GENERAL

Olav Thon Bitcoin Up Opplevelser– svindel eller Lovlig?

SPESIELL RAPPORT:Olav Thon s siste investering har forstyrret eksperter og rystet store banker
Norway innbyggere tjener allerede millioner av euro hjemmefra gjennom dette “kapitalsmutthullet” – men er det lovlig?

Olav Thon kommer med en ny hemmelig investering som gjør hundrevis av mennesker rike på Norway.
I forrige uke stakk Olav Thon innom for å kunngjøre et nytt «Capital Loophole» som han sier kan gjøre hvem som helst til millionær på 3-4 måneder. Olav Thon oppfordret alle Norway-borgere til å dra nytte av denne flotte muligheten før de store bankene stenger den for alltid.

Og faktisk, kort tid etter at intervjuet var over, ringte en representant for Norway-borgerne til for å stoppe Olav Thon intervjuet – men det var allerede for sent.

Her er hendelsene i detalj:

Programvert inviterte Olav Thon til showet for å dele sine råd om verdiskaping

«Det som gjorde meg vellykket, er å dra nytte av nye muligheter raskt – uten å nøle. Og nå er den viktigste pengeskaperen det nye kryptovalutaprogrammet kalt Bitcoin Up . Dette er den eneste store muligheten jeg noen gang har sett i hele mitt liv til å tjene en rask liten formue. Jeg inviterer alle til å sjekke det ut før bankene legger det ned. “

som Olav Thon trakk frem telefonen og viste seerne hvor mye han tjente på dette nye betalte programmet som alle i Norway hvisket om.

Segmentet gikk tom for tid før Olav Thon kunne utdype, så vi hadde et eksklusivt intervju med Olav Thon selv for å lære mer om denne kontroversielle muligheten.

Bitcoin Up Gjennomgå lovlig eller svindel?

Vår vurdering: Bitcoin Up er ikke en svindel

Dette betyr at handelen fungerer vellykket selv når enheten din er av. Som et resultat sparer dette ikke bare tid, men også mye energi. For å starte arbeidet ditt, må du gi den nødvendige tillatelsen til å jobbe deretter, og resten er på boten.

 EKSKLUSIVT INTERVJU MED Olav Thon
“Du har kanskje hørt om denne kryptovalutaen Bitcoin Up som hjelper vanlige mennesker i (Norway, Europa, Asia, Afrika, Sør-Amerika og Nord-Amerika) med å bygge formuer. Du kan være skeptisk fordi det høres for godt ut til å være sant.»
Olav Thon fortsetter:
«Jeg skjønner det fordi jeg tenkte det samme da en betrodd venn fortalte meg om det. Men etter å ha sett med egne øyne hvor mye overskudd han tjente, måtte jeg prøve det selv.
Jeg er glad jeg prøvde det fordi det var noen av de største og enkleste midlene jeg noen gang har laget. Jeg snakker titusenvis av dollar om dagen på autopilot. det er bokstavelig talt den raskeste måten å få penger på akkurat nå. Og det kommer ikke til å vare så mye lenger når flere og flere får vite om det. Eller når bankene stenger det for godt.»
HVA ER NØYAKTIG Bitcoin Up OG HVORDAN FUNGERER DET?
Ideen bak Bitcoin Up er enkel: Å la den gjennomsnittlige personen tjene penger på kryptovalutaboomen som fortsatt er den mest lukrative i det 21. århundre, til tross for hva folk flest tror.
 handelsmenn gjør fortsatt et drap. Hvorfor? Fordi det er tusenvis av andre kryptovalutaer i tillegg til Bitcoin som handles for stor fortjeneste på daglig basis.
Bitcoin Up lar deg tjene på alle disse kryptovalutaene. Den bruker kunstig intelligens (AI) for automatisk å håndtere lang- og shortsalg for deg slik at du kan tjene hele døgnet, selv mens du sover.
Bitcoin Up støttes av noen av de smarteste teknologiske hjernene som noen gang har eksistert. Richard Branson, Elon Musk og Bill Gates, bare for å nevne noen.
Bill Gates og Richard Branson diskuterer Bitcoin Up 
Disse teknologigeniene har bygget flere milliarder selskaper på å løse komplekse problemer som nettbetalinger, databehandling og transport. Nå takler de det globale problemet med rikdomsulikhet ved å la hvem som helst – uansett hvor rik eller fattig de er – nok midler til å nyte et lykkelig og tilfredsstillende liv.
LUKRATIVE FUNDAMENTELLE STORE HEMMELIGE BANKER VIL IKKE AT DU SKAL VITE
Olav Thon fortsetter,

Vi går gjennom tøffe økonomiske tider og dette er løsningen folk har ventet på. Aldri i historien har vi hatt en så utrolig mulighet at vanlige mennesker lett kan utnytte den til å generere enorm rikdom på så kort tid.

Noen nøler med å prøve fordi det er så annerledes. Og det er fordi de store bankene prøver å dekke over det! Store banker lager aktivt propaganda og kaller kryptovalutaer og plattformer som Bitcoin Up svindel. Hvorfor? De frykter at fortjenesten deres vil avta når kundene deres vet hvordan de kan skape betydelig rikdom på egen hånd.

Sannheten er at kryptovaluta er revolusjonen i livene våre, og alle som ikke griper denne muligheten går glipp av den. Jeg har allerede mottatt sinte oppringninger og trusler fra store finansselskaper * fordi jeg bringer denne teknologien til folks oppmerksomhet. Men lev dem. Belgierne begynner allerede å vite sannheten, og det er bare et spørsmål om tid. *

Jeg deler dette fordi jeg også har mottatt hundrevis av e-poster fra folk som takker meg for å dele denne hemmeligheten. Min favoritt er fra en ung mann som kjøpte sin lillebror drømmebilen: en Ferrari 488 Pista med pengene han tjente med Bitcoin Up . Denne plattformen forbedrer virkelig livene til alle rundt om i verden. ”

Millard Brault brukte overskuddet han tjente på Bitcoin Up til å kjøpe sin lillebror drømmebilen hans. For en inspirerende måte å bruke rikdommen til godt!

VÅRE RESULTATER MED Bitcoin Up :
For å bekrefte historien til Olav Thon , bestemte vi oss for å prøve Bitcoin Up selv for å se om det virkelig var mulig for en gjennomsnittlig person å tjene penger på den.

Vår reporter Anthony Hawkins gikk gjennom hele prosessen:

Våre seniorredaktører tillot oss ikke å publisere møtet med Olav Thon før vi har bekreftet at Bitcoin Up er en legitim mulighet til å tjene penger hjemmefra. Vår bedriftsledelse ønsket ikke at vi skulle gi ut informasjon som potensielt kunne føre til at innbyggere i Norway tapte penger.
Så vårt redaksjonsteam testet Bitcoin Up for å være sikker på at det faktisk fungerer Olav Thon beskrevet. En av våre nettredaktører meldte seg frivillig til å risikere sine egne midler og teste ut Bitcoin Up
Jeg så en introduksjonsvideo om Bitcoin Up og meldte meg så på. Det så ut til å være over-lovende, men jeg la skepsisen til side. I løpet av noen timer fikk jeg en telefon fra min personlige investor. Han svarte på alle spørsmål og tvil jeg hadde, og forsikret meg om at jeg skulle tjene penger.
Når jeg fikk tilgang til Bitcoin Up , satte jeg inn min initial på $250.
PHILIPPES SANNTIDSRESULTATER MED SYSTEMET
“I løpet av 1 time etter innskudd av $250 begynte programvaren å handle for meg. For å være ærlig,
Så jeg lot programvaren fortsette å handle for meg og fulgte nøye med. Den neste handelen var lønnsom! Bare $19, men det var fortsatt noe. Deretter var neste handel $51. Deretter $22, noe som utgjør totalt $67. Og alt dette var under 5 minutter!
Hver gang jeg oppdaterte handelsdashbordet mitt, vokste fortjenesten min høyere og høyere. Det var et så spennende rush!
Nå vet jeg hvorfor Olav Thon er i godt humør hele tiden. Og hvorfor de store bankene ikke vil ha folk i nærheten av dette smutthullet i formuen. På slutten av dagen hadde jeg tjent over $754 i fortjeneste, ikke verst fra en start på $250! Jeg var så spent at jeg knapt fikk sove.
Ved slutten av uken tjente jeg totalt €5 349,12 ($8 040,27). Jeg tok ut nøyaktig €4500 ($6018) og re-investerte resten. Innen 2 dager mottok jeg min første sjekk i posten – for nøyaktig €4500. Jeg kunne ikke tro at dette var det virkelige liv!»
mottok en sjekk på €4500 ($6018) for de to første ukene han brukte Bitcoin Up anmeldelse
Philip fortsetter,
“Nå tjener jeg konsekvent ytterligere $700 til $1500 per dag takket være Bitcoin Up Nå blir pengene bare satt inn på bankkontoen min med noen få dagers mellomrom. Bare noen få klikk og jeg mottok pengene mine innen 24–48 timer. Hver gang overføringen treffer brukskontoen min, må jeg klype meg selv for å være sikker på at jeg ikke drømte.
Dette ville ikke vært mulig uten Mr. Olav Thon sin generøsitet og deling av hemmeligheten hans direkte på TV. Og jeg er glad for at jeg tok sjansen på å prøve Bitcoin Up Gjennomgå meg selv. Min kone er lykkeligere enn noen gang, og barnas leketøysskap er godt fylt.
Mine medarbeidere sparker seg selv at de ikke meldte seg på for to uker siden gjorde jeg det. Men snart meldte hele kontoret vårt seg på (inkludert sjefen min), og de kaller meg en “helt” for å ha prøvd dette.”

HVORDAN KOMME I GANG MED Bitcoin Up (BEGRENSET PLASSER TILGJENGELIG)
For å komme i gang trenger du bare datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet med internettilgang. Du trenger ingen spesifikke ferdigheter annet enn å vite hvordan du bruker en datamaskin og surfer på Internett. Du trenger ingen erfaring med teknologi eller kryptovaluta, fordi programvaren og din personlige investor garanterer deg fortjeneste.

En annen fordel med dette programmet er at du kan starte når du vil. Du kan lage din egen timeplan – enten det er 5 timer per uke eller 50 timer per uke. Bare begynn å bekrefte handler med din personlige investor når du vil, og du kan ta en pause når som helst (ikke sikker på hvorfor du ville det).

For å spare leserens tid og sjekke funksjonaliteten, har Philippe laget en veiledning for å komme i gang med systemet.

HER ER MIN STEG-FOR-STEG GJENNOM:
Start handel i 3 enkle trinn
Det første du ser er en video som viser kraften tilBitcoin Up . Reklamen er stor og dristig og i ansiktet ditt, men det er det, og det er slik de gjør ting. Uansett, du bare sender inn navn og e-postadresse for å komme i gang med en gang.
(Tips: Selv om du ikke bestemmer deg for å investere noen midler, anbefaler jeg å registrere deg nå fordi det er gratis og registreringer for Norway innbyggere kan avsluttes når som helst)

Trinn 1: Registrering på Bitcoin Up

Registrering på Bitcoin Up gikk raskt, det tok meg bare 2 minutter å fullføre registreringsprosessen.

Jeg kunne ikke gjøre noe fordi kontoen ikke var aktivert. For å aktivere den måtte jeg gjøre et innskudd. Jeg bestemte meg for å ta en rask kaffe med kollegene mine og så fortsette

Deretter blir du bedt om å sette inn penger på kontoen din. Mens jeg gikk på innskuddssiden ringte mobilen min. Det var et internasjonalt nummer, så jeg nølte med å svare, men så skjønte jeg at det åpenbart var fra.

Trinn 2: Innskudd og aktivering

For å aktivere kontoen har jeg gjort det første innskuddet på $250 med kredittkortet mitt. Kontoen min ble aktivert umiddelbart etter innskuddet, så jeg bestemte meg for å slå på alternativet for automatisk handel og bla rundt for å se om de har andre tilgjengelige alternativer.

Ved et uhell oppdaterte jeg fortjenestesiden, og jeg kunne ikke tro det jeg så!

Det fungerte virkelig! Bitcoin Up ga meg $39,84 i fortjeneste, etter bare 3 minutter med innskudd!

 

Ja, det var min egen personlige kontoadministrator. Tjenesten hans var flott. Han tok meg gjennom hele finansieringsprosessen. De aksepterer alle vanlige kredittkort som Visa, MasterCard og American Express. Jeg gikk videre og satte inn minimumsbeløpet som er $250 USD.

JEG FÅR EN STOR OVERRASKELSE!
Etter bare 4 uker viste Bitcoin Up totalt £11 394,28 i fortjeneste, og jeg startet bare med det første innskuddet på £200 pund, dette er utrolig!

På dette tidspunktet ville enhver kollega jeg ville vise kontoen min til skynde seg med å registrere seg umiddelbart på Bitcoin Up .

Jeg bestemte meg for å ta ut mesteparten av fortjenesten min, så jeg måtte Bitcoin Up betale ut £11 000 til PayPal-kontoen min. Det resterende beløpet bestemte jeg meg for å beholde Bitcoin Up for å generere mer penger.

7 timer senere har jeg mottatt en e-post fra Paypal om at jeg har mottatt £11 000 fra Bitcoin Up , jeg sjekket Paypal med en gang for å bekrefte det, og pengene var der!

Bitcoin Up FUNGERER VIRKELIG!
Olav Thon løy ikke, Bitcoin Up fungerer faktisk og det vil definitivt forandre mange liv!

Dessverre har de i dag sendt en e-post til alle som forklarer at de snart må stenge registreringen for nye medlemmer da de ikke kan holde tritt med etterspørselen.

Hvis du ikke har gjort det nå, oppfordrer jeg deg og alle som leser dette til å registrere deg med en gang, for å sikre deg plass fordi de kan stenge registreringer på et gitt tidspunkt.

Kontoregistrering er gratis og det tar bare 2 minutter, du kan klikke her for å registrere deg .

Det er imidlertid nødvendig å sette inn et minimum på £200 GBP (eller $250 USD) for å aktivere kontoen og handelsalgoritmen fullt ut.

VIKTIG: Du vil mest sannsynlig bli oppringt etter at du har registrert deg, akkurat som jeg har gjort. Ikke ignorer det fordi lederne deres var veldig hjelpsomme da jeg startet opp, og jeg anbefaler på det sterkeste å bygge et godt forhold til dem.
“Alle ønsker å bli rike, men ingen vet hvordan de skal gjøre det. Vel, er muligheten for livet til å bygge en formue som lar deg leve det livet du virkelig ønsker. Det vil IKKE være for alltid, så ikke gå glipp av det.» — Olav Thon
MERK FØLGENDE
Det utrolige skjedde: Jonas informerte oss nettopp om at Bitcoin Up er live! Du godtar de første 1000 medlemmene for et gratis livstidsmedlemskap. Den tilbyr til og med € 250 gratis for registrering. Det er bokstavelig talt gratis penger! Mens vi skriver dette er det fortsatt 937 ledige plasser, men det tar ikke lang tid før alle plassene på denne unike muligheten er besatt. Skynd deg. Klikk på lenken for å registrere deg nå . Besøk det offisielle Bitcoin Up nettstedet