Juha Tapio Immediate Edge kokemuksia – Huijaus Tai Kunnollinen ?

Juha Levi Antero Tapio on suomalainen laulaja, sanoittaja, kirjailija ja kitaristi. Hänen albuminsa Mitä silmät ei nää myi kultaa ja Kaunis ihminen saavutti platinan. Hän on naimisissa Riian Matilan kanssa, ja heillä on yhdessä kaksi poikaa, Mikael ja Axeli. Tapio voitti parhaan mieslaulajan Emma-palkinnon vuonna 2008.

Syntymäaika ja -paikka: 5. helmikuuta 1974 (47-vuotiaat), Vasa, Suomi

ERITYISET Juha Tapio : n viimeisimmän sijoituksen hallitus ja suuret pankit ovat kauhistuneet Finland kansalaiset kuluttavat jo miljoonia euroja kotoa käyttämällä tätä “rikkauden porsaanreikää” – mutta onko se laillista? Juha Tapio julkaisee uuden salaisen investoinnin, joka tekee sadoista Finland ihmisistä erittäin rikkaan

Juha Tapio on tehnyt itsestään nimen rohkeana suorapuhelijana, joka ei välitä olemasta rehellinen siitä, kuinka ansaitsee rahansa. Viime viikolla hän esiintyi televisiossa Finland ja ilmoitti uudesta “varallisuuden porsaanreiästä”, jonka hän voi muuttaa kenestä tahansa miljonääriksi 3-4 kuukauden kuluessa. Juha Tapio kehotti kaikkia Finland hypätä tähän hämmästyttävään tilaisuuteen ennen kuin suuret pankit sulkivat sen lopullisesti. Ja tosiaan, muutama minuutti haastattelun päättymisen jälkeen Finland Pankki soitti lopettamaan Juha Tapio: n haastattelun lähettämisen – se oli jo liian myöhäistä.

Näin tapahtui:

TV-isännöitsijä Finland kutsui Juha Tapio näyttelyyn jakamaan vihjeitä rikkauden rakentamisesta ja Finland ekonomisti pudotti pommin:

“Menestykseksi on hyppääminen uusiin mahdollisuuksiin nopeasti – ilman epäröintiä. Ja juuri nyt rahanvalmistajani numero yksi on uusi kryptovaluutan automaattinen kaupankäyntiohjelma nimeltä Immediate Edge. Se on ainoa tilaisuus, jonka olen nähnyt koko eliniän, rakentaa pieni omaisuus nopeasti. Kehotan kaikkia tarkistamaan tämän ennen pankkien sulkemista. ”

TV-juontaja TV Finland jäi epäuskoiseksi, kun Juha Tapio veti puhelimensa ja näytti katsojille, kuinka paljon rahaa hän ansaitsee tämän uuden rahankeruuohjelman kautta, jossa kaikki ovat nyt Finland kuiskaus.

Segmentin aika loppui ennen kuin Juha Tapio saattoi kehittää, joten saimme yksinomaisen haastattelun miehen itsensä kanssa saadaksemme lisätietoja tästä kiistanalaisesta mahdollisuudesta.

TARKENNUS Finland AINOASTAINEN Juha Tapio: lla

“Olet ehkä kuullut tästä uudesta kriittisen valuutan sijoitusalustasta nimeltä Immediate Edge, joka auttaa tavallisia ihmisiä (Finland) rakentamaan omaisuuksia yön yli. Saatat olla skeptinen, koska se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. ”

Juha Tapio jatkuu:

“Saan sen, koska ajattelin samaa, kun luotettu ystävä kertoi minulle siitä. Mutta kun näin omin silmin, kuinka paljon rahaa hän ansaitsi, minun piti kokeilla sitä itse.

Olen iloinen siitä, että kokeilin sitä, koska se oli suurimpia ja helpoimpiinkin rahoja, joita olen koskaan ansainnut. Puhun kymmeniä tuhansia euroja päivässä autopilotilla. se on kirjaimellisesti nopein tapa ansaita odottamatonta käteistä juuri nyt. Ja se ei kestä paljon kauemmin, kun yhä useammat ihmiset tietävät siitä. Tai kun pankit sulkevat sen lopullisesti. ”

MITÄ TARKKAAN ON Immediate Edge JA MITEN SE TOIMII?

Ajatus Immediate Edge on suoraviivainen: antaa keskivertokäyttäjille mahdollisuus käteistä kryptovaluuttabuumiin, joka on edelleen 2000-luvun tuottavin sijoitus, huolimatta siitä mitä useimmat ihmiset ajattelevat.

Vaikka Bitcoinin hinta on pudonnut kaikkien aikojen korkeimmasta 20000 RM: stä Bitcoinia kohden, kauppiaat tekevät edelleen tappoa. Miksi? Koska Bitcoinin lisäksi on tuhansia muita kryptovaluuttoja, joilla käydään päivittäin kauppaa valtaviin voittoihin.

Jotkut näistä kryptovaluutoista sisältävät Ripple, Ethereum, Monero, Zcash ja Ripple, ja ne tuottavat edelleen yli 10000%: n tai suurempaa tuottoa tavallisille ihmisille Finland

Immediate Edge antaa sinun hyötyä kaikista näistä kryptovaluutoista, jopa karhumarkkinoilla. Se käyttää tekoälyä (AI) käsittelemään automaattisesti pitkä- ja lyhytaikaista myyntiä puolestasi, jotta voit ansaita rahaa ympäri vuorokauden, jopa nukkuessasi.

Immediate Edge sen takana ovat älykkäämpiä teknisiä mieliä, joita on koskaan ollut. Richard Branson, Elon Musk ja Bill Gates vain muutamia mainitakseni.

Bill Gates ja Richard Branson keskustelevat Immediate Edge CES 2021 -tapahtumassa.

Nämä tekniset nerot ovat rakentaneet useita miljardeja yrityksiä ratkaisemaan monimutkaisia kysymyksiä, kuten verkkomaksut, tietojenkäsittely ja kuljetus. Nyt he käsittelevät varallisuuden eriarvoisuuden maailmanlaajuista ongelmaa antamalla kenenkään – riippumatta siitä, kuinka rikas tai köyhä hän on – ansaita tarpeeksi rahaa nauttiakseen onnellisesta ja tyydyttävästä elämästä.

TUONNOLLISET RAHAA TEKEMÄT SALAISET suuret pankit eivät halua sinun tietävän

Juha Tapio jatkuu,

“Näemme vaikeita taloudellisia aikoja, ja tätä ratkaisua ihmiset ovat odottaneet. Koskaan historiassa meillä ei ole ollut niin hämmästyttävää tilaisuutta, että tavalliset ihmiset voisivat helposti hyödyntää valtavan vaurauden syntymistä niin lyhyessä ajassa.

Jotkut ihmiset epäröivät kokeilla tätä, koska se on niin erilainen. Ja koska suuret pankit yrittävät peittää tämän! Suuret pankit luovat aktiivisesti propagandaa ja kutsuvat kriittisiä valuuttoja ja alustoja kuten Immediate Edge huijaukseksi. Miksi? He ovat huolissaan siitä, että yritysten voitot pienenevät, kun heidän asiakkaansa tietävät, kuinka luoda itse suurta vaurautta.

Totuus on, että kryptovaluutta on elämämme vallankumous, ja jokainen, joka ei hyppää tähän tilaisuuteen, menettää. Olen jo saanut vihaisia ​​puheluita ja uhkauksia suurilta rahoitusyhtiöiltä, ​​koska tuon tämän tekniikan ihmisten tietoon. Mutta ruuvaa ne kiinni. Televisiossa Finland olevat ihmiset alkavat jo tietää totuuden, ja on vain ajan kysymys, ennen kuin yhä useammat tekevät.

Jaan tämän, koska olen myös saanut satoja sähköposteja ihmisiltä, ​​jotka kiittävät minua tämän salaisuuden jakamisesta. Suosikkini on nuorelta mieheltä, joka osti pikkuveljensä unelmiautonsa – Ferrari 488 Pistan käyttäen käteistä, joista hän teki Immediate Edge. Tämä foorumi tekee todella kaikkien ihmisten elämästä hieman paremman. ”

Steven Baker käytti Bitcoin Futurelta ansaitsemiaan voittoja ostaakseen pikkuveljensä unelmiautonsa. Mikä innostava tapa käyttää varallisuutta hyväksi!

TÄMÄN VAIHEENKESKELLÄ KÄYNNIN:

Ensimmäinen asia, jonka näet, on video, joka näyttää Immediate Edge: n voiman. Mainonta on iso ja rohkea ja kasvosi, mutta se on amerikkalainen tuote, ja niin he tekevät asioita. Joka tapauksessa, yksinkertaisesti lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi videon viereen, jotta pääset alkuun heti

(Vinkki: Vaikka et päättäisikään sijoittaa rahaa, suosittelen rekisteröitymistä nyt, koska se on ilmaista ja Finland -asukkaiden rekisteröinnit voivat päättyä milloin tahansa.)

Seuraavaksi sinua pyydetään rahoittamaan tilisi. Kun navigoin talletussivulla, matkapuhelimeni soi. Se oli kansainvälinen numero, joten epäröin vastata, mutta sitten tajusin, että se oli ilmeisesti.

Tosiaan, se oli oma henkilökohtainen tilini hallinnoija. Hänen palvelunsa oli erinomaista. Hän vei minut läpi koko rahoitusprosessin. He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Menin eteenpäin ja talletin vähimmäismäärän, joka on 250 USD

Rahoituksen jälkeen siirryin ohjelmiston Auto-Trader-osioon, asetin kaupan määräksi suositellun 250 USD ja otin sen käyttöön. Ohjelmisto alkoi tehdä kauppoja nopeasti, ja olin aluksi huolissani, mutta annoin sen tehdä asian.

”Kaikki haluavat olla rikkaita, mutta kukaan ei osaa tehdä sitä. No, se on koko elämän mahdollisuus rakentaa omaisuus, jonka avulla voit elää todella haluamaasi elämää. Se EI tule olemaan ikuisesti, joten älä missaa. ” – Juha Tapio

PÄIVITTÄÄ

Saimme juuri uutisia siitä, että melkein kaikki Finland: n työpaikat on jo täytetty. Immediate Edge voi hyväksyä vain rajoitetun määrän käyttäjiä korkean voiton ylläpitämiseksi käyttäjää kohden. Tällä hetkellä vapaita paikkoja on vielä 19, joten ole hyvä ja rekisteröidy varmistaaksesi paikkasi.

Lisätietoja Immediate Edge Klikkaa tästä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *