GENERAL

Samuli Edelmann Immediate Edge kokemuksia – Bluff Tai Legitim?

ERIKOISRAPORTTI: Samuli Edelmann :n uusin sijoitus on järkyttänyt asiantuntijoita ja ravistellut suuria pankkeja
Finland kansalaiset tienaavat jo miljoonia euroja kotoa tämän “pääoman porsaanreiän” kautta – mutta onko se laillista?

Virallinen verkkosivusto: Immediate Edge

 

Samuli Edelmann mukana tulee uusi salainen sijoitus, joka tekee sadoista ihmisistä rikkaita Finland.

Viime viikolla Samuli Edelmann tuli julkistamaan uuden “pääoman porsaanreiän”, jonka hän sanoo voivan tehdä kenestä tahansa miljonäärin 3-4 kuukaudessa. Samuli Edelmann kehotti kaikkia Finland-kansalaisia ​​käyttämään hyväkseen tämän loistavan tilaisuuden ennen kuin suuret pankit sulkevat sen lopullisesti.

Ja todellakin, pian haastattelun päätyttyä, Finland-kansalaisten edustaja soitti lopetus Samuli Edelmann haastatteluun – mutta se oli jo liian myöhäistä.

Tässä tapahtumat yksityiskohtaisesti:

Ohjelman juontaja kutsui Samuli Edelmann ohjelmaan jakamaan neuvojaan vaurauden luomisesta

”Menestyikö se uusien mahdollisuuksien nopea hyödyntäminen – epäröimättä. Ja nyt tärkein rahantekijä on uusi kryptovaluuttaohjelma nimeltä Immediate Edge. Tämä on ainoa loistava tilaisuus, jonka olen koskaan nähnyt koko elämäni aikana ansaita nopeasti vähän omaisuutta. Kehotan kaikkia tarkistamaan sen ennen kuin pankit sulkevat sen. ”

kun Samuli Edelmann otti puhelimensa esiin ja näytti katsojille, kuinka paljon hän tienaa uudesta maksullisesta ohjelmasta, josta kaikki perseessä kuiskasivat.

Jakson aika loppui, ennen kuin Samuli Edelmann ehti käsitellä sitä, joten teimme eksklusiivisen haastattelun itse Samuli Edelmann :n kanssa saadaksemme lisätietoja tästä kiistanalaista mahdollisuudesta.

Immediate Edge Tarkistetaanko laillinen vai huijaus?

Arvostelumme: Immediate Edge ei ole huijaus

Tämä tarkoittaa, että kaupankäynti toimii onnistuneesti myös laitteesi ollessa pois päältä. Tämän seurauksena tämä paitsi säästää aikaasi myös säästää paljon energiaa. Aloitaksesi työsi, sinun on annettava vaadittu lupa työskentelyyn vastaavasti, ja loput ovat botin varassa.

 

AINOASTAINEN HAASTATTELU Samuli Edelmann :n KANSSA

“Olet ehkä kuullut tästä kryptovaluutan Bitcoin-vallankumouksesta, joka auttaa tavallisia ihmisiä (Finland, Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa) rakentamaan omaisuuksia. Saatat olla skeptinen, koska se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.”

Samuli Edelmann jatkaa:

“Ymmärrän sen, koska ajattelin samaa, kun luotettava ystävä kertoi minulle siitä. Mutta nähtyäni omin silmin kuinka paljon voittoa hän teki, minun piti kokeilla sitä itse.

Olen iloinen, että kokeilin sitä, koska se oli yksi suurimmista ja helpoimmista rahastoista, joita olen koskaan tehnyt. Puhun kymmenistä tuhansista dollareista päivässä automaattiohjauksella. se on kirjaimellisesti nopein tapa sataa rahaa tällä hetkellä. Eikä se kestä kauaa, kun yhä useammat ihmiset saavat tietää siitä. Tai kun pankit sulkevat sen lopullisesti.”

MITÄ TÄSTÄ ON Immediate Edge JA MITEN SE TOIMII?

Virallinen verkkosivusto: Immediate Edge

Avaa Immediate Edge Ilmainen tilisi nyt

Idea Immediate Edge on suoraviivainen: Antaa keskimääräisen ihmisen tehdä rahaa kryptovaluuttabuumin aikana, joka on edelleen 2000-luvun tuottoisin, huolimatta siitä, mitä useimmat ihmiset ajattelevat.

kauppiaat tekevät edelleen murhaa. Miksi? Koska Bitcoinin lisäksi on tuhansia muita kryptovaluuttoja, joilla käydään kauppaa valtavilla voitoilla päivittäin.

Immediate Edge antaa sinun hyötyä kaikista näistä kryptovaluutoista. Se käyttää tekoälyä (AI) hoitamaan automaattisesti pitkän ja lyhyen myynnin puolestasi, jotta voit saada voittoa ympäri vuorokauden, jopa nukkuessasi.

Immediate Edge takana ovat eräät kaikkien aikojen älykkäimmistä teknisistä mielistä. Richard Branson, Elon Musk ja Bill Gates vain muutamia mainitakseni.

Bill Gates ja Richard Branson keskustelevat Immediate Edge CES 2021 -tapahtumassa

Nämä teknologianerot ovat rakentaneet useita miljardeja yrityksiä ratkaisemaan monimutkaisia ​​ongelmia, kuten verkkomaksuja, tietojenkäsittelyä ja kuljetusta. Nyt he käsittelevät varallisuuden eriarvoisuuden maailmanlaajuista ongelmaa antamalla kenelle tahansa – riippumatta siitä, kuinka rikas tai köyhä hän on – tarpeeksi varoja nauttiakseen onnellisesta ja täyteläisestä elämästä.

TUOTTAVAT PERUSTEET SUURET SALAPANKIT EIVÄT HALUA SINUN TIETÄÄ

Samuli Edelmann jatkuu,

Elämme vaikeita taloudellisia aikoja, ja tämä on ratkaisu, jota ihmiset ovat odottaneet. Koskaan historiassa meillä ei ole ollut niin uskomatonta mahdollisuutta, että tavalliset ihmiset voivat helposti hyödyntää sitä luodakseen valtavan vaurauden näin lyhyessä ajassa.

Jotkut ihmiset epäröivät kokeilla, koska se on niin erilainen. Ja tämä johtuu siitä, että suuret pankit yrittävät peitellä sen! Suuret pankit luovat aktiivisesti propagandaa ja kutsuvat kryptovaluuttoja ja alustoja, kuten Immediate Edge huijauksia. Miksi? He pelkäävät, että heidän voittonsa pienenevät, kun heidän asiakkaansa osaavat luoda huomattavaa vaurautta itse.

Totuus on, että kryptovaluutta on elämämme vallankumous, ja jokainen, joka ei tartu tähän tilaisuuteen, jää paitsi siitä. Olen jo saanut vihaisia ​​puheluita ja uhkauksia suurilta rahoitusyhtiöiltä *, koska tuon tämän tekniikan ihmisten tietoon. Mutta elä niitä. Belgialaiset alkavat jo tietää totuuden, ja se on vain ajan kysymys. *

Jaan tämän, koska olen myös saanut satoja sähköposteja ihmisiltä, ​​jotka kiittävät minua tämän salaisuuden jakamisesta. Suosikkini on nuorelta mieheltä, joka osti pikkuveljelleen unelmiensa auton: Ferrari 488 Pistan ansaitsemillaan rahoilla Immediate Edge. Tämä alusta todella parantaa kaikkien elämää ympäri maailmaa. ”

Millard Brault käytti ansaitsemansa voitot Immediate Edge ostaakseen pikkuveljelleen unelmiensa auton. Mikä inspiroiva tapa käyttää rikkautta hyvään!

TULOKSEMME Immediate Edge:
Vahvistaaksemme Samuli Edelmann :n tarinan päätimme kokeilla Immediate Edge itse nähdäksemme, onko keskivertoihminen todella mahdollista ansaita sillä rahaa.

Toimittajamme Anthony Hawkins kävi läpi koko prosessin:

Vanhemmat toimittajamme eivät antaneet meidän julkaista kokousta Samuli Edelmann :n kanssa ennen kuin olemme varmistaneet, että Immediate Edge on laillinen mahdollisuus ansaita varoja kotoa. Yrityksemme johto ei halunnut meidän julkistavan tietoja, jotka voisivat aiheuttaa Finland-kansalaisten menettämisen varoilleen.

Toimitustiimimme testasi Immediate Edge varmistaakseen, että se todella toimii Samuli Edelmann kuvailtu. Yksi online-toimittajistamme riskeerasi vapaaehtoisesti omat varat ja testasi Immediate Edge

Katsoin esittelyvideon aiheesta Immediate Edge ja rekisteröidyin sitten. Se vaikutti liian lupaavalta, mutta jätin skeptisisyyteni sivuun. Muutaman tunnin sisällä sain puhelun henkilökohtaiselta sijoittajaltani. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiin ja epäilyihini ja vakuutti minulle, että aion tehdä varoja.

 

Kun sain pääsyn Immediate Edge, talletin 250 dollarin nimikirjaimen.

JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN TULOKSET PHILIPPEN REAALIAIKAISIA

“Tunnin sisällä 250 dollarin talletuksesta ohjelmisto aloitti kaupankäynnin puolestani. Ollakseni rehellinen,

Joten annoin ohjelmiston käydä kauppaa puolestani ja seurasin sitä tarkasti. Seuraava kauppa oli kannattava! Vain 19 dollaria, mutta se oli silti jotain. Sitten seuraava kauppa oli 51 dollaria. Sitten 22 dollaria, yhteensä 67 dollaria. Ja tämä kaikki oli alle 5 minuuttia!

Joka kerta kun päivitin kaupankäynnin kojelautaani, voittoni kasvoivat yhä enemmän. Se oli niin jännittävää kiirettä!

Nyt tiedän miksi Samuli Edelmann on hyvällä tuulella koko ajan. Ja miksi suuret pankit eivät halua ihmisiä lähelle tätä varallisuuden porsaanreikää. Päivän loppuun mennessä olin ansainnut yli 754 dollaria voittoina, ei huono 250 dollarin alusta! Olin niin innoissani, etten saanut juurikaan unta.

Viikon loppuun mennessä tienasin yhteensä 5 349,12 euroa (8 040,27 dollaria). Nostin tasan 4 500 euroa (6 018 dollaria) ja sijoitin loput uudelleen. Kahden päivän sisällä sain postissa ensimmäisen sekin – tasan 4500 €. En voinut uskoa, että tämä oli todellista elämää!”

 

sai 4 500 euron sekin (6 018 dollaria) kahden ensimmäisen käyttöviikon aikana Immediate Edge arvostelu

Philippe jatkaa,

“Nyt ansaitsen jatkuvasti 700–1 500 dollaria lisää päivässä, kiitos Immediate Edge Nyt varat vain talletetaan pankkitililleni muutaman päivän välein. Vain muutama napsautus ja sain rahani 24–48 tunnin sisällä. Joka kerta kun siirto osuu sekkitililleni, minun on nipistettävä itseäni varmistaakseni, etten nähnyt unta.

Tämä ei olisi mahdollista ilman herra Samuli Edelmann anteliaisuutta ja salaisuutensa jakamista suorana televisiossa. Ja olen iloinen, että otin riskin kokeillakseni Immediate Edge Arvioi itse. Vaimoni on onnellisempi kuin koskaan ja lasteni lelukaappi on hyvin varustettu.

Työtoverini potkivat itseään, he eivät ilmoittautuneet kaksi viikkoa sitten, minä tein. Mutta pian koko toimistomme ilmoittautui (mukaan lukien pomoni) ja he kutsuvat minua “sankariksi” tämän kokeilussa.”

MITEN ALOITTAA Immediate Edge (RAJOITUSPAIKKOJA SAATAVILLA)

Aloitaksesi tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin internetyhteydellä. Et tarvitse muita erityistaitoja kuin tietokoneen käytön ja Internetin selaamisen. Et tarvitse kokemusta tekniikasta tai kryptovaluutoista, koska ohjelmisto ja henkilökohtainen sijoittaja takaavat sinulle voitot.

Toinen tämän ohjelman etu on, että voit aloittaa milloin tahansa. Voit luoda oman aikataulusi – onko se 5 tuntia viikossa tai 50 tuntia viikossa. Aloita vain kauppojen vahvistaminen henkilökohtaisen sijoittajasi kanssa milloin haluat, ja voit pitää tauon milloin tahansa (et ole varma miksi tekisit).

Säästääksemme lukijamme aikaa ja tarkistaakseen sen toimivuuden, Philippe on ystävällisesti laatinut oppaan järjestelmän käytön aloittamiseen.

TÄSSÄ ON VAIHE-ASKELTA-OHJELMANI:

Aloita kaupankäynti 3 helpossa vaiheessa

Vieraile virallisella verkkosivustolla Immediate Edge

Ensimmäinen asia, jonka näet, on video, joka näyttää Immediate Edge voiman. Mainonta on isoa ja rohkeaa ja päin naamaa, mutta se on ja niin he asiat tekevät. Joka tapauksessa sinun tarvitsee vain lähettää nimesi ja sähköpostiosoitteesi aloittaaksesi heti.

(Vinkki: Vaikka et päättäisikään sijoittaa varoja, suosittelen rekisteröitymistä nyt, koska se on ilmaista ja Finland-asukkaiden rekisteröinnit voivat päättyä milloin tahansa)

Vaihe 1: Rekisteröityminen Immediate Edge

Rekisteröityminen osoitteessa Immediate Edge oli todella nopeaa, minulla kesti vain 2 minuuttia kirjautumisprosessin suorittamiseen.

