Uncategorized

Mette Bluhme Rieck Immediate Connect Anmeldelser – Fup Eller Legit?

produktnavn: Immediate Connect

Officielt websted: Klik På Hende

SPECIALRAPPORT: PETER INGEMANNS SENESTE INVESTERING FORBLØFFER EKSPERTER OG SKRÆMMER DE STORE BANKER

Danskere gør allerede millioner af danske kroner hjemmefra ved hjælp af denne “smuthul til velstand” – men er det legitimt?

Mette Bluhme Rieck ud med nye hemmelige investeringer, der gør hundredvis af mennesker i Danmark meget rige

(Nordjyske Stiftstidende) – Den danske Journalist Peter Ingemann, Han er kendt som en skarp Journalist, som gerne er ærlig omkring, hvordan han tjener sine penge..

Sidste uge optrådte han i Nak & Æd og annoncerede et nyt ’smuthul til velstand’, som han siger kan forvandle alle og enhver til millionærer i løbet af 3-4 måneder. Ingemann bønfaldt alle i Danmark om at benytte sig af denne fantastiske mulighed, før de store banker lukker den ned for altid.

Og rigtigt nok, minutter efter interviewet var ovre, ringede Danske Bank / Nordea Bank ATM for at forhindre, at Ingemanns interview blev sendt, men det var for sent.

Her er præcist, hvad der skete:

Nak & Æd studievært Jørgen Skouboe inviterede Ingemann med på programmet for at give eventuelle gode råd om, hvordan man kan opbygge velstand, og den danske Journalist og velgører smed en bombe:

”Det, der har givet mig succes, er at benytte mig af nye muligheder hurtigt og uden tøven. Og lige nu tjener jeg flest penge på et nyt program kaldet Immediate Connect til automatisk handel med kryptovaluta. Det er den allerstørste mulighed for hurtigt at opbygge en lille formue, som jeg har set i hele mit liv. Jeg opfordrer alle til at se på det, før bankerne lukker det ned.”

Jørgen Skouboe blev målløs, da Ingemann hev sin telefon frem og viste tilskuerne, hvor mange penge han tjener ved hjælp af dette nye pengegenererende program, der nu får hele Danmark til at summe.

Udsendelsen løb tør for tid, før Ingemann kunne forklare nærmere, men vi fik et eksklusivt interview med ham, så vi kunne høre nærmere om denne kontroversielle mulighed.

EKSKLUSIVT INTERVIEW MED PETER INGEMANN

”Du har muligvis hørt om denne nye investeringsplatform for kryptovaluta kaldet  Immediate Connect, som hjælper almindelige mennesker i Danmark, Asien og Nordamerika med at opbygge formuer over nat. Du er måske skeptisk, fordi det lyder for godt til at være sandt.””

Ingemann fortsætter:

”Det forstår jeg godt, for jeg tænkte det samme, da en betroet ven fortalte mig om den, men efter jeg med mine egne øjne havde set, hvor mange penge han tjente, var jeg nødt til at prøve den selv.

Jeg er glad for, at jeg prøvede den, for det var nogle af de hurtigste og letteste penge, jeg nogensinde har tjent. Jeg taler om titusinder af danske kroner om dagen på autopilot. Det er bogstaveligt talt den letteste måde at tjene en formue på lige nu. Og det kommer ikke til at vare ved meget længere, når stadig flere folk finder ud af det. Eller når bankerne lukker det ned for altid.”

Ideen bag Immediate Connect er ganske ligetil: At lade helt almindelige mennesker tjene på boomet af kryptovaluta, som stadig er det 21. århundredes mest lukrative investering, på trods af hvad de fleste folk tror.

Selv om prisen på bitcoin er faldet fra dens højeste værdi på 20.000 $ pr. bitcoin, tjener de handlende stadig formuer. Hvorfor? Fordi der findes tusinder af andre kryptovalutaer udover bitcoin, som handles for store profitter hver dag.

Nogle af disse kryptovalutaer omfatter Ripple, Ethereum, Monero og Zcash, og de indbringer stadig gevinster på over 10.000% og højere for normale mennesker i Danmark.

Immediate Connect lader dig profitere af alle disse kryptovalutaer, selv når markedet er hårdt. Den bruger kunstig intelligens til automatisk at håndtere lange og korte salg for dig, så du kan tjene penge døgnet rundt, selv når du sover.

Immediate Connect bakkes op af nogle af de mest intelligente teknikerhjerner, der nogensinde har eksisteret. Richard Branson, Elon Musk og Bill Gates for bare at nævne nogle få.

Bill Gates og Richard Branson diskuterer Immediate Connect

Disse teknologiske genier har bygget multimilliardær-virksomheder på at løse komplekse problemer som online betaling, databehandling og transport. Nu arbejder de på det globale problem, som den ulige fordeling af velstand er, ved at lade alle – uanset hvor rige eller fattige de er, tjene nok penge til at leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv.

DEN LUKRATIVE PENGEGENERERENDE HEMMELIGHED, SOM DE STORE BANKER IKKE ØNSKER, AT DU SKAL VIDE

Peter Ingemann fortsætter:

”Vi lever i økonomisk hårde tider, og dette er den løsning, som folk har ventet på. Aldrig i historien har vi haft sådan en fantastisk mulighed, som almindelige mennesker nemt kan benytte sig af for at generere en gevaldig værdi på kort tid.

Nogle mennesker tøver med at afprøve den, fordi den er så anderledes. Og det er, fordi de store banker prøver på at dække over den! De store banker laver aktiv propaganda og kalder kryptovalutaer og platforme som Immediate Connect for bedrageri. Hvorfor? De er bange for, at deres virksomheders profitter skrumper, når kunderne ved, hvordan de selv kan skabe massiv velstand.

Sandheden er, at kryptovaluta er revolutionen i vores levetid, og at alle, som ikke hopper med på vognen, går glip af den. Jeg har allerede modtaget vrede opkald og trusler fra store finansvirksomheder, fordi jeg gør folk opmærksomme på denne teknologi. Men pyt med dem. Folk i Danmark er allerede ved at kende sandheden, og det er kun et spørgsmål om tid, før flere og flere gør det samme.

Jeg deler dette, fordi jeg også har modtaget hundreder af e-mails fra folk, der takker mig for at dele denne hemmelighed. Min favorit er en fra en ung mand, som har købt hans drømmebil til sin lille bror – en Ferrari 488 Pista – med penge, som han har tjent med Immediate Connect. Denne platform forbedrer virkelig livet for alle i hele verden en smule.

Steven Baker brugte fortjenesten han tjente fra Immediate Connect at købe sin lillebror hans drømme bil. Hvilken inspirerende måde at bruge rigdom til godt!

Vores chefredaktør ville ikke lade os udgive interviewet med Peter Ingemann, før vi havde bekræftet, at Immediate Connect er en lovlig mulighed for at tjene penge hjemmefra. OVores virksomhedsledelse ønskede ikke, at vi skulle udgive oplysninger, der potentielt kunne få mennesker i Danmark til at miste deres hårdt tjente penge.

Derfor har vores redaktionshold testet Immediate Connect for at sikre sig, at den rent faktisk virker, som Ingemann har beskrevet. En af vores online redaktører, Zacharias Thorsen, meldte sig frivilligt til at risikere sine egne penge og afprøve Immediate Connect.

Zacharias er en 53-årig far til 2 sønner, og hans kone mistede sit arbejde pga. sygdom sidste år. Han indrømmede, at han havde økonomiske problemer, og at denne investeringsmulighed kunne være svaret.

Zachs familie kæmpede for at få enderne til at mødes og håbede det Immediate Connect kunne lindre hans økonomiske pres, så han besluttede at teste systemet og rapportere sine resultater

Zacharias rapporterer:

”I starten, da jeg hørte om interviewet med Ingemann, tænkte jeg, at det var for sjov. At tjene penge hjemmefra er bare en drøm. Mine finansielle omstændigheder taget i betragtning besluttede jeg mig for at give den en chance alligevel – også for den gode histories skyld.

Jeg så en introduktionsvideo om platformen aog tilmeldte mig. Det virkede, som om videoen lovede for meget, men jeg lagde min skepsis på hylden. Indenfor få timer modtog jeg et opkald fra min personlige investor. Han besvarede alle de spørgsmål og tvivl, jeg havde, og han forsikrede mig om, at jeg ville komme til at tjene penge. Punktum.

Min personlige investor lovede endda, at hvis jeg mistede så meget som en femøre, ville han straks refundere mit indskud på 1.600 kr. Så sikker var han på, at dette ville forandre mit liv. Den kundeservice er virkelig bedre end alt, hvad jeg nogensinde har set, og det er ikke så sært, at bankerne er bange.

Da jeg havde fået adgang til platformen, betalte jeg mit startindskud på 1.600 kr. Det er omtrent, hvad min familie bruger på junkfood hver måned, så jeg besluttede mig for ikke at tage familien ud på burgerbarer i en måned. Nu kan vi være sunde, og vi har muligheden for at blive rige.

Selve Immediate Connect-systemet er en platform til automatisk handel med kryptovaluta. Softwaren bruger avancerede AI-algoritmer og maskinlæring til at forudsige præcist, vornår kryptovalutaer går op og ned. Derefter køber og sælger den automatisk på dine vegne døgnet rundt. Teknologi har allerede gjort vores liv lettere på alle mulige måder, så hvorfor skulle vi ikke også bruge den til at tjene penge?”

ZACHARIAS RESULTATER MED SYSTEMET I REALTID

”Indenfor 1 time efter jeg havde indbetalt 1.600 kr., begyndte softwaren at handle for mig. For at være ærlig, så var jeg bange for, at den ville miste alle mine penge. Og rigtigt nok, så var min første handel et tab på 165 kr.

Jeg mærkede, hvordan min hals snørede sig sammen. Jeg troede, at jeg var blevet narret. Jeg var klar til at ringe til min personlige investor og bede om at få mine penge tilbage. Men så huskede jeg på, hvad han havde fortalt mig tidligere: Algoritmen har ret omkring 80-89% af tiden. Du kommer ikke til at vinde HVER handel, men du vinder nok til at få et overskud alt i alt.

Så jeg lod softwaren blive ved med at handle for mig og holdt godt øje med den. Den næste handel lavede profit! Kun 125 kr. men det var stadig noget. Så lavede den næste handel 366 kr. profit, den næste 145 kr. profit, og det var alt i alt en profit på 430 kr. Og alt det på under 5 minutter!

Snart begyndte jeg at skovle kontanter op som sne, og jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Hver gang jeg opdaterede skærmen, var min profit blevet større og større. Det føltes, som om jeg var på narko, for det var så spændende.

Hver gang jeg opdaterede mit handelsdashboard, voksede mine overskud højere og højere. Det var sådan en spændende haste!

Nu ved jeg så, hvorfor Peter Ingemann altid er i så godt humør. Og hvorfor de store banker ikke ønsker, at nogen kommer i nærheden af dette smuthul til velstand. Sidst på dagen havde jeg tjent over 4.974 kr., hvilket ikke var dårligt fra en startinvestering på 1.600 kr. Jeg var så begejstret, at jeg knap nok kunne sove.

Den næste dag var en tirsdag, og jeg var nødt til at gå på arbejde. For at være ærlig (og lad være med at sige det til min chef), så var det svært at fokusere på mit job, når jeg vidste, at Immediate Connect-softwaren tjente penge.

Jeg sneg mig ud på toilettet nogle få gange for at tjekke mine profitter, og de blev ved med at vokse (med et lille tab her og der). Sidst på dagen, før jeg lagde børnene i seng, viste saldoen på min konto 8.904 kr.. Det er mere, end jeg tjener om UGEN på mit almindelige job!

Sidst på ugen havde jeg i alt tjent 35.304 kr. Jeg hævede nøjagtigt 30.000 kr. og geninvesterede resten. Indenfor 2 dage modtog jeg min første check med posten – på præcist 4.500 $ (30.000 kr.). Jeg kunne ikke tro det.”

Zacharias fortsætter,

”Nu tjener jeg konsekvent 4.600 til 10.000 kr. ekstra om dagen, takket være Immediate Connect. Nu bliver pengene bare indbetalt på min bankkonto med få dages mellemrum. Med bare nogle få klik modtager jeg mine penge indenfor 24 – 48 timer. Hver gang overførslen rammer min bankkonto, er jeg nødt til at nive mig selv i armen for at være sikker på, at jeg ikke drømmer.

Heldigvis ELSKER jeg mit job her, hvor jeg kan bringe vigtige nyheder (som denne) til folk, for ellers ville jeg have sagt op allerede. Jeg har dog en plan om at holde ferie med min familie på Bali i Indonesien for at fejre, at vi er gældfri, og at min families finanser endelig kører på skinner igen.

Det ville ikke have været muligt uden Peter Ingemanns gavmildhed, da han delte sin hemmelighed live på tv. Og jeg er glad for, at jeg tog chancen for selv at afprøve Immediate Connect Min kone er gladere end nogensinde før, og mine børns legetøjshylde er godt fyldt op.

Mine kolleger er godt trætte af, at de ikke tilmeldte sig selv for to uger siden, som jeg gjorde. Men hele kontoret tilmeldte sig hurtigt (også min chef), og nu kalder de mig alle en ”helt”, fordi jeg afprøvede det.””

Lige nu tillader Immediate Connect vores læsere at prøve platformen for en indledende minimumsindbetaling på kun 1.600 DKK. Du kan udbetale dette beløb når som helst du vil.

I betragtning af den enorme stigning i handelsplatformens popularitet, kan dette indledende minimumsindskud stige!

Det er vigtigt, at du tilmelder dig  Immediate Connect med det samme, da vi ikke ved, hvor mange pladser der vil være tilgængelige

Du kan finansiere din konto via kreditkort eller bankoverførsel.

Det kræver to trin for at komme i gang :
  1. Tilmeld dig og få en gratis konto
  2. Indbetal minimum 1.600 DKK

Trin 1: Indtast dine oplysninger for at tilmelde en gratis konto

Trin 2: Inbetal minimum sinvesteringen på 1.600 DKK

Trin 3: Udbetal din fortjeneste (eller lad den være investeret, for at tjene mere!)

konklusion


Immediate Connect Ifølge Mette Bluhme Rieck er det blandt de bedste handelsrobotter, der findes på markedet i dag. Under vores analyse fandt vi ud af, at det fungerede usædvanligt godt. Det giver fremragende resultater og stabile afkast af investeringer i bitcoins.

Softwaren har funktioner, der kan hjælpe dig med at forbedre din rentabilitet og få mest muligt ud af din handelsoplevelse. Det er en anbefalet applikation, og vi anbefaler kraftigt, at du bruger den til at investere i bitcoinindustrien.

Tiden med automatiserede handelsplatforme er over os, og der er mange sådanne platforme, der kommer ud hver dag. I dag ville vi være meget opmærksomme på en af ​​de førende automatiserede handelsplatforme på markedet,

Vi satte Immediate Connect igennem en række flere tests for at komme til den konklusion, at det er den rigtige platform til handel. Vi tester funktionerne i The Immediate Connect for at sikre, at den opfylder standarder, som vi ved, ville gavne brugerne. Desuden tester vi også The Immediate Connect for at sikre, at det giver brugerne en god shoppingoplevelse.

Vi kan sige, at The Immediate Connect bestod vores test med glans, og vores resultater var positive.

Immediate Connect er en automatiseret handelsplatform, der anvender brug af maskinlæring og kunstig intelligens for at give brugerne mulighed for at opnå store resultater i deres operationer. Fra vores resultater kan vi sige, at “folk tjener og tjener overskud ved hjælp af platformen.

Alle vil være rige, men ingen ved, hvordan man gør det. Nå, det er en livs chance for at tjene en formue, der giver dig mulighed for at leve det liv, du virkelig ønsker. Det vil IKKE være der for evigt, så gå ikke glip af det. ” Mette Bluhme Rieck

AT OPDATERE

Vi har lige hørt, at næsten alle Dansk -residente stillinger fra i dag. Immediate Connect kan kun acceptere et begrænset antal samlede brugere, så fortjenesten pr. Bruger er høj. I øjeblikket er der 37 pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig nu for at reservere din plads

Klik her for at få flere oplysninger om Immediate Connect