Jessica Roos Bitcoin Code anmeldelser 2023 – svindel eller legitim?

SPESIALREPORTASJE: Jessica Roos investering imponerer eksperter og skremmer vettet av store banker

Nordmenn tjener allerede millioner av euro hjemmefra takket være dette “smutthullet til rikdom” – men er det lovlig?

Jessica Roos avslører en ny hemmelig investeringsmåte som har gjort hundrevis av nordmenn veldig rike

(DAGBLADET) – Global leder for forretningstjenester hos Citi, Jessica Roos er kjent for å være en som snakker rett fra levra, hun nøler ikke med å fortelle sannheten om hvordan hun tjener penger.

Forrige uke var han på Skavlan. Han fortalte om et nytt “smutthull til rikdom” hun sier kan gjøre hvem som helst til millionær i løpet av et par måneder. Roos anbefalte alle i Norge å benytte seg av denne fantastiske muligheten før det er for sent og de store bankene har stengt det for godt.

Og bare noen minutter etter at intervjuet var over, ringte DNB og prøvde å forhindre at intervjuet med Jenny ble sendt – men det var allerede for sent.

Dette er historien:

Skavlan-vert Fredrik Skavlan inviterte Roos til programmet for å snakke med henne om hvordan hun hadde blitt så rik, og da avslørte hun en stor hemmelighet.

“Det som har gjort meg rik, er at jeg har benyttet meg av nye muligheter raskt – uten å nøle. Og akkurat nå er det en ting jeg tjener mest penger på. Et nytt automatisk tradingprogram for kryptovaluta som heter Bitcoin Code . Det er den aller beste muligheten til å tjene en formue raskt jeg har sett i hele mitt liv. Jeg anbefaler alle å benytte sjansen før bankene stanser det.”

Fredrik Skavlan var skeptisk, men så tok Roos frem telefonen og viste seerne hvor mye penger hun hadde tjent på dette nye tradingprogrammet alle i Norge snakker om.

Sendingen nærmet seg slutten, og Roos hadde ikke tid til å utdype saken. Vi klarte å få et eksklusivt intervju med henne like etterpå og fikk vite mer om denne kontroversielle muligheten.

EKSKLUSIVT INTERVJU MED JESSICA ROOS

“Du har kanskje hørt om den nye investeringsplattformen for €yptovaluta som heter Bitcoin Code . Den hjelper vanlige mennesker i Norge, Asia og Nord-Amerika til å bli rike over natten. Du er kanskje skeptisk, for det høres for godt ut til å være sant.”

Roos fortsetter:

“Jeg skjønner deg godt, for jeg tenkte det samme da en god venn fortalte meg om den. Men etter å ha sett med egne øyne hvor mange penger han tjente, prøvde jeg den selv.

Det er jeg glad for, for jeg har aldri tjent så mange penger på en så enkel måte. Jeg snakker om tusenvis av €oner hver dag, på autopilot. Det er bokstavelig talt den raskeste måten å tjene en formue på akkurat nå. Og dette kommer ikke til å vare, for flere og flere mennesker er blitt klar over denne muligheten, og bankene prøver å stanse dette smutthullet.”

HVA ER EGENTLIG BITCOIN CODE OG HVORDAN FUNGERER DET?

Tanken bak Bitcoin Code er enkel: Å gi vanlige mennesker mulighet til å tjene penger på kryptovaluta-boomen, som fortsatt er den mest lukrative investeringen i det 21. århundre, til tross for hva folk flest tror.

Selv om prisen på Bitcoin har sunket siden rekorden på € 20 000 per Bitcoin, tjener tradere fortsatt enormt. Hvorfor? Fordi det finnes tusenvis av andre €yptovalutaer enn Bitcoin, som trades med store fortjenester hver eneste dag.

Noen av disse €yptovalutaene er Ripple, Ethereum, Monero og Zcash. De gir fortsatt avkastninger på over 10 000 % som vanlige folk i Norge nyter godt av.

Bitcoin Code lar deg tjene på alle disse €yptovalutaene, selv i et fallende marked. Den bruker kunstig intelligens (AI) og trader automatisk for deg. På den måten kan du tjene penger døgnet rundt, selv mens du sover.

