Uncategorized

Jákob Zoltán Immediate Edge Vélemények – átverés Vagy Legális?

Jákob Zoltán

Születési idő és hely: 1968. október 27. (54 éves), Pakse Keskun, Magyarország

KÜLÖNJELENTÉS: Jákob Zoltán legújabb befektetése izgalmat kelt a szakértők körében és félelmet a nagy bankokban.

Az osztrákok már most is több millió eurót keresnek otthonról ezzel a „vagyoni kiskapuval” – de jogos?

Jákob Zoltán legújabb titkos befektetéséről beszél, amely több száz embert tehet gazdaggá Magyarország.

(KRONE) – Jákob Zoltán volt osztrák síversenyző, a Million Show és a Domino Day jelenlegi műsorvezetője arról ismert, hogy mindig kimondja, ami a fejében jár, és őszintén beismeri, hogyan keresi a pénzt.

Múlt héten az Im Zentrumban jelent meg, és beszámolt új “vagyoni kiskapujáról”, amely saját bevallása szerint 3-4 hónapon belül bárkiből milliomossá válhat. Jákob Zoltán azt tanácsolta minden osztráknak, hogy éljenek ezzel a fantasztikus lehetőséggel, mielőtt a nagy bankok végleg letiltják.

Valójában az interjú befejezése után az Erste Bank Csoport megpróbálta megakadályozni, hogy az interjú adásba kerüljön – de már késő volt.

És pontosan ez történt:

Az Im Zentrum műsorvezetője, Claudia Reiterer meghívta Jákob Zoltánt a műsorba, hogy adjon tippeket a vagyonteremtéshez, és ott az osztrák síversenyző elárult egy nagy titkot.

Sikeres vagyok, mert gyorsan és habozás nélkül megragadom a lehetőségeket. És jelenleg a fő bevételi forrásom egy új kriptovaluta automatikus kereskedési program, az Immediate Edge . Ez a legjobb módja annak, hogy gyorsan összegyűjtsek egy kis vagyont, amit valaha láttam életemben. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy gyorsan próbálja ki, mielőtt a bankok leállítják.”

Claudia Reiterer nem hitte el, amikor Jákob Zoltán elővette a mobiltelefonját, hogy megmutassa a nézőknek, mennyit keres ezzel az új pénzkereső programmal, és most egész Magyarország erről beszél.

Mielőtt azonban Jákob Zoltán részletezhette volna, lejárt az adásidő, így mi magunk készítettünk egy interjút, hogy többet megtudjunk erről a vitatott lehetőségről.

KRONE EXCLUSIVE MIT ASSINGR ARMIN

„Talán hallott már az Immediate Edge nevű új kriptovaluta befektetési platformról , amelyet Magyarország, Ázsiában és Észak-Amerikában használnak vagyonteremtésre gyakorlatilag egyik napról a másikra. Nyugodtan legyél szkeptikus, mert tényleg túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen.”

Jákob Zoltán folytatja:

„Ezt meg tudom érteni, én is így éreztem, amikor egy jó barátom mesélt róla. De miután a saját szememmel láttam, mennyi pénzt lehet vele keresni, ki kellett próbálnom magamnak.

Örülök, hogy megpróbáltam. Még soha nem kerestem ennyi pénzt ilyen könnyen. Több tízezer euróról beszélek naponta, teljesen automatikusan. Jelenleg ez a leggyorsabb módja annak, hogy sok pénzt keress rövid távon. És ez nem tart sokáig, mert egyre többen értesülnek róla. Vagy ha a bankok végleg megakadályozzák őket.”

MI PONTOSAN AZ Immediate Edge, ÉS HOGY MŰKÖDIK?

Az Immediate Edge mögött meghúzódó ötlet  egyszerű:  lehetővé tenni a hétköznapi emberek számára, hogy befizessenek a kriptovaluta fellendüléséből. Végül is ez a 21. század legjövedelmezőbb befektetése, függetlenül attól, hogy a legtöbb ember mit gondol.

Bár a Bitcoin árfolyama leesett a 20 000 eurós csúcsról, a kereskedők még mindig vagyont keresnek. És hogyan? Mert a Bitcoinon kívül több ezer más kriptovaluta létezik, amelyekkel naponta kereskednek hatalmas haszonnal.

Ezen kriptovaluták egy része pl. B. Ripple, Ethereum, Monero és Zcash. A normális emberek Magyarország még mindig 10 000%-os vagy annál nagyobb profitot termelnek.

Az Immediate Edge segítségével  mindezen kriptovalutákból profitálhat, még a medvepiacon is. Mesterséges intelligenciát (AI) használ, hogy automatikusan végrehajtson hosszú és short eladásokat az Ön nevében, lehetővé téve, hogy a hét minden napján, 24 órában pénzt keressen, még alvás közben is.

Az Immediate Edge-t minden idők legokosabb technológusai hajtják, többek között: B. Richard Branson, Elon Musk vagy Bill Gates támogatott.

Bill Gates és Richard Branson az Immediate Edge-ben beszél

Ezek a technológiai zsenik milliárd dolláros cégeket birtokolnak, amelyek olyan összetett kérdésekkel foglalkoznak, mint az online fizetések, az adatfeldolgozás és a szállítás. Most úgy kezelik a vagyoni egyenlőtlenség globális problémáját, hogy lehetővé teszik mindenki számára – függetlenül attól, hogy milyen szegények vagy gazdagok –, hogy elegendő pénzt kereshessen ahhoz, hogy kényelmes és teljes életet élhessen.

A JÖVEDŐ PÉNZTERMŰ TITOK, AMELYET A NAGYOBB OSZTRIAI BANKOK TITKOZNAK ELŐTTED

Jákob Zoltán a továbbiakban beszámol arról,

„Nehéz gazdasági időket élünk, és ez az a megoldás, amelyre az emberek vártak. Soha korábban nem volt még ilyen óriási lehetőség a hétköznapi emberek számára, hogy gyorsan és egyszerűen sok pénzt keressenek.

Vannak, akik haboznak kipróbálni, mert annyira más. És ez azért van, mert a nagy bankok megpróbálják leplezni az egészet! A nagy bankok aktívan propagandát terjesztenek, átverésnek nevezve a kriptovalutákat és az olyan platformokat, mint az Immediate Edge. Miért? Attól tartanak, hogy ha ügyfeleik megtanulják, hogyan teremtsenek maguknak óriási vagyont, vállalati nyereségük csökkenni fog.

Az igazság az, hogy a kriptovaluták korunk legnagyobb forradalmát jelentik, és aki nem él ezzel a lehetőséggel, az veszíteni fog. Kaptam már csúnya hívásokat és fenyegetéseket nagy pénzügyi vállalatoktól, mert beszélek az embereknek erről a technológiáról. De a pokolba velük. Magyarország az emberek már most felfedezik az igazságot, és csak idő kérdése, mikor teszik ezt meg.

– Azért mesélek erről, mert több száz köszönő e-mailt is kaptam érte. A kedvenc történetem egy fiatalemberről szól, aki az Immediate Edge- ben keresett pénzén megvette öccsének álomautóját – egy Ferrari 488 Pistát – . “Ezen a platformon keresztül a világon minden ember javíthat egy kicsit az életén.”

Stefan Bauer az Immediate Edge-től nyert nyereményét arra fordította, hogy megvette öccsének álmai autóját. Milyen inspiráló módja annak, hogy jót tegyen a gazdagsággal.

VALÓBAN MŰKÖDIK az Immediate Edge? MI IS PRÓBÁLJUK MEG

Főszerkesztőink nem engedélyezték, hogy közzétegyük Jákob Zoltán-lel készített interjút, amíg meg nem győződtünk arról, hogy az Immediate Edge segítségével valóban jogos pénzt kereshet otthonról. Vezetőségünk nem akarta, hogy olyan információkat adjunk ki, amelyek miatt az osztrák állampolgárok elveszíthetik nehezen megkeresett pénzüket.

Szerkesztőségünk tehát tesztelte az Immediate Edge-et, hogy kiderüljön, valóban úgy működik-e, ahogy Jákob Zoltán leírta . Egyik online szerkesztőnk, Klaus Schmidt önként felajánlotta saját pénzét az Immediate Edge tesztelésére .

Klaus 53 éves, 2 lány édesapja. Felesége betegség miatt tavaly elveszítette állását. Bevallotta, hogy anyagi gondjai vannak, és ez a befektetési lehetőség segíthet neki.

Klaus családja küszködött a megélhetésért, és abban reménykedett, hogy az Immediate Edge enyhítheti a pénzügyi nyomást, ezért úgy döntött, hogy kipróbálja a rendszert, és beszámol az eredményeiről.

Klaus írja:

„Amikor először hallottam az interjút Jákob Zoltán-lel, azt hittem, hogy ez egy vicc. Otthonról pénzt keresni csak álom. Mindenképpen ki akartam próbálni, anyagi helyzetem miatt és a jó újságírás jegyében.

Megnéztem egy bemutatkozó videót a platformról, majd bejelentkeztem. A videó túl sokat ígérőnek tűnt, de figyelmen kívül hagytam a szkepticizmusomat. Néhány órán belül felhívott személyes befektetőm. Minden kérdésemre és kételyemre válaszolt, és biztosított arról, hogy pénzt fogok keresni. Pont.

A személyes befektetőm meg is ígérte, hogy visszakapom az első 300 eurós befizetésemet, ha nem nyerek semmit. Így volt meggyőződve arról, hogy az életem megváltozik. Az ilyen ügyfélszolgálat jobb, mint bármi, amit valaha láttam, nem csoda, hogy a bankok aggódnak.

Amint hozzáfértem a platformhoz, befizettem az első 300 eurómat. Átlagosan ennyit költ a családom gyorsétteremre havonta, ezért gondoltam lemondok róla egy hónapra. Most egészségesen étkezhetünk, és még mindig van esélyünk gazdagokká válni.

Az Immediate Edge System egy automatizált kriptovaluta kereskedési platform. A szoftver a legmodernebb AI algoritmusokat és automatizált tanulást használja a kriptovaluta áringadozásainak előrejelzésére. Ezután a hét minden napján, 24 órában automatikusan vásárol és elad Önnek. A technológia már most minden területen megkönnyíti az életünket, miért ne kereshetnénk mi is vele pénzt?”

A KLAUS VALÓS IDEJŰ EREDMÉNYEK A RENDSZERHEZ

„A 300 euró befizetése után 1 órán belül elkezdődött a szoftver kereskedése számomra. Őszintén szólva aggódtam, hogy elveszítem az összes pénzem. És bizony, az első kereskedésem 25 eurós veszteséget eredményezett!

Nagyon rosszul lettem. Azt hittem, becsaptak. Éppen fel akartam hívni a személyes befektetőmet, és visszakövetelni a pénzemet. De aztán eszembe jutott, amit telefonálásunk során mondott: Az algoritmus az esetek 80-89%-ában helyes. Nem fog MINDEN kereskedésen nyerni, de eleget nyer ahhoz, hogy összességében nyereséges legyen.

Így hagytam, hogy a szoftver működjön helyettem, és alaposan figyeltem mindent. A következő üzlet nyereséges volt! Csak 19 €, de akkor is. A következő kereskedéssel 51 € nyereséget termeltem. Aztán 22 eurós haszon, így összesen 67 euró volt a nyereségem. És mindez kevesebb, mint 5 perc alatt!

Hamarosan gyűlni kezdtek a nyeremények, és alig hittem a szememnek.

Minden alkalommal, amikor frissítettem az oldalt, a nyereségem magasabb volt. Úgy éreztem magam, mintha kábítószeres lettem volna, annyira bódító volt az érzés!

Most már tudom, miért van Jákob Zoltán mindig olyan jó hangulatban. És miért nem akarják a nagy bankok az embereket a kiskapu közelében. A nap végén több mint 754 eurót kerestem, ami nem rossz 300 eurós tétért! Annyira izgatott voltam, hogy alig tudtam aludni.

Másnap kedd volt, és vissza kellett mennem dolgozni. Hogy őszinte legyek (és ne mondd el ezt a főnökömnek), nehezen tudtam a munkámra koncentrálni, mert tudtam, hogy a Bitcoin Loophole Software pénzt keres.

Néhányszor bebújtam a WC-be, hogy megnézzem a nyereségemet, és folyamatosan nőttek (egy kis veszteséggel itt-ott). A nap végén, mielőtt lefektettem a gyerekeimet, 1349,13 euró volt a számlámon. Ez több, mint amennyit tényleges munkámmal keresek egy HÉT alatt!

A hét végén összesen 5 349,12 eurót értem el. Pontosan 4500 eurót vettem ki, a többit pedig újra befektettem. 2 napon belül megérkezett az első csekk postán – pontosan 4500 euróért. Nem hittem el, hogy ez valóságos!”

Klaus 4500 eurós csekket kapott az első két hétre az Immediate Edge- en .

Klaus folytatja:

„A Bitcoin Loophole-nak köszönhetően most folyamatosan 700 és 1500 euró között keresek naponta. A pénzt most néhány naponta utalják a számlámra. Csak néhány kattintás, és 24-48 órán belül megkapom a pénzem. Minden alkalommal, amikor az átutalás eléri a fiókomat, össze kell csípnem magam, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem álmodom.

Szerencsére IMÁDOM az itteni munkámat, mert fontos híreket (ilyen) eljuttathatok az emberekhez, különben már felmondtam volna. Azonban terveztem egy nyaralást a családommal az indonéziai Balira, hogy megünnepeljük, hogy adósságmentesen és anyagilag egészséges vagyok!

Mindez nem jöhetett volna létre Mr. Jákob Zoltán nagylelkűsége nélkül, aki a televízióban élőben fedte fel titkát. És örülök, hogy megkockáztattam az Immediate Edge tesztelését. A feleségem boldogabb, mint valaha, és a gyerekeimnek több mint elég játékuk van.

A kollégáim bosszankodnak, hogy nem regisztráltak, mint én 2 hete. De hamarosan az egész irodám (beleértve a főnökömet is) bejelentkezett, és mindenki “hősnek” nevezett, amiért kipróbáltam.”

AZONNAL KAPCSOLATOS CONNECT E (KORLÁTOZOTT HELYEK)

A kezdéshez mindössze egy internet-hozzáféréssel rendelkező számítógépre, okostelefonra vagy táblagépre van szüksége. A számítógép használatán és az interneten való böngészésen kívül nincs szükség különleges készségekre. Nincs szükséged technológiával vagy kriptovalutákkal kapcsolatos tapasztalatra, mert a szoftver és az Ön személyes befektetője garantálja, hogy profitot termel.

A program másik előnye, hogy bármikor csatlakozhat. Létrehozhatja saját beosztását – legyen az heti 5 óra vagy heti 50 óra. Ha kívánja, csak indítsa el az autotrading szoftvert, és bármikor leállíthatja (bár nem tudom, miért akarta ezt megtenni).

Olvasóink idejét megtakarítandó és a funkcionalitás kétszeri ellenőrzése érdekében Klaus utasításokat készített a rendszer használatának megkezdéséhez.

A KERESKEDÉS KEZDÉSE A HIVATALOS Immediate Edge WEBOLDALON

Immediate Edge – 1. LÉPÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ
1. LÉPÉS
INGYENES REGISZTRÁCIÓ
A kereskedési út megkezdéséhez számlát kell nyitnia. Minden ügyfelünktől megköveteljük, hogy számlát nyisson, hogy biztonságos kereskedési élményt nyújthassunk. Ez az első lépés az Immediate Edge szoftverrel való kereskedéshez.

A hivatalos Immediate Edge webhely tetején található egy regisztrációs űrlap a kezdőlap jobb oldalán. Mielőtt elkezdené, és elküldheti a regisztrációs űrlapot, meg kell adnia néhány alapvető személyes adatot.

Azonnali él – 2. LÉPÉS Befizetés
2. LÉPÉS
BETÉT KÉSZÜLÉS A
fiók aktiválása után a következő lépés a számlája feltöltése. A pénzügyi kereskedés folyamata magában foglalja a kezdeti befektetés megtérülését. Ezért kereskedési tőkére van szüksége ahhoz, hogy a globális pénzügyi eszközök széles körébe tudjon befektetni.
A minimális befizetési követelmény 250 dollár. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bevételi lehetőségei korlátlanok, így nincs korlátozva a befizetni kívánt összeg. Vegye figyelembe kereskedési preferenciáit és kockázati étvágyát.

Immediate Edge – 3. LÉPÉS KEZDJEN
EL KERESKEDÉSBE 3.
LÉPÉS KEZDJEN EL KERESKEDÉST
Most itt az ideje a kereskedésnek. Döntse el kedvenc pénzügyi eszközeit, és ne feledje, hogy az Immediate Edge azért van itt, hogy mélyreható piaci betekintést nyújtson Önnek. Fontos megjegyezni, hogy az Immediate Edge nem kínál 100%-os kereskedési sikert, ezért nem akarjuk, hogy irreális elvárásai legyenek. Ennek ellenére a profitpotenciál reális, és az emberek pénzt keresnek az online pénzügyi piacokon. A szoftver testreszabható az Ön készségeinek megfelelően a támogatás és az automatizálás különböző szintjei alapján.

A befizetésem után a szoftver „Auto-Trader” részéhez navigáltam, kiválasztottam az ajánlott 50 eurós kereskedési összeget és aktiváltam. A szoftver azonnal működni kezdett, és először aggódtam, de hagytam futni.

REGISZTRÁLJON INGYENES KERESKEDÉSI SZÁMLÁJÁRA MOST

„Mindenki szeretne gazdag lenni, de senki sem tudja, hogyan. Nos, ez egy életre szóló esély arra, hogy gazdagságot építsen, hogy úgy élhessen, ahogyan mindig is álmodott. NEM lesz ez örökké ilyen, szóval ne hagyd ki.” – Jákob Zoltán

AKTUALIZÁLNI

Most tudtuk meg, most tudtuk meg, hogy szinte minden Magyarország számára elérhető hely betelt. Az Immediate Edge csak korlátozott számú felhasználót tud fogadni, hogy a felhasználónkénti nyereség vonzó maradjon. Jelenleg még (37) szabad hely van,  úgyhogy siess és regisztrálj .

REGISZTRÁLJON INGYENES KERESKEDÉSI SZÁMLÁJÁRA MOST