Uncategorized

Maria Veitolan Immediate Momentum kokemuksia – Huijaus vai laillinen?

Suomen Pankki on haastanut Maria Veitolan oikeuteen suorassa lähetyksessä esitettyjen kommenttien vuoksi

Maria Veitola katui järkyttävän totuuden paljastamista lähetyksessä. Oli kuitenkin liian myöhäistä.

Skandaali räjähti käsiin, kun Maria Veitola paljasti salaisuutensa vahingossa suorassa lähetyksessä. Marian “vahingossa” kertomat asiat herättivät monien katsojien huomion, jotka alkoivat lähettää viestejä. Tämän seurauksena Suomen Pankki käski keskeyttämään ohjelman välittömästi.

Saimme suostuteltua Puoli Seitsemän -ohjelman ohjaajan toimittamaan meille kopion tästä ohjelmasta. Muista, että tämä artikkeli ja lähetys saatetaan pian poistaa. Suosittelemme siis tutustumaan Maria Veitolan meille toimittamaan linkkiin, jos satut lukemaan tämän artikkelin.

Maria Veitolan poistettu haastattelu

Maria Veitolan: “Minäpä kerron teille jotain. Rikastuminen ei vaadi työn tekemistä. Jos sen tajuaa, niin kyllä se siitä.”

Mikko Kekäläinen: “Koska siihen on olemassa keino, miksi et jaa sitä kanssamme?”

Maria Veitolan: “Mitä järkeä siinä on? En hyödy mitään salaisuuksieni jakamisesta. Älä missään tapauksessa edes yritä selvittää, miten olen ansainnut varallisuuteni viimeisten kolmen vuoden aikana. En paljasta salaisuuttani kenellekään, vaikka tarjoaisitte mitä. Muuten tavalliset suomalaiset eivät koskaan opi etsimään mahdollisuuksia. Koko maa voi kärsiä, jos muut saavat sen selville.”

Mikko Kekäläinen: “Mitä haittaa rahan ansaitsemista olisi Suomelle?”

Maria Veitolan: “Mieti sitä. Jos miljoonan voisi ansaita alle kahdessa kuukaudessa, miksi kukaan jatkaisi työntekoa? Toki jokainen voi käyttää menetelmääni, mutta kuka enää työskentelisi ravintoloissa, kaupoissa tai tehtaissa, jos kaikki olisivat varakkaita?”

Mikko Kekäläinen: “Tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Olen aina uskonut, että olet rehellinen ja vilpitön, mutta nyt en usko sinua.”

Maria Veitolan: “Kutsuitko minua juuri valehtelijaksi? Minä kyllä todistan sinulle, että kuka tahansa köyhä suomalainen voi tienata tuhansia euroja päivässä käyttämällä vain 10–20 minuuttia päivässä. Näytän sinulle, kuinka paljon tienaan itse tekemällä niin. Lyhyesti sanottuna, osakkeilla on jotain tekemistä asian kanssa, ja kaikki rikastuvat niillä nyt.”

Maria Veitola esitteli ohjelman juontajalle jotain puhelimestaan. Mikko Kekäläinen järkyttyi näkemästään.

Maria Veitolan: “Siistiä! Olen tallettanut vain 250 euroa, ja nyt tämä ohjelma tuottaa minulle kymmeniä tuhansia päivässä. Se toimii jopa nukkuessani.”

Muutaman sekunnin kuluttua operaattori lähestyi Mikko Kekäläistä ja kuiskasi hänelle jotakin.

Mikko Kekäläinen: “Kuulin juuri, että kamera kuvasi linkin, jonka juuri näytit minulle puhelimesta. Koko yleisö näki sen.”

Maria Veitola hämmästyi. Kaikille oli nyt selvää, mitä hän oli tehnyt niin pitkään.

Maria Veitolan: “Varmistakaa, että ohjelmaa ei julkaista. Sinun täytyy leikata tuo linkki pois ohjelmasta. En halua jakaa sitä kenenkään kanssa.”

Mikko Kekäläinen: “Olemme suorassa lähetyksessä, joten sitä ei tarvitse enää salata. Ehkä kannattaa kertoa tavallisille suomalaisille, mistä on kyse.”

Maria Veitolan: “En voi enää vaikuttaa siihen. Aloitin alustan käytön kolme vuotta sitten. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä tämän linkin kautta ja tehdä vähintään 250 euron talletus. Ohjelman toimiminen edellyttää vähintään tätä talletusta. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain antaa alustan hoitaa loput. Sinun tarvitsee vain tarkistaa saldoasi ja nostaa tuottojasi.”

Mikko Kekäläinen: “Voitko selittää, miten tämä ohjelma toimii ja opettaa meille, miten voimme ansaita yhtä paljon kuin sinä?”

Maria Veitolan: “Se ei vaadi taitoja tai tietoja. Jos annat minulle kännykkäsi, rekisteröin sinut ohjelmaan Immediate Momentum. Voit itse tarkistaa haastattelun jälkeen, kuinka paljon voit ansaita.”

Mikko Kekäläinen antoi Maria Veitolalle kännykkänsä. Tilin luominen kesti vain muutaman minuutin, ja vähimmäistalletus oli jo tehty.

Mikko Kekäläinen: “Siinäkö kaikki? Mitä minun pitää sitten tehdä?”

Maria Veitolan: “Ei sinun tarvitse muuta tehdä. Katsotaan, kuinka paljon rahaa ansaitset 20 minuutissa.”

Mikko Kekäläinen: “Jos se todella toimii, mitä suomalaisten, joilla ei ole rahaa tehdä vähimmäistalletusta, pitäisi tehdä?”

Maria Veitolan: “Kun kuulin ohjelmasta Immediate Momentum, minulla ei ollut yhtään ylimääräistä rahaa pandemian vuoksi. Voit tehdä talletuksen myös luottokortilla. Rahasta ei ole hyötyä, jos se ei toimi. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä.”

Noin 20 minuuttia myöhemmin oli aika tarkistaa Mikko Kekäläisen saldo.

Maria Veitolan: “Paljonko ansaitsit noissa 20 minuutissa?”

Mikko Kekäläinen: “En voi uskoa, että ansaitsin 47 euroa. Onko tämä totta?”

Pian tämän jälkeen Suomen Pankki soitti studioon. He vaativat peloissaan, että suora lähetys lopetetaan välittömästi. Ohjelman Immediate Momentum hyödyntäminen aiheuttaisi pankkijärjestelmälle asiakkaiden menetyksen. Ihmiset käyttäisivät korttejaan vain voittojensa nostamiseen. Se ei ole kannattavaa pankille.

Keskeytyksen jälkeen yksi toimittajistamme päätti testata menetelmää itse. Hän kirjoitti yksityiskohtaisen raportin havainnoistaan.

PÄIVÄ 1

“Ajattelin aluksi, että se ei voisi olla niin yksinkertaista. Siitä huolimatta halusin tutustua siihen. Jouduin käyttämään luottokorttiani, koska minulla ei ollut tarpeeksi rahaa minimitalletuksen tekemiseen tutkimuksen aikaan. Sijoitin 250 euroa ja odotin, mitä tapahtuisi.
Kun mitään ei tapahtunut, ajattelin, että minua oli huijattu. Algoritmi alkoi kuitenkin toimia muutaman minuutin kuluttua. Innostuin, mutta sitten näin tilastot. Ensimmäinen kauppani tuotti tappiota 22 euroa!
Ensimmäisten parin minuutin aikana aiheutui vain tappiota. Viisi seuraavaa kauppaa tuottivat voittoa. Muutamassa minuutissa saldoni nousi 250 eurosta 272 euroon!”

PÄIVÄ 2

“Tarkistin saldon heti aamulla ja se oli 467 euroa! Vain yhdessä päivässä saldoni kaksinkertaistui. Vaikka halusin nostaa voitot, päätin odottaa viikon.”

PÄIVÄ 7

“En ole tarkistanut saldoani alustalla Immediate Momentum koko viikkoon. Se oli tavallaan vaikeaa, koska pelkäsin, että rahani olisivat kadonneet.
Heti kun palasin toimistolle näin, että lähes 85 % kaikista kaupoista oli voitollisia. 15 % kaupoista oli tappiollisia. Siitä huolimatta se kannatti. Tililläni on nyt 4230 euroa! Nostin 4000 euroa ostaakseni lahjan vaimolleni. Kaikki tapahtui todella nopeasti, tunnissa, ja loputkin rahat tuottivat minulle jatkuvasti tuloja.”
Tässä on kuva tiliotteestani:

Mikään ei ole parempaa kuin Immediate Momentum! Jos en olisi nostanut voittojani, 250 euroa olisi muuttunut miljoonaksi 11 viikossa.”

Lyhyet ohjeet ansaitsemisesta alustalla Immediate Momentum

Käytä Maria Veitolanin antamaa linkkiä.

Talleta rahaa ohjelman aloittamiseksi vähintään 250 euroa.

Ohjelma aloittaa kaupankäynnin muutaman minuutin kuluessa.

Rahat voi kotiuttaa milloin tahansa. Rahat maksetaan 2–3 tunnin kuluessa (pankista riippuen).

KÄY VIRALLISELLA SIVULLA