Uncategorized

Ion Țiriac Bitcoin Era revizuire – înșelătorie sau legitim?

RAPORT SPECIAL: Ultima investiție a lui Ion Țiriac a îngrozit guvernul și marile bănci

Românii câștigă deja, de acasă, milioane de euro folosind această „portiță legislativă” – dar este legitim?

Ion Țiriac iese cu o investiție secretă nouă care face ca sute de oameni din România să fie foarte bogați

(HOT NEWS) Pro TV – Miliardarul român Ion Țiriac, om de afaceri și fost jucător profesionist de tenis și hochei pe gheață, și-a făcut un renume de persoană directă, care nu se ferește să vorbească despre cum își câștigă banii.

Săptămâna trecută, el a apărut la Sinteza Zilei și a vorbit despre o „portiță legislativă” despre care spune că poate transforma pe oricine într-un milionar în 3–4 luni. Țiriac i-a îndemnat pe toți românii să profite de această oportunitate uimitoare înainte ca marile bănci să o blocheze definitiv.

Și, cum era de aștept, la câteva minute după terminarea interviului, Banca Națională a României a încercat să împiedice transmiterea interviului cu Ion Țiriac, dar era deja prea târziu.

Iată exact ce s-a întâmplat:

Mihai Gâdea l-a invitat pe Țiriac în emisiune pentru a împărtăși orice sfat pe care îl are referitor la obținerea unei averi, iar antreprenorul și filantropul român a aruncat bomba:

„Ceea ce m-a făcut să reușesc este că am profitat de orice oportunitate – fără nicio ezitare. Chiar acum, sursa mea numărul 1 de bani este un nou program de tranzacționare automată a criptomonedelor, numit Bitcoin Era . Este cea mai bună oportunitate pe care am întâlnit-o în toată viața mea de a face o mică avere într-un timp scurt. Îi îndemn pe toți să îl încerce, înainte ca băncile să îl blocheze”.

Gâdea a privit neîncrezător în timp ce Țiriac și-a scos telefonul și le-a arătat telespectatorilor câți bani câștigă cu ajutorul acestui nou program generator de bani, despre care acum șușotește toată lumea din România.

Emisiunea s-a terminat înainte ca Țiriac să poată da mai multe detalii, așa că am obținut un interviu exclusiv cu omul de afaceri, pentru a afla mai multe despre această oportunitate controversată.

INTERVIU EXCLUSIV CU ION ȚIRIAC

„Poate că ați auzit despre această nouă platformă de investiții în criptomonedă, numită Bitcoin Era , care le permite oamenilor obișnuiți din Europa, Asia și America de Nord să obțină averi peste noapte. S-ar putea să fiți sceptici, deoarece sună prea bine pentru a fi adevărat.”

Țiriac continuă:

„Știu, pentru că am crezut același lucru când un prieten de încredere mi-a spus despre asta. Dar, după ce am văzut cu ochii mei câți bani câștiga, a trebuit să încerc și eu.

Mă bucur că am încercat, pentru că a fost modul în care am câștigat cel mai ușor o mulțime de bani. Vorbesc de zeci de mii de euro pe zi pe pilot automat. Este literalmente cea mai rapidă modalitate de a face o grămadă de bani în acest moment. Și nu va mai dura mult atunci când tot mai multe persoane vor afla despre asta. Sau când băncile îl vor bloca definitiv.”

CE ESTE MAI EXAC BITCOIN ERA ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ideea din spatele Bitcoin Era  este simplă: Să permită unei persoane obișnuite să câștige bani de pe urma criptomonedelor, care încă reprezintă cea mai profitabilă investiție a secolului XXI, în ciuda a ceea ce cred majoritatea oamenilor.

Deși prețul Bitcoin a scăzut de la nivelul cel mai ridicat de 23.000 de euro pe Bitcoin, agenții de tranzacționare continuă să câștige imens de mult. De ce? Deoarece există mii de criptomonede în afară de Bitcoin, care sunt tranzacționate zilnic, cu profituri uriașe.

Unele dintre aceste criptomonede sunt Ethereum, Monero, Zcash și Ripple, iar în prezent aduc un randament de peste 10.000% oamenilor obișnuiți din România.