En voinut tehdä mitään, koska tiliä ei ollut aktivoitu. Aktivoidakseni sen minun piti tehdä talletus. Päätin juoda pikakahvit kollegoideni kanssa ja jatkaa sitten

Seuraavaksi sinua pyydetään rahoittamaan tiliäsi. Kun selailin talletussivua, kännykkäni soi. Se oli kansainvälinen numero, joten epäröin vastata, mutta sitten tajusin, että se oli ilmeisesti peräisin.

Vaihe 2: Talletus ja aktivointi

Aktivoidakseni tilin olen tehnyt ensimmäisen 250 dollarin talletuksen luottokortillani. Tilini aktivoitiin heti talletuksen jälkeen, joten päätin ottaa automaattisen kaupankäynnin käyttöön ja selata ympäriinsä nähdäkseni, onko heillä muita vaihtoehtoja saatavilla.

Vahingossa päivitin voittosivun enkä voinut uskoa näkemääni!

Se todella toimi! Immediate Edge teki minulle 39,84 dollarin voittoa vain 3 minuutin talletuksen jälkeen!

Totta kai, se oli oma henkilökohtainen tilivastaavani. Hänen palvelunsa oli hienoa. Hän vei minut läpi koko rahoitusprosessin. Ne hyväksyvät kaikki yleisimmät luottokortit, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Menin eteenpäin ja talletin vähimmäissumman, joka on 250 USD.

Vaihe 3: Live-kaupankäynti Immediate Edge

OLIN SUURI YLLITYS!
Vain 4 viikon jälkeen Immediate Edge näytti yhteensä 11 394,28 puntaa voittoa, ja aloitin vain ensimmäisellä 200 punnan talletuksella, tämä on uskomatonta!

Tässä vaiheessa jokainen kollega, jolle näytän tilini, kiirehtisi rekisteröitymään välittömästi Immediate Edge.

Päätin nostaa suurimman osan voitoistani, joten minun oli Immediate Edge maksettava 11 000 puntaa PayPal-tililleni. Loput päätin pitää Immediate Edge tuottaakseni lisää rahaa.

7 tuntia myöhemmin sain Paypalilta sähköpostin, jossa kerrotaan, että olen saanut 11 000 puntaa Immediate Edge, tarkistin heti Paypalistani ja rahat olivat siellä!

 

11 000,00 puntaa saapui osoitteesta Immediate Edge Paypal-tililleni.

Immediate Edge TOIMII!
Samuli Edelmann ei valehdellut, Immediate Edge todellakin toimii ja se tulee varmasti muuttamaan monen elämän!

Valitettavasti tänään he ovat lähettäneet kaikille sähköpostin, jossa selitettiin, että heidän on pian suljettava uusien jäsenten rekisteröinnit, koska he eivät pysty vastaamaan kysyntään.

Jos et ole vielä tehnyt niin, kehotan sinua ja kaikkia tämän lukevia rekisteröitymään heti, jotta varmistat paikkasi, koska he saattavat sulkea ilmoittautumiset milloin tahansa.

Tilin rekisteröinti on ilmaista ja kestää vain 2 minuuttia. Voit rekisteröityä napsauttamalla tätä.

Sinun on kuitenkin talletettava vähintään £200 GBP (tai $250 USD), jotta tili ja kaupankäyntialgoritmi voidaan aktivoida kokonaan.

TÄRKEÄÄ: Saat todennäköisesti puhelun rekisteröitymisen jälkeen, aivan kuten minäkin. Älä jätä sitä huomiotta, koska heidän esimiehensä olivat erittäin hyödyllisiä aloittaessani, ja suosittelen erittäin hyvän suhteen luomista heidän kanssaan.

REKISTERÖIDY TÄSTÄ Immediate Edge »

“Kaikki haluavat olla rikkaita, mutta kukaan ei tiedä, miten se tehdään. No, on elämäsi mahdollisuus rakentaa omaisuutta, jonka avulla voit elää elämää, jota todella haluat. Se EI ole olemassa ikuisesti, joten älä missaa sitä.” —Samuli Edelmann

BEACHTUNG

Uskomatonta tapahtui: Jonas ilmoitti meille juuri, että Immediate Edge on live-tilassa! Hyväksyt ensimmäiset 1 000 jäsentä ilmaiseen elinikäiseen jäsenyyteen. Se tarjoaa jopa 250 € ilmaista rekisteröintiä. Se on kirjaimellisesti ilmaista rahaa! Tätä kirjoittaessamme on vielä 937 paikkaa vapaana, mutta ei kestä kauan, kun kaikki tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden paikat täyttyvät. Kiirehdi. Napsauta linkkiä rekisteröityäksesi nyt. Vieraile virallisella verkkosivustolla Immediate Edge

REKISTERÖIDY TÄSTÄ Immediate Edge»

Virallinen verkkosivusto: Immediate Edge

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *