Uncategorized

Ruud Feltkamp Bitcoin Investor Ervaringen – Oplichterij Of Echt?

Ruud Feltkamp

(Amsterdam, 2 oktober 1989) is een Nederlands acteur

Productnaam: Bitcoin Investor

Officiële site: klik hier

SPECIAAL VERSLAG: De laatste investering door Ruud Feltkamp bezorgde experts en grote banken

laat beven Nederlanders verdienen vanuit huis al miljoenen euro’s via deze “kapitaalachterstand” – maar is dat legaal?

Bitcoin Investor  

Ruud Feltkamp rapporteert over nieuwe geheime investeringen waardoor

Honderden mensen in Nederland worden erg rijk Bitcoin Investor

op NOS kanaal -De Nederlandse tv-presentator journalist Lex Rundercamp staat bekend als een stoere verslaggever die er geen probleem mee heeft om te vertellen hoe hij zijn geld eigenlijk verdient. Vorige week verscheen Ruud Feltkamp op de NOS – en kondigde een nieuwe “capital maas in de wet” aan. waarvan hij zegt dat het iedereen in 3-4 maanden in een miljonair kan veranderen.Ruud Feltkamp drong er bij alle Nederlanders op aan deze geweldige kans te grijpen voordat de grote banken deze voor altijd zouden sluiten.

En inderdaad, kort nadat het interview was afgelopen, belde een vertegenwoordiger van de Nederlandse Federale Bank om het interview van Lex Rundercamp stop te zetten – maar het was al te laat.

Hier zijn de gebeurtenissen in detail:

Lex Rundercamp nodigde Ruud Feltkamp uit om zoveel mogelijk informatie over hun investering met zijn kijkers te sturen. En toen Ruud Feltkamp liet eigenlijk de volgende bom vallen:

“Een van de redenen waarom ik zo succesvol ben geweest, is dat ik snel en zonder aarzelen nieuwe kansen kan ontdekken en er winst mee kan maken. En op dit moment is mijn ‘gelddrukmachine’ een nieuw automatisch handelsprogramma,Bitcoin Investor  tegelijkertijd ook de beste die ik ooit heb gezien om in een flits een klein fortuin op te bouwen. Moedig daarom iedereen aan om het zelf uit te proberen voordat de banken het sluiten. “

Lex Rundercamp werd wit als een vel toen Ruud Feltkamp de kijkers haar mobiel bankieren app op hun gsm lieten zien, met een waanzinnig bedrag. Hij verdiende het geld uitsluitend met deze software. Niet alleen Plasberg was verbaasd, maar ook toeschouwers uit het hele land.

Helaas eindigde de zendtijd voordat Lex Rundercamp de software kon demonstreren. Maar we waren in staat om een ​​exclusief interview te houden met Ruud Feltkamp en presenteren deze ongelooflijke software nu aan onze lezers.

EEN EXCLUSIEF ZDF MORGENMAGAZIN INTERVIEW MET Ruud

Feltkamp

“Je hebt misschien wel eens gehoord van dit nieuwe” cryptocurrency investeringsplatform “genaamd Bitcoin Investor, de inwoners van Hollandland

, maar ook in Australië, delen van Azië en Noord-Amerika helpt het van de ene op de andere dag welvaart op te bouwen. Misschien ben je sceptisch omdat het te mooi klinkt om waar te zijn. “

Ruud Feltkamp vervolgt:

Ik begrijp het omdat ik hetzelfde dacht toen een vertrouwde vriend me erover vertelde. Maar nadat ik met eigen ogen had gezien hoeveel geld hij verdiende, moest ik het zelf uitproberen.

Ik ben blij dat ik het heb geprobeerd, want ik heb in korte tijd zoveel geld verdiend. Ik heb het over tienduizenden euro’s per dag per automatische piloot. Het is eigenlijk de snelste en gemakkelijkste manier om geld te verdienen. En helaas zal het niet lang meer duren voordat het niet meer beschikbaar is. Ofwel vanwege te veel “gebruikers” of omdat banken het voor altijd offline zullen halen.

WAT IS PRECIES DE Bitcoin Investor EN HOE WERKT HET?

Het idee achter Bitcoin Investor is eenvoudig: bied echt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan de cryptocurrency-boom, die, ondanks wat de meeste mensen denken of geloven, nog steeds de meest lucratieve investering van de 21e eeuw is.

Hoewel de Bitcoin-prijs met ongeveer € 20.000 per Bitcoin is gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit, maken handelaren nog steeds enorme winsten. Waarom? Naast Bitcoin zijn er duizenden andere cryptocurrencies die dagelijks worden verhandeld met hoge winstmarges.

Sommige van deze cryptocurrencies zijn “Ethereum”, “Monero”, “Zcash” of “Ripple” en ze behalen nog steeds een rendement van meer dan 10.000% en meer – voor iedereen, in heel Duitsland.

Met de Bitcoin Investor kun je met al deze cryptovaluta’s geld verdienen, zelfs in een zogenaamde “bearmarkt”. Kunstmatige intelligentie (AI) handelt automatisch “long en short selling” af, zodat u de klok rond geld kunt verdienen, praktisch in uw slaap.

De FinTech Start-Up Bitcoin Investor werd medegefinancierd door enkele van de slimste techneuten. zoals Richard Branson, Elon Musk of Bill Gates, om er maar een paar te noemen.

Bill Gates en Richard Branson spraken over Bitcoin Investor op ‘s werelds meest opwindende elektronicashow, CES 2020 in Las Vegas.

Deze technische genieën hebben miljardenbedrijven gebouwd en / of gefinancierd om complexe problemen op te lossen, zoals online betalingen, gegevensverwerking of transport. Nu hebben ze te maken met een ander wereldwijd probleem: de ongelijkheid van rijkdom. Ze willen iedereen – hoe rijk of arm ze ook zijn – genoeg geld laten verdienen om van een gelukkig en bevredigend leven te genieten.

BIG BANKS WILLEN NIET DAT IEMAND WETEN OVER DEZE

GEHEIME GELDDRUKMACHINE

Ruud Feltkamp legt verder uit,

“We worden geconfronteerd met moeilijke economische tijden en dit is de oplossing waarop mensen hebben gewacht. We hebben nog nooit zo’n geweldige kans gehad in de geschiedenis. Iedereen kan ervan profiteren om in zeer korte tijd enorme rijkdom te vergaren. . “

Omdat het zo anders is, aarzelen veel mensen. Anderen durven het niet eens omdat grote banken het proberen te verdoezelen en het als illegaal presenteren. Grote banken promoten eigenlijk actief tegen cryptocurrencies en platforms zoals Bitcoin Investor dat het fraude is. Waarom? Omdat ze bang zijn dat hun bedrijfswinsten zullen krimpen als klanten zelf enorme rijkdom kunnen genereren.

De waarheid is echter anders: cryptocurrency zorgt voor een revolutie in ons leven en iedereen die deze kans niet grijpt, mist een unieke kans. Ik heb al verschillende bedreigingen ontvangen van financiële bedrijven voor het verspreiden van deze technologie. Ik heb de ogen van veel Duitse burgers kunnen openen en het is slechts een kwestie van tijd voordat steeds meer mensen Bitcoin Investor gebruiken.

Maar ik heb ook honderden e-mails ontvangen van mensen die me bedanken voor het delen van dit geheim met hen. Een van mijn favorieten is een jonge man die voor zijn kleine broertje zijn droomauto kocht – een 911 Turbo, allemaal met het geld dat hij verdiende met de Bitcoin Investor. Dit platform verbetert de levens van mensen over de hele wereld.

Steffen Haller heeft een deel van zijn Bitcoin Investor winst in de droomauto van zijn kleine broertje gestopt. Een inspirerende manier om te profiteren van rijkdom!

WERKT Bitcoin Investor ECHT? WE HEBBEN HET GEWOON

GEPROBEERD

Onze hoofdredacteur wilde dat we de Bitcoin Investor uitprobeerden voordat het interview met Lex Rundercamp werd gepubliceerd. Het management van het bedrijf wilde voorkomen dat informatie werd gepubliceerd waardoor Duitse burgers hun zuurverdiende geld zouden kunnen verliezen.

Daarom heeft ons redactieteam de Bitcoin Investor getest om er zeker van te zijn dat het werkt zoals beschreven. Een van onze online editors, Erol Kamisli, bood aan om zijn eigen geld te riskeren en de Bitcoin Investor

Erol’s familie vecht aan het einde van elke maand, in de hoop dat Bitcoin Investorde financiële druk kan verlichten. Dus besloot hij het systeem te testen en zijn resultaten te publiceren.

Erol’s familie vecht aan het einde van elke maand, in de hoop dat Bitcoin Investorde financiële druk kan verlichten. Dus besloot hij het systeem te testen en zijn resultaten te publiceren.

Erol rapporteert:

“Toen ik het Plasberg-programma zag met Ruud Feltkamp, dacht ik dat hij een grapje maakte. Thuis geld verdienen is maar een droom. Ik besloot het toch te proberen, vanwege mijn privésituatie – en om redenen van goede journalistiek. Ik bekeek een inleidende video op het platform en logde toen in. De video leek een beetje overdreven, maar dat was te verwachten. Binnen een paar uur kreeg ik een telefoontje van mijn persoonlijke adviseur die al mijn vragen beantwoordde en me uitschakelde Twijfel. Hij verzekerde me dat ik geld zou verdienen. Punt. Mijn persoonlijke adviseur beloofde zelfs dat als ik een cent zou verliezen, als ik een cent zou verliezen, mijn eerste investering van $ 350 onmiddellijk zou worden terugbetaald. Hij was er zo zeker van dat dit van mij was Het leven zou veranderen. Dit is de beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt, geen wonder dat banken bang zijn. Nadat ik toegang had gekregen tot het platform, maakte ik over via creditcard e mijn eerste investering van $ 350. Dat is ongeveer het bedrag dat mijn gezin elke maand aan junkfood uitgeeft. We worden niet alleen rijk, we doen ook iets voor onze gezondheid. Bitcoin Investor is een automatisch handelsplatform voor cryptocurrency. De software maakt gebruik van hightech AI-algoritmen en leert voortdurend om precies te kunnen voorspellen wanneer cryptocurrencies zullen stijgen en dalen. Hij koopt en verkoopt automatisch de klok rond. Technologie is veranderd en heeft ons leven in alle opzichten gemakkelijker gemaakt, dus waarom zou u er geen geld aan verdienen? “

LOOPT REAL-TIME RESULTATEN UIT MET HET SYSTEEM

“Binnen het eerste uur van mijn € 350 storting begon de software met handelen. Ik was extreem zenuwachtig, het systeem kon al mijn geld verliezen. Inderdaad: mijn eerste transactie, een verlies van € 25!

Ik begon een beetje te zweten, denkend dat ik was bedrogen. Ik stond op het punt mijn persoonlijke adviseur te bellen om mijn geld terug te vragen. Maar toen herinnerde ik me wat hij tegen me zei aan de telefoon: het algoritme maakt ongeveer 80-89% succesvolle transacties. Hij zei dat ik niet ELKE transactie zal winnen, maar genoeg om in het algemeen winstgevend te zijn.

Dus ik bleef de software voor mezelf verhandelen en volgde het nauwlettend. De volgende transactie was winstgevend! Slechts € 19 maar beter dan niets. Dan de volgende transactie, € 51 winst. Dan € 22 winst, wat neerkomt op een totale winst van € 67. En dat allemaal in minder dan 5 minuten!

Ik verdiende zoveel geld dat ik mijn ogen niet kon geloven. Elke keer dat ik op F5 klikte om mijn browser te vernieuwen, was het gewonnen bedrag hoger. Ik voelde me alsof ik op wolk negen was, het was echt een hoogtepunt.

Nu weet ik waarom Ruud Feltkamp altijd in een goed humeur is. En waarom grote banken niet willen dat mensen in de buurt komen van deze “kapitaalachterstand”. Aan het eind van de dag had ik meer dan € 754 winst gemaakt met slechts € 350 startkapitaal! Ik was zo opgewonden dat ik nauwelijks kon slapen.

De volgende ochtend moest ik terug naar de redactie. Om eerlijk te zijn (en vertel het niet aan mijn baas) was het moeilijk om me op mijn werk te concentreren, wetende dat de Bitcoin Investor geld voor me verdiende.

Ik sloop een paar keer naar de badkamer om mijn winsten te controleren en ze bleven zich opstapelen (met hier en daar kleine verliezen). Aan het eind van de dag, voordat ik mijn kinderen naar bed bracht, was mijn rekeningsaldo $ 1.349,13. Meer dan ik een week verdien als journalist!

Aan het einde van de week had ik in totaal € 5.349,12 op mijn handelsaccount staan. Ik heb precies € 4.500, – overgemaakt naar mijn zichtrekening, de rest heb ik terug geïnvesteerd in de Bitcoin Investor. De € 4.500 stond binnen 2 dagen op mijn rekening. Het kostte me een tijdje om het hele ding te verwerken. Het was gewoon geweldig! “

Na zijn eerste testweek bij de Bitcoin-handelaar, maakte Erol € 4.500 over naar zijn lopende rekening

Erol gaat verder

“Ik verdien een extra € 700 tot € 1.500 per dag via de Bitcoin Investor. Ik maak regelmatig de winst over naar mijn betaalrekening. Met slechts een paar klikken heb ik het geld binnen 24 tot 48 uur overgemaakt. Ik moet mezelf elke keer knijpen. Zorg ervoor dat ik niet droom

Ik HOUD van mijn werk, vooral omdat ik belangrijke boodschappen (zoals deze) aan mensen kan overbrengen, anders was ik inmiddels gestopt. Ik heb een familievakantie naar Bali gepland om in kleine groepen te vieren dat we geen schulden meer hebben en dat onze financiële situatie weer op de rails is!

Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de moed en vrijgevigheid van de heer Lex Rundercamp om het hele gebeuren op tv uit te zenden. En ik ben dolblij dat ik het risico heb genomen om de Bitcoin Investor zelf te proberen. Mijn vrouw kan eindelijk weer lachen en mijn kinderen hebben een uitpuilende speelgoedkast.

Sommige collega’s haten elkaar omdat ze zich twee weken geleden niet hebben aangemeld bij Bitcoin Investor. Maar nu heeft ons hele kantoor zich aangemeld (inclusief mijn baas) en ik ben natuurlijk de “held” omdat ik intern pionierswerk heb gedaan. “

HOE TE BEGINNEN MET DE Bitcoin Investor (BEPERKT AANTAL

RUIMTE BESCHIKBAAR)

Het enige dat u nodig heeft om aan de slag te gaan, is uw computer, smartphone of tablet met internettoegang. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig, maar je moet weten hoe je een computer aanzet en op internet surft. U hebt geen ervaring met technologie of cryptocurrency nodig, aangezien de software en uw persoonlijke adviseur u uw winst garanderen.

Een ander voordeel van dit programma is dat u kunt beginnen wanneer u maar wilt. U kunt uw eigen schema maken – 5 uur per week of 50 uur per week. Start gewoon de automatische handelssoftware wanneer u maar wilt en u kunt deze pauzeren wanneer u maar wilt (ik weet niet waarom u dit ooit zou doen).

Om onze lezers tijd te besparen en de functionaliteit nogmaals te controleren, heeft Erol een handleiding samengesteld voor de eerste stappen

BIJWERKEN

We hebben zojuist bericht gekregen dat vanaf vandaag bijna alle vacatures zijn ingevuld voor Nederlandse ingezetenen. Bitcoin Investor kan slechts een beperkt aantal gebruikers in totaal accepteren, anders is de winst per gebruiker hoog. Op dit moment zijn er 37 plaatsen vrij, dus schiet op en schrijf je nu in om je plek te reserveren.