Bitcoin Era vă permite să profitați de toate aceste criptomonede, chiar și pe o piață în scădere. Acesta folosește inteligența artificială (AI) pentru a gestiona automat „vânzările lungi” și „vânzările în lipsă”, astfel încât să puteți câștiga bani încontinuu, chiar și în timp ce dormiți.

SECRETUL OBȚINERII UNOR CÂȘTIGURI SEMNIFICATIVE PE CARE MARILE BĂNCI NU VOR SĂ ÎL ȘTIȚI

Ion Țiriac continuă:

„Ne așteaptă vremuri grele din punct de vedere economic și aceasta este soluția pe care oamenii o așteptau. Nu am mai avut niciodată o oportunitate atât de uimitoare de care oamenii obișnuiți pot profita cu ușurință pentru a obține averi extraordinare într-un timp atât de scurt.

Oamenii ezită să încerce acest lucru, deoarece este atât de diferit. Și asta pentru că marile bănci încearcă să țină totul secret! Marile bănci fac în mod activ propagandă și numesc înșelătorie criptomonedele și platformele precum Bitcoin Era . De ce? Sunt îngrijorate că profiturile lor se vor diminua în momentul în care clienții lor vor afla cum să se îmbogățească singuri.

Adevărul este că criptomonedele reprezintă o revoluție în viețile noastre și oricine nu profită de această oportunitate are de pierdut. Primesc deja mesaje furioase și amenințări din partea marilor corporații financiare, deoarece aduc această tehnologie în atenția oamenilor. Dar nu le iau în seamă. Oamenii din România încep deja să afle adevărul și este doar o chestiune de timp înainte ca tot mai mulți să o facă.

Vă împărtășesc aceste lucruri pentru că am primit și sute de e-mailuri de la oameni care îmi mulțumesc că am dezvăluit acest secret. Preferatul meu este de la un tânăr care i-a cumpărat fratelui său mașina de vis – un Ferrari 488 Pista folosind banii pe care i-a câștigat cu Bitcoin Era . Această platformă îmbunătățește cu adevărat viața oamenilor din întreaga lume.”

Steven Baker a folosit profitul pe care l-a obținut cuBitcoin Era pentru a-i cumpăra fratelui mai mic mașina la care a visat. Ce mod înălțător de a folosi banii pentru a face bine!

CHIAR FUNCȚIONEAZĂBITCOIN ERA? L-AM TESTAT CHIAR NOI

Redactorul nostru șef nu ne-a permis să publicăm interviul cu Ion Țiriac până nu am verificat că Bitcoin Era este o oportunitate legală de a face bani de acasă. Conducerea companiei noastre nu a dorit ca noi să lansăm informații care ar putea face ca cetățenii României să-și piardă banii câștigați cu greu.

Așadar, echipa noastră editorială a testat Bitcoin Era pentru a se asigura că funcționează așa cum a declarat Țiriac. Unul dintre editorii noștri online, Darius Simeonescu, s-a oferit voluntar pentru a-și risca banii și pentru a testa Bitcoin Era .

Darius are 33 de ani și este tatăl a 2 fete. Soția sa și-a pierdut locul de muncă în urmă cu un an din cauza unor probleme de sănătate. El a recunoscut că are probleme financiare și că această oportunitate de investiții ar putea fi soluția.

Familia lui Darius abia își putea acoperi cheltuielile și a sperat că Bitcoin Era îi poate scuti de presiunea financiară, așa că a decis să testeze sistemul și să raporteze rezultatele

Darius declară:

„La început, când am auzit interviul cu Țiriac, m-am gândit că glumește. Să câștigi bani de acasă este doar un vis. Având în vedere circumstanțele mele financiare am decis să îl încerc oricum. Dar și de dragul unui articol bun.

Am urmărit un videoclip introductiv despre platformă și apoi m-am înscris.Videoclipul părea să promită prea multe, dar am lăsat scepticismul deoparte. În câteva ore, am primit un apel de la investitorul meu personal. Mi-a răspuns la toate întrebările și îndoielile pe care le-am avut și m-a asigurat că voi face bani. Punct.

Investitorul meu personal mi-a promis că, dacă pierd chiar și un singur bănuț, îmi va rambursa imediat depozitul meu de 250 €. Atât de încrezător era că asta îmi va schimba viața. Acesta este un serviciu pentru clienți mai presus de orice am văzut și nu este de mirare că băncile sunt speriate.

După ce am primit acces la platformă, am depus investiția inițială de 250 €. Este suma pe care o cheltuiește familia mea pe mâncare nesănătoasă în fiecare lună, așa că am decis să nu mai mergem la restaurante tip fast-food timp de o lună. Acum putem fi sănătoși și, în plus, avem ocazia să ne îmbogățim.

Sistemul Bitcoin Era este o platformă de tranzacționare automată a criptomonedelor. Software-ul folosește algoritmi avansați AI și învățare automată pentru a prezice cu exactitate când va urca și va coborî valoarea criptomonedelor. Atunci va cumpăra și va vinde automat pentru tine, în permanență. Tehnologia ne-a făcut viața mai ușoară în toate modurile posibile, așa că de ce să nu o folosim pentru a câștiga mai mulți bani?

REZULTATUL ÎN TIMP REAL AL LUI DARIUS DIN SISTEM

„La o oră de la depunerea celor 250 €, software-ul a început să tranzacționeze pentru mine. Sincer, îmi făceam griji că va pierde toți banii. Și bineînțeles, prima mea tranzacție mi-a adus o pierdere de 25 €!

Am simțit un nod în gât. Am crezut că am fost înșelat. Eram chiar pregătit să-mi sun investitorul personal și să cer banii înapoi. Dar apoi mi-am amintit ce mi-a spus mai devreme în timpul conversației noastre: Algoritmul este corect aproximativ 80–89% din timp. Nu vei câștiga în TOATE tranzacțiile, dar vei câștiga suficient și, în general, va fi profitabil.

Prin urmare, am lăsat software-ul să tranzacționeze pentru mine și l-am urmărit îndeaproape. Următoarea tranzacție a fost profitabilă! Doar 19 €, dar tot a fost ceva. Apoi, la următoarea tranzacție 51 € profit. Apoi un profit de 22 €, realizând un profit total de 67 €. Și toate acestea au durat mai puțin de 5 minute!

Curând am început să întorc banii cu lopata și nu îmi venea să cred ochilor. De fiecare dată când mi-am reîmprospătat tabloul de bord de tranzacționare, profiturile mele erau din ce în ce mai mari. Mă simțeam ca și cum aș fi fost drogat, pentru că era atât de palpitant.

De fiecare dată când mi-am reîmprospătat tabloul de bord de tranzacționare, profiturile mele erau din ce în ce mai mari. Era atât de palpitant.

Acum știu de ce Ion Țiriac este tot timpul bine dispus. Și de ce marile bănci nu doresc ca oamenii să cunoască această portiță legislativă. Apropo, făcusem un profit de peste 754 €, nu era rău pentru o investiție inițială de 250 €! Am fost atât de emoționat încât nu reușeam să adorm.

A doua zi era marți și a trebuit să mă întorc la serviciu. Să fiu sincer (și nu-i spuneți șefului meu asta), a fost greu să mă concentrez asupra lucrului știind că software-ul Bitcoin Era făcea bani pentru mine.

M-am furișat de câteva ori la baie pentru a verifica profitul și acesta continua să crească (cu mici pierderi pe alocuri). La sfârșitul zilei, înainte să-mi duc copiii la culcare, soldul contului meu era de 1.349,13 €. Era mai mult decât câștigam la serviciu într-o săptămână!

Până la sfârșitul săptămânii, am câștigat 5.349,12 €. Am retras exact 4.500 € și am reinvestit restul. În 2 zile am primit primul meu cec prin poștă – pentru exact 4.500 €. Nu-mi venea să cred că este adevărat!”

Darius a primit un cec de 4.500 € pentru primele două săptămâni de utilizare a Bitcoin Era .

Darius continuă:

„Acum, câștig constant 700 € – 1.500 € pe zi datorităBitcoin Era . Acum, banii sunt transferați în contul meu bancar la fiecare câteva zile. Doar câteva clicuri și primesc banii în 24–48 de ore. De fiecare dată când banii ajung în contul meu, trebuie să mă ciupesc pentru a mă asigura că nu visez.

Din fericire, ÎMI PLACE la locul de muncă pentru că transmit oamenilor știri importante (ca aceasta), altfel aș fi renunțat până acum. Totuși, am planificat o vacanță pentru familia mea în Bali, Indonezia, pentru a sărbători că am scăpat de datorii și că, în sfârșit, situația financiară a familiei mele este pe drumul cel bun!

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără generozitatea domnului Țiriac și dacă nu își împărtășea secretul în direct la televizor. Și sunt fericit că mi-am asumat riscul de a încerca și eu Bitcoin Era . Soția mea este mai fericită ca niciodată, iar dulapul cu jucării al copiilor mei este bine aprovizionat.

Colegii mei își trag palme de ciudă că nu s-au înregistrat în urmă cu două săptămâni, așa cum am făcut eu. Dar, în scurt timp, toată lumea din biroul nostru s-a înregistrat (inclusiv șeful meu) și îmi spun „erou” pentru că am încercat această platformă.”

CUM SĂ ÎNCEPI CU BITCOIN ERA (NUMĂR LIMITAT DE LOCURI DISPONIBILE)

Pentru a începe, aveți nevoie doar de un calculator, un smartphone sau o tabletă cu acces la internet. Nu ai nevoie de alte abilități specifice, în afară de a ști cum să folosiți un computer și să navigați pe Internet. Nu aveți nevoie de experiență tehnologică sau de tranzacționare cu criptomonede, deoarece software-ul și investitorul dvs. personal vă garantează că veți face profit.

Un alt avantaj al acestui program este că poți începe oricând dorești. Poți să îți faci propriul program – fie că este vorba de 5 ore pe săptămână sau 50 de ore pe săptămână. Trebuie doar să pornești software-ul de tranzacționare automată atunci când dorești și poți să îl oprești ori de câte ori vrei (nu știu de ce ai vrea să faci asta).

Pentru a economisi timpul cititorilor noștri și a re-verifica funcționalitatea platformei, Darius a creat un ghid cu noțiuni de bază ale sistemului.

GHIDUL MEU PAS CU PAS:

Primul lucru pe care îl vezi este un videoclip care arată puterea Bitcoin Era . Reclama este mare și îndrăzneață și îți sare în față, dar este vorba despre un produs american și așa fac ei lucrurile. Oricum, pur și simplu îți trimiți numele și adresa de e-mail lângă videoclip pentru a începe imediat.

(Sfat: Chiar dacă nu ai decis să investești în acest moment, recomand înscrierea acum, deoarece este gratuit și înscrierile pentru rezidenții români s-ar putea încheia în orice moment).

Apoi, ți se cere alimentarea contului. În timp ce navigam pe pagina de depuneri, mi-a sunat telefonul. Era un număr internațional, așa că am ezitat să răspund, dar apoi mi-am dat seama că este, evident, de la Bitcoin Loophole.

Bineînțeles, era managerul meu personal de cont. Serviciile lui au fost excelente. M-a ajutat pe parcursul întregului proces de finanțare. Acceptă toate cardurile importante de credit precum Visa, MasterCard și American Express. Am mers mai departe și am depus suma minimă, care este de 250 €.

După ce am alimentat contul, am navigat în secțiunea „Auto-Trader” a software-ului, am setat valoarea tranzacției la suma recomandată de 250 € și am activat-o. Software-ul a început să facă tranzacții într-un ritm rapid, am fost îngrijorat la început, dar apoi am lăsat lucrurile să meargă de la sine.

„Toată lumea vrea să se îmbogățească, dar nimeni nu știe cum să o facă. Ei bine, este oportunitatea vieții tale să câștigi o avere care să îți permită să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat. NU va mai exista la un moment dat, așa că nu o rata.” – Ion Țiriac

ACTUALIZARE

Tocmai am primit vești că de astăzi aproape toate pozițiile sunt ocupate pentru rezidenții din România. Bitcoin Era poate accepta doar un număr limitat de utilizatori pentru a menține profitul per utilizator la un nivel ridicat. Acum, mai sunt disponibile (36) de locuri, așa că grăbește-te și înregistrează-te acum pentru a-ți asigura locul.