Noen av de smarteste hodene i verden står bak Bitcoin Era . Richard Branson, Elon Musk og Bill Gates, bare for å nevne noen.

Bill Gates og Richard Branson diskuterer Bitcoin Code på CES 2022.

Disse teknologiske geniene har bygget opp selskaper verdt milliarder ved å løse komplekse problemer, som online betaling, databehandling og transport. Nå prøver de å løse det globale problemet med formueforskjeller ved å la hvem som helst – uansett hvor rike eller fattige de er – tjene nok penger til å kunne leve et lykkelig og tilfredsstillende liv.

DEN LUKRATIVE INVESTERING SHEMMELIGHETEN DE STORE BANKENE IKKE VIL AT DU SKAL VITE OM

Jessica Roos fortsetter,

“Vi står overfor vanskelige økonomiske tider, og dette er løsningen folk har ventet på. Aldri før har vi hatt en så fantastisk mulighet, som vanlige mennesker kan dra nytte av, til å generere enorm rikdom på kort tid.

Noen er redde for å prøve systemet fordi det er så annerledes. Og de store bankene prøver å skjule det for folk! De store bankene jobber aktivt med å lage propaganda, de kaller kryptovaluta og plattformer som Bitcoin Code svindel. Hvorfor? De er bekymret for at deres egen fortjeneste skal gå drastisk ned hvis kundene deres skjønner hvordan de kan skape enorm rikdom selv.

Sannheten er at €yptovaluta har ført til enorme omveltninger i finansverdenen. De som ikke benytter seg av denne muligheten, vil bli hengende etter. Jeg har allerede fått sinte oppringninger og trusler fra store finansselskaper fordi jeg gjør folk oppmerksom på denne teknologien. Det blåser jeg i. Folk i Norge begynner å forstå sannheten, og det er bare et spørsmål om tid at enda flere gjør det.

Jeg deler dette fordi jeg også har mottatt hundrevis av e-poster fra folk som takker meg for at jeg delte denne hemmeligheten. Min favoritt er en melding fra en ung mann som kjøpte en bil til lillebroren sin – en Ferrari 488 Pista – med pengene han hadde tjent på Bitcoin Code . Denne plattformen kan virkelig gjøre alles liv litt bedre.”

Lillebroren min har alltid drømt om å kjøpe en Ferrari 488 Pista i klassisk rødfarge og med kraftig motor, dette har alltid vært drømmebilen hans. I det siste har jeg tjent vanvittig mye penger takket være en ny tradingplattform for €yptovaluta (PM meg for å få detaljene). Derfor bestemte jeg meg for å overraske ham og gi ham BILEN HAN DRØMTE OM! Reaksjonen hans var RØRENDE! Jeg er glad i deg, lillebror!

FUNGERER BITCOIN CODE ? VI TESTET PROGRAMMET SELV

Seniorredaktørene våre ville ikke la oss publisere intervjuet med Jessica Roos før vi hadde fått bekreftet at Bitcoin Code er en legitim mulighet til å tjene penger hjemmefra. Bedriftsledelsen ønsket ikke at vi skulle publisere informasjon som kunne føre til at nordmenn tapte penger de hadde jobbet hardt for.

Så redaktørteamet vårt bestemte seg for å teste Bitcoin Code og sjekke at det faktisk fungerte slik Roos hadde beskrevet. En av våre nettredaktører, Jahn Hovden, var villig til å satse sine egne penger på å teste Bitcoin Code.

Jahn er 53 år gammel, gift og far til 2 døtre. Kona hans har vært arbeidsløs siden i fjor, på grunn av sykdom. Han innrømmer at familien slet økonomisk og at han håpet denne investeringsmuligheten kunne være løsningen.

Jahn familie slet med å få endene til å møtes. De håpet at Bitcoin Code kunne hjelpe dem å løse de økonomiske problemene, så Jahn bestemte seg for å teste systemet og rapportere resultatet.

