Uncategorized

Immediate Edge anmeldelse – God morgen Norge

Idar Vollvik viser hvordan han slo tilbake etter konkursen – dette hevder han at alle kan gjøre, og på (God morgen Norge) viser han hvordan!

Det er den beste muligheten jeg neon gang har hatt.

Idar Vollvik var gjest i dagens God Morgen Norge, og pratet litt om sitt nyeste prosjekt, Immediate Edge. Idar Vollvik er en norsk seriegründer og tidligere daytrader.

Idar Harry Vollvik er fikk nasjonal oppmerksomhet i 2014 da han deltok i den norske versjonen av Dancing With The Stars. Men det er ingenting som topper det nyeste prosjektet hanssom han har investert mer enn 850 millioner kroner i, og det prosjektet heter Immediate Edge.

Ideen er enkel: Gi vanlige folk muligheten til å tjene penger med bitcoin, selv om du ikke har peiling på teknologi eller investeringer.

Hovedmålet bak dette prosjektet er å gjøre det norske samfunnet et av de rikeste i verden og gi tilbake makten til arbeidsklassen i stedet for regjeringen. For å sørge for at dette skjer, skapte Thon Immediate Edge og ansatte amerikaneren Austin Ford som styreleder.

Grunnen til Thon ansatte en amerikaner som styreleder var at regjeringen da ville være ekstra forsiktige når det gjaldt Immediate Edge. «Målet mitt er å hjelpe samfunnet vårt, gjøre de rikere og gladere. Det er grunnen til at jeg er her. Jeg var født til å bygge dette og hjelpe folket vårt. Det er det eneste som betyr noe nå.»

Før vi går inn ide små detaljene om hva Immediate Edge er og hvordan det funker, la oss forklare et par detaljer om verdens finansøkonomi de siste ti årene. 1% av de rikeste folka i verden eier 286 trillioner dollar. Det er nok til å gi hver eneste nordmann mer enn 850,000 kroner i måneden resten av livet. Kun Wall Street behandler samme type summer daglig, og de kan få tilbake og omdistribuere summene når som helst.

Dette er nøyaktig hva Idar Vollvik har skapt med Immediate Edge! Sammen med Ford har de skapt en algoritme som fungerer bedre enn en mennesklig megler som analyserer alle vellykkede handler med en suksessrate på over 80%. Hva er trikset? Akkurat nå er trikse å kun tjene goder fra 850 kroner –40,000 kroner per dag, etter hvor stort det første depositumet er.

Immediate Edge er en algoritme lagd for å ta penger fra de rikeste folkene i verden og omdistribuere de inn i den norske arbeiderklassen. Dette systemet slår de finansielle markedene med en suksessrate på 80%. Dette betyr at for hver tiende handel vil man oppleve profitt på åtte av de.

Idar Vollvik forklarer hvordan det fungerer på showet denne morgenen

Kanskje du lurer på hvorfor Wall Street-millionærene ikke bruker dette programmet for å gjøre samtlige av oss litt fattigere? Ganske enkelt svar på det spørsmålet: programmet er kodet for kun å fungere med binære valg, slik at maksbeløpet du kan handle for er 2,500 kroner. Wall Street opererer med langt større summer, flere billionerdollar, så det å bruke programvare designet for transaksjoner for lavere verdier er simpelthen ikke lønnsomt. For folk flest, derimot, er dette programmet et lite mirakel.

Programvaren er ikke ute til offentligheten enda, men vi fikk se en demonstrasjon hos God Morgen Norge der handelsverdiene var mellom 850–40,000 kroner per handel!

Brukerne trenger kun et minimumsdepositum på 2,500 kroner eller mer for å starte plattformalgoritmen. Programmet bruker lagret data og automatisert selvlæring for å forstå nøyaