Uncategorized

Robert Turcescu RomTrading Pareri

Robert Turcescu este dat în judecată de Banca României pentru comentariile pe care el le-a făcut la o emisiune în direct

Adevărul șocant a fost dezvăluit în direct, iar Robert Turcescu a regretat. Însă, era prea târziu.

Scandalul a izbucnit când Robert Turcescu a dezvăluit din greșeală secretul lui în timpul unei emisiuni în direct. Cuvintele “scăpate” ale lui Robert Turcescu au captat atenția multor telespectatori, care au început să trimită mesaje. Ca urmare, emisiunea a fost întreruptă de Banca Națională a României, care a cerut ca programul să fie oprit imediat.

Am reușit să îl convingem pe directorul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai ” să ne furnizeze o copie a înregistrării acestui program. Nu uitați că acest articol, cât și emisiunea, ar putea fi în curând șters. Având în vedere acest lucru, vă recomandăm să consultați linkul pe care ni l-a furnizat chiar Robert Turcescu, dacă se întâmplă să citiți acest articol.

Interviu șters cu Robert Turcescu,

Robert Turcescu: “Hai să vă spun ceva, nu trebuie să munciți ca să fiți bogați. Dacă vă dați seama de asta, nu veți duce lipsă de nimic.”

Denise Rifai: “Din moment ce există o modalitate de a face acest lucru, de ce nu o împărtășești cu noi?”

Robert Turcescu: “Ce rost are? Niciodată nu primesc nimic înapoi pentru că îmi împărtășesc secretele. În orice caz, nici măcar nu încercați să aflați cum mi-am câștigat averea în ultimii 3 ani. Nu voi dezvălui secretul meu nimănui pentru nimic în lume. Altfel, românii de rând nu vor învăța niciodată cum să caute oportunități. Mai mult decât atât, dacă vor afla cum o fac eu, întreaga țară ar putea avea de suferit.”

Denise Rifai: “Ce rău ar putea face României dacă ar face bani?”

Robert Turcescu: “Gândiți-vă la asta. Dacă un om poate deveni milionar în mai puțin de două luni, de ce să mai muncească? Sigur, toată lumea poate folosi metoda mea, dar cine ar mai lucra în restaurante, magazine sau fabrici dacă toată lumea ar fi bogat?”

Denise Rifai: “Sună prea bine ca să fie adevărat. Întotdeauna am crezut că ești cinstit și sincer, dar acum nu te cred.”

Robert Turcescu: “Tocmai m-ai făcut mincinos? O să-ți demonstrez că orice român sărac poate face mii de lei pe zi cu doar 10-20 de minute de timp liber pe zi. Îți arăt cât de mult câștig eu însumi făcând asta. Pe scurt, acțiunile au ceva de-a face cu asta și toată lumea se îmbogățește de pe urma lor în acest moment.”

Robert Turcescu i-a arătat moderatorului platforma de pe care face milioane de euro, pe care a deschis-o pe telefonul mobil. Denise Rifai a fost șocată/șocată de ceea ce a văzut.

Robert Turcescu: “Cât de mișto este asta? Am cheltuit doar 1.200 de lei pentru a începe, iar acum programul ăsta îmi aduce zeci de mii de euro pe zi și merge chiar și în timp ce dorm.”

În câteva secunde, operatorul s-a apropiat de Adrian Artene și i-a șoptit ceva: lui …

Denise Rifai: “Tocmai am auzit că camera a capturat link-ul pe care tocmai mi l-ai arătat când mi-ai înmânat telefonul mobil. Tot publicul român a văzut-o.”

Confuzia lui Robert Turcescu era evidentă. Acum era clar pentru toată lumea ce făcuse el de atâta timp.

Robert Turcescu: “Un apel din partea mea va face ca această emisiune să nu fie difuzată. Trebuie să tai link-ul pe care l-ai văzut. Nu vreau să o împărtășesc cu nimeni.”

Denise Rifai: “Suntem în direct la televizor, așa că nu mai este nevoie să o ascundem. Poate că e mai bine să-i lăsăm pe românii de rând să afle despre ce este vorba.”

Robert Turcescu: “Da, deja este dincolo de controlul meu. Ei bine, au trecut trei ani de când am început să folosesc platforma. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi folosind acest link și să faci un depozit de cel puțin 1200 de lei. Aceasta este suma minimă necesară pentru ca programul să funcționeze corect. După ce ai făcut asta, trebuie doar să lași platforma să se ocupe de restul. Verificarea soldului și retragerea câștigurilor este tot ce ai de făcut.”

Denise Rifai: “Ne poți explica cum funcționează acest program și ne poți învăța cum să câștigăm la fel de mult ca tine?”

Robert Turcescu: “Nu necesită nicio abilitate sau cunoștințe. Dacă îmi dai telefonul tău mobil, te voi înregistra pentru “RomTrading”, iar tu însuți vei afla cât de mult poți câștiga după interviu.”

Denise Rifai i-a înmânat lui Robert Turcescu telefonul lui mobil. A fost nevoie de doar câteva minute pentru a crea un cont personal, iar o depunere minimă fusese deja făcută.

Denise Rifai: “Asta e tot? Ce ar trebui să fac în continuare?”

Robert Turcescu: “Nu mai este nimic de făcut. Vom vedea câți bani vei câștiga în 20 de minute.”

Denise Rifai: “Dacă funcționează cu adevărat, atunci, ce ar trebui să facă românii care nu au o sumă minimă de depunere?”

Robert Turcescu: “Când am aflat de “RomTrading”, nu aveam niciun ban în plus, deoarece eram în perioada de pandemie. Alternativ, puteți folosi un card de credit pentru a vă alimenta contul. Banii sunt inutili dacă nu funcționează. Nu lăsați să vă scape această oportunitate”.

Robert Turcescu: “Deci, cât ai câștigat în aceste 20 de minute?”.

Denise Rifai: “Nu-mi vine să cred că am făcut un profit de 559 de lei. Chiar este adevărat?”

La scurt timp după aceea, Banca Națională a României a sunat la studio. Teama i-a determinat să ceară ca transmisiunea în direct să fie oprită imediat. Profitând de “RomTrading” ar face ca sistemul bancar să piardă clienți. Singurul lucru pentru care oamenii și-ar folosi cardurile ar fi retragerea câștigurilor. Acest lucru nu este profitabil pentru nicio bancă.

În urma întreruperii, unul dintre redactorii noștri a decis să testeze singur această metodă. El a scris un raport detaliat despre constatările sale

Priza zi

“Prima mea impresie a fost că nu va fi atât de simplu. În ciuda acestui fapt, am vrut neapărat să verific. A trebuit să folosesc cardul de credit, deoarece nu aveam suficienți bani pentru a face depozitul minim la momentul investigației. Am investit cu succes 1200 de lei și am așteptat să văd ce se va întâmpla.

Când nu s-a întâmplat nimic, am crezut că am fost păcălit. Cu toate acestea, algoritmul a început să funcționeze după câteva minute. Am fost foarte bucuros, dar apoi am văzut statisticile – prima mea tranzacție a fost neprofitabilă cu 67 de lei!

Au fost câteva pierderi în primele câteva minute cu această platformă. Cu toate acestea, următoarea tranzacție, și cele patru de după, m-au ajutat să fac mai mulți bani. În câteva minute, soldul meu a crescut de la 1200 la 1397!”.

A doua zi

“Primul lucru pe care l-am făcut dimineața a fost să-mi verific soldul, care arăta 2473 de lei! În doar o zi, soldul meu s-a dublat. În ciuda dorinței de a-mi retrage profitul, am decis să aștept o săptămână.”

A șaptea zi

“Nu mi-am verificat soldul pe platforma “RomTrading” toată săptămâna. A fost destul de dificil pentru că mi-a fost teamă că banii mei nu mai sunt acolo.

Imediat ce m-am întors la birou, am văzut că aproape 85% din toate tranzacțiile erau profitabile. Mai erau încă 15% care nu funcționau. Cu toate acestea, a meritat. Acum am 12850 de lei în contul meu! Am retras 10000 de lei pentru a cumpăra un cadou pentru soția mea. Totul s-a întâmplat foarte repede, într-o oră, iar restul banilor au continuat să-mi aducă venituri.”

! Dacă nu mi-aș fi retras profitul, 1200 de lei s-ar fi transformat într-un milion în 11 săptămâni.”

Scurte instrucțiuni despre cum să începeți să câștigați pe “RomTrading”

  •  Utilizați link-ul furnizat de Robert Turcescu.
  •  Alimentați-vă soldul. Depozitul minim pentru a începe programul este de 1200 de lei românești.
  •  În câteva minute, programul va începe tranzacțiile.
  •  Retragerea banilor se poate face în orice moment. Acesta este creditat în cont în 2-3 ore (în funcție de bancă).

VIZITAȚI SITE-UL OFICIAL