare. Platforma acceptă toate cardurile bancare majore precum Visa, MasterCard și American Express. Am mers înainte și am depus suma minimă de 1.200 RON.

Odată depusă suma, am navigat la secțiunea „Autotranzacționare”, am stabilit suma la valoarea recomandată de 250 RON și am activat funcția. Softul a început să facă tranzacții într-un ritm rapid și am fost îngrijorat la început, dar l-am lăsat să facă ce știe mai bine.

„Toată lumea vrea să se îmbogățească, dar nimeni nu știe cum. Ei bine, aceasta este oportunitatea unei vieți de a acumula o avere care vă va permite să trăiți viața pe care v-o doriți cu adevărat. NU va fi disponibilă pentru totdeauna, deci nu pierdeți ocazia.” – Ion Țiriac

ACTUALIZARE

Tocmai am fost informați că, astăzi aproape toate posturile sunt ocupate pentru rezidenții României. BTC Lidex Pro 360 poate accepta doar un număr limitat de utilizatori totali pentru a menține profitul pe utilizator cât mai mare. În momentul de față, mai sunt (37) de locuri rămase, așa că grăbește-te și înregistrează-te acum pentru a-ți asigura locul.