GENERAL

Nokia Pekka Lundmark Bit Ai Urex kokemuksia : Huijaus vai Ei?

ERIKOISRAPORTTI: Nokia lanseeraa uusimman alustansa, Bit Ai Urex – tavoitteena on auttaa perheitä vaurastumaan

Maailmanlaajuisen finanssikriisin myötä Nokia on käynnistänyt uuden projetkin, joka lupaa auttaa perheitä vaurastumisessa.

Perheet ympäri mailman kamppailevat talouskriisin parissa, yrityksiä ajetaan alas ja ihmiset menettävät työpaikkansa maailmanlaajuisen pandemian seurauksena.

Suuryritys Nokia on päättänyt auttaa apua tarvitsevia ja käynnistänyt projektinsa, Bit Ai Urex, rakentamisen sijoittamalla 1.5 miljardia euroa bitcoiniin.

Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark pyysi pitämään projektin salassa sen valmisteluvaiheessa.

Nyt Nokia on vihdoin esitellyt Bit Ai Urex ja on ilo ilmoittaa, että suomalaiset ovat ensimmäisten joukossa kokeilemassa uutta alustaa Saksan, Ranskan ja Alankomaiden rinnalla.

Idea oli yksinkertainen: salli tavallisten ihmisten nostaa rahaa digitaalisen valuutan nousukaudella, vaikka heillä ei ollut aiempaa kokemusta sijoittamisesta tai teknologiasta.

Ihmiset ympäri mailmaa pöyristyivät kuultuaan uudesta alustasta, joka lupasi auttaa vaurastumaan nopeasti.

Bit Ai Urex on uusi kryptovaluutan kaupankäyntialusta, joka Nokian mukaan voi tehdä kenestä vain miljonäärin 3-4 kuukaudessa!

Nokia viittaa tähän projektiin “suurimpana yksittäisenä mahdollisuutena rakentaa pieni omaisuus nopeasti” ja kehottaa ihmisiä kokeilemaan uutta alustaansa ennen kuin pankit yrittävät sulkea sen.

Bit Ai Urex Käyttäjä tekee aloitustalletuksen alustalle, yleensä 250 euroa tai enemmän, ja automatisoitu kaupankäyntialgoritmi käynnistyy.

Haastattelussa Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark kertoo Bit Ai Urex.

Nokian toimitusjohtajan Pekka Lundmark eksklusiivinen haastattelu:

“Nokia on aina yrittänyt tehdä ihmisiä ympäri mailman onnelliseksi, nyt tavoitteenamme on enemmänkin kuin vain onnelliseksi. Haluamme, että jokaisella on varaa unelmiinsa ja toiveisiinsa.”

Lundmark jatkaa:

“Uusin alustamme, Bit Ai Urex, auttaa ihmisiä rikastumaan NOPEAMMIN. Ilman, että työskentelisit jokaisen sentin eteen, pistämme rahan työskentelemään PUOLESTASI!”

Lundmark lupaa, että niin kauan kuin Bit Ai Urex on toiminnassa, sitä käyttävät ihmiset vaurastuvat, mutta pankit ympäri mailman eivät ole tyytyväisiä tähän uuteen alustaan ja yrittävät saada sen ajettua alas. Tästä johtuen Lundmark kehottaa kaikkia käyttämään sitä ennen kuin se suljetaan.

Voit yllättyä, että vain kaksi kolmasosaa Lundmarkin 130 miljardin euron omaisuudesta on tullut töistä.

MIKÄ Bit Ai Urex oikeastaan on ja kuinka se toimii?

Bit Ai Urex idea on suoraviivainen: Sallia tavallisten ihmisten ansaita rahaa kryptovaluuttabuumilla, joka on edelleen 2000-luvun tuottoisin sijoitus huolimatta siitä, mitä useimmat ihmiset ajattelevat.

Vaikka Bitcoinin hinta on pudonnut kaikkien aikojen korkeimmasta, 20,000 euroa per Bitcoin, kauppiaat tekevät edelleen tappiota. Miksi? Koska Bitcoinin rinnalla on olemassa tuhansia muita kryptovaluuttoja, joilla tehdään valtavia voittoja päivittäin.

Jotkut näistä kryptovaluutoista, kuten Ripple, Ethereum, Monero, Zcash tekevät edelleen yli 10,000% palautuksia tavallisille ihmisille Suomessa.

Bit Ai Urex avulla voit hyötyä kaikista näistä kryptovaluutoista, jopa karhumarkkinoilla. Se käyttää tekoälyä (AI, Artificial Intelligence) käsittelemään automaattisesti pitkän ja lyhyen myynnin, jotta voit ansaita rahaa ympäri vuorokauden – jopa nukkuessasi.

Bit Ai Urex tukevat eräät kaikkien aikojen älykkäimmät tekniikkamieliset ihmiset- Richard Branson, Jeff Bezos ja Bill Gates nimetäkseen muutamia.

Bill Gates ja Richard Branson keskustelivat Bit Ai Urex CES -konferenssissa.

Toimiiko Järjestelmä Oikeasti?

Totesimme, että tähän kysymykseen saadaan paras vastaus laittamalla Pekka Lundmarkin väitteet testiin. Perustimme tilin ja talletimme aloitussumman 250 euroa.

Sen jälkeen kaikki, mitä piti tehdä, oli painaa käynnistyspainiketta. Ilmeisesti ohjelmisto tekisi kaiken puolestamme.

Ennen kuin meillä oli edes mahdollisuus vastata kaikkiiin kysymyksiin, Lundmark keskeytti ja sanoi hymy huulilaan: “Olen noussut 262.40 euroon vain 8 minuutissa”.

Jos olisit investoinut vain 100 euroa digitaalisiin valuuttoihin vuonna 2010, voisit nyt nauttia 100 miljoonan osingoista!

Päätimme laittaa Lundmarkin käyttämän alustan toiseen testiin nähdäksemme, onko sillä oikeasti mahdollista tehdä rahaa vai oliko kyseessä yksittäistapaus.

Näin teimme: Havaitsimme nopeasti, että alusta veloittaa 2% palkkion käyttäjän voitosta ja minimi alotustalletus on 250 euroa. Tämä on alkusijoituksesi, jota kaupankäyntiohjelmisto käyttää kaupankäyntiin.

Huomasimme myös, että algoritmi tekee rahaa ostamalla kun hinta nousee JA laskee. Tämä tunnetaan lyhyeksi myyntinä ja alusta hoitaa sen puolestasi automaattisesti.

TULOKSEMME Bit Ai Urex 7 PÄIVÄN JÄLKEEN:

Lundmark onnistui tekemään voittoa 205.04 euroa kolmessa tunnissa. Meillä se otti paljon pidempään. Kesti 20 tuntia saavuttaa alustalla voittoa 169 euroa, mikä joka tapauksessa teki meihin vaikutuksen! En ole koskaan eläessäni tehnyt kauppaa, mutta tällä pystyimme tuottamaan voittoa.

Käytimme päivittäin noin 25 minuuttia tilanteen tarkastamiseen ja 5 päivän jälkeen alusta oli käynyt kauppaa yhteensä 775 euron edestä. Tämä on 210% nousu aloituspääomaan. Aloin uskomaan alustaan.

7 päivän jälkeen alotuspääomallame oli käyty kauppaa 1,697 euron edestä. Tässä vaiheessa mielesäsni vilisi asioita, joihin voisin käyttää Rahat. Tämä on enemmän rahaa kuin tienasin töissä viikossa ja käytin alle 3 tuntia viikossa alustan tarkastelemiseen.

Päätin pitää tilin aktiivisena 15 päivää koska halusin todella nähdä, miten suureksi se voisi kasvaa. Tilillä oli lopulta 6,419.43 euron piikki, mutta kauppa oli negatiivinen 69.90 euroa. Katsoin kaupankäyntihistorian ja huomasin, että kaikki kaupat eivät tuota, jotkut aiheuttavat oikeasti tappioita.

Alusta ei ole taikuutta, mutta 87% kaupoistamme oli tuottavia, lopputuloksena oli 6,419.59 euroa 250 euron aloituspääomasta. Aikaa meni alle 3 tuntia viikossa ja täysin ilman teknistä tai sijoituskokemusta.

Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näkyy, päätin käyttää “nosto tililtä” -toimintoa nostaakseni 6,419.59 euroa.

Kaiken kaikkiaan pystyimme tekemään 6,491.59 euroa. Päätimme ottaa rahat pois ja jakaa ne keskenämme.

Huomautus: rahojen saapuminen henkilökohtaiselle pankkitililleni kesti 48 tuntia.

KOKEILE ITSE

Juuri nyt lukijamme voivat kokeilla alustaa vähintään 250 euron aloituspääomalla. Voit nostaa tämän summan milloin tahansa.

Kaupankäyntialutan suosion merkittävän kasvun myötä tämä aloitustalletuksen minimisumma voi kasvaa!

On tärkeää rekisteröityä välittömästi, koska emme tiedä, kuinka monta paikkaa on vapaana

Rahat voi siirtää luottokortilta tai tilisiirtona.

Aloittaminen sisältää kolme vaihetta:
1. Rekisteröidy ilmaiselle tilille
2. Talleta vähintään 250 euroa
3. Käytä kaupankäyntialustaa tienataksesi voittoa

Huomautus: Voit nostaa voittosi tai aloitustalletuksen MILLOIN VAIN käyttämällä alustan ”nosto tililtä” -toimintoa.

TÄSSÄ VAIHEITTAINEN OHJEISTUS:

Ensimmäisenä näet videon, joka näyttää Bit Ai Urex. voiman. Mainonta on isoa ja rohkeaa, mutta kyse on amerikkalaisesta palvelusta ja näin he vain tekevät asiat. Joka tapauksessa yksinkertaisesti syötät nimesi ja sähköpostiosoitteesi videon viereen aloittaaksesi heti.

(Vinkki: Vaikka et päätäkään sijoittaa rahaa, suosittelen rekisteröitymään nyt koska se on ilmaista ja suomalaisten rekisteröityminen voidaan estää milloin vain)

Seuraavaksi sinulta kysytään tilisi rahoitusta. Olin siirtymässä talletussivulle, puhelimeni soi. Soittajalla oli ulkomaalainen numero, joten epäröin vastaamista, mutta sitten tajusin, mistä puhelu voisi tulla.

Kyllä vain, se oli henkilökohtainen tilivastaavani. Hänen palvelunsa oli loistavaa, menimme koko rahoitusprosessin läpi. He hyväksyvät kaikki keskeisimmät luottokortit kuten Visa, MasterCard ja American Express. Siirryin eteenpäin ja talletin minimitalletuksen, joka on 250 euroa.

Rahoituksen jälkeen siirryin “Auto-Trader” -osioon, asetin kaupankäyntisumman suositeltuun 50 euroon ja käynnistin kaupankäynnin. Ohjelmisto alkoi käymään kauppaa nopeaan tahtiin ja olin alkuun huolissani, mutta annoin sen tehdä tehtäväänsä.

päivitys

Saimme juuri tietää, että tänään lähes kaikki suomalaisille varatut paikat on käytössä. Bit Ai Urex voi hyväksyä vain rajallisen määrän käyttäjiä pitääkseen käyttäjäkohtaisen tuoton korkeana. Nyt on vielä (37) paikkaa vapaana, joten pidä kiirettä ja rekisteröidy nyt varmistaaksesi paikkasi.