Jahn rapporterer:

“Da jeg hørte intervjuet med Roos , trodde jeg først at han spøkte. Å tjene penger hjemmefra uten å jobbe er noe alle drømmer om. Jeg bestemte meg for å prøve det uansett, på grunn av min økonomiske situasjon – og for å drive god journalistikk.

Jeg så på en introduksjonsvideo om plattformen og registrerte meg. Først tenkte jeg at videoen virket veldig overdreven og useriøs, men jeg satte skepsisen til side. I løpet av kort tid ble jeg ringt opp av min personlige investor. Han svarte på alle spørsmålene mine og forsikret meg om at jeg kom til å tjene penger. Punktum.

Min personlige investor lovte til og med at hvis jeg tapte så mye som en euro, ville han straks refundere innskuddet mitt på 250 €. Så sikker var han på at dette skulle forandre livet mitt. Dette var kundeservice på sitt beste, jeg skjønner godt at bankene er redde.

Da jeg fikk tilgang til plattformen, satte jeg inn mitt første innskudd på 250 €.

Selve Bitcoin Code -systemet er en auto-trading-plattform for €yptovaluta. Programvaren bruker avanserte AI-algoritmer og maskinlæring for å forutsi nøyaktig når verdien på kryptovaluta vil gå opp og ned. Da vil den automatisk kjøpe og selge for deg, døgnet rundt. Teknologi har allerede gjort livet enklere på veldig mange andre måter, så hvorfor ikke bruke teknologi til å tjene penger, også?”

JAHN RESULTATER MED SYSTEMET I SANNTID

“Ikke lenge etter at jeg hadde satt inn 250 €, begynte programvaren å trade for meg. For å være ærlig, var jeg nervøs og redd for å tape alle pengene mine. Min første handel resulterte i et tap på 219 €!

Jeg var veldig nervøs. Jeg trodde jeg hadde blitt lurt. Jeg vurderte å ringe til min personlige investor og be om å få pengene mine tilbake. Men da husket jeg hva han hadde fortalt meg tidligere under samtalen vår: Algoritmen er riktig omtrent 80-89 % av tiden. Du kommer ikke til å vinne HVER gang du trader, men du vil vinne nok til at du oppnår fortjeneste totalt sett.

Så jeg lot programvaren fortsette å trade for meg. Jeg fulgte nøye med. Neste handel tjente jeg på! Bare 166 €, men det var da noe. Deretter ga neste handel en gevinst på 447 €, og den neste var på 193 €, noe som ga en total fortjeneste på 587 €. Og dette skjedde på mindre enn 5 minutter!

Snart begynte det å strømme inn penger, jeg kunne ikke tro mine egne øyne.

Nå vet jeg hvorfor Jessica Roos alltid er i godt humør. Og hvorfor de store bankene prøver å holde folk langt unna dette smutthullet til rikdom. Mot slutten av dagen hadde jeg tjent over 6614 € i ren profitt, ikke dårlig for en startinvestering på 250 €! Jeg var så oppspilt at jeg nesten ikke fikk sove.

Neste dag var en tirsdag, og jeg måtte gå på jobb. For å være ærlig (og ikke fortell sjefen min dette) var det vanskelig å fokusere på jobben. Jeg visste at jeg tjente mer penger med Bitcoin Code -programvaren som jobbet for meg.

Jeg gjemte meg på do et par ganger for å sjekke fortjenesten min, og den ble større hele tiden (med et lite tap her og der). På slutten av dagen, før jeg la barna mine, var saldoen på kontoen min 1120,05 €. Det er mer enn jeg tjener på en UKE i den vanlige jobben min!

På slutten av uken hadde jeg tjent totalt 5349 €. Jeg tok ut € 4500 og investerte resten. Etter 2 dager fikk jeg beløpet inn på konto – nøyaktig € 4500. Jeg kunne ikke tro det var sant!”

Jahn mottok en sjekk på € 4500 to uker etter at han hadde begynt å bruke Bitcoin Code

Jahn fortsetter,

“Nå tjener jeg mellom 6140 og 13.159 € hver eneste dag på Bitcoin Code. Nå blir pengene satt direkte inn på bankkontoen min et par ganger i uken. Bare noen få klikk, og så mottar jeg pengene mine i løpet av 24 til 48 timer. Hver gang overføringen kommer inn på kontoen min, må jeg klype meg selv i armen for å være sikker på at jeg ikke drømmer.

Heldigvis ELSKER jeg å jobbe her, for jeg har mulighet til å formidle viktige nyheter (som denne) til vanlige folk, ellers ville jeg ha sagt opp. Men jeg har planlagt en ferie sammen med familien min til Bali i Indonesia, for å feire at vi endelig er uten gjeld og at familien min omsider har fått god råd!

Dette var bare mulig fordi Roos var veldig generøs og delte hemmeligheten sin live på TV. Og jeg er glad jeg tok sjansen på å prøve Bitcoin Era . Kona mi er lykkeligere enn noensinne, og barneværelset er fullt av dyre leker.

Kollegaene mine angrer på at de ikke registrerte seg for to uker siden, slik jeg gjorde. Men nå har alle på kontoret registrert seg (inkludert sjefen min) og de kaller meg en “helt” fordi jeg gjorde dem oppmerksom på denne muligheten.”

SLIK KOMMER DU I GANG MED BITCOIN CODE (BEGRENSEDE PLASSER TILGJENGELIG)

Alt du trenger for å komme i gang, er en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett med internettilgang. Du trenger ikke noen spesifikke ferdigheter utover å vite hvordan du bruker en datamaskin og surfer på internett. Du trenger ikke spesiell teknologi eller kunnskap om kryptovaluta. Programvaren og din personlige investor sørger for at du tjener penger..

En annen fordel med dette programmet er at du kan begynne når du vil. Du kan sette opp din egen tidsplan – det kan være 5 timer i uken eller 50 timer i uken. Du kan starte auto-trading programvaren når du vil, og sette den på pause når du vil (men jeg skjønner ikke hvorfor noen noensinne ville sette den på pause).

For å gjøre det enklere for leserne og dobbelsjekke funksjonaliteten, laget Jahn en startveiledning om å komme i gang med systemet.

HER ER MIN TRINN-FOR-TRINN VEILEDNING:

Først ser du en video som viser hvor fortreffelig Bitcoin Code er. Reklamen er veldig brautete og kan virke overdreven, men det er et amerikansk produkt, og det er slik de lager reklame. Uansett, du sender bare inn navnet ditt og e-postadressen, i feltet ved siden av videoen, for å komme i gang med det samme.

(Tips: Selv om du bestemmer deg for ikke å investere penger, anbefaler jeg at du registrerer deg. Det er gratis, og registrering for innbyggere i Norge kan bli stanset når som helst.)

Deretter blir du bedt om å sette inn penger på kontoen din. Mens jeg navigerte på innskuddssiden, ringte mobilen min. Det var et internasjonalt nummer, så jeg nølte med å svare, men så skjønte jeg hvem det antageligvis var.

Som jeg antok, var det min egen personlige kontoadministrator. Servicen var alle tiders. Han forklarte meg hele finansieringsprosessen. De aksepterer alle vanlige edittkort, som Visa, MasterCard og American Express. Jeg gikk videre og satte inn minimumsbeløpet, som er 250 €.

Etter å ha overført penger, navigerte jeg til “Auto-Trader”-delen av programvaren, skrev inn beløpet jeg ville trade, det anbefalte beløpet er 438 €, og aktiverte den. Programvaren begynte å trade i raskt tempo. Først var jeg bekymret, men jeg lot systemet fortsette.

“Alle vil gjerne bli rike, men ingen vet hvordan de skal bli det. Vel, dette er en enestående sjanse til å bygge opp en formue som lar deg leve livet du drømmer om. Det vil IKKE være mulig for alltid, så ikke gå glipp av sjansen.” – Jessica Roos

OPPDATER

Vi har nettopp fått vite at nesten alle tilgjengelige plasser for innbyggere i Norge er fylt opp. Bitcoin Code godtar bare et begrenset antall brukere fra hvert land, for å holde fortjenesten per bruker høy. Akkurat nå er det fortsatt (37) plasser igjen, så skynd deg og registrer deg nå, for å sikre deg plass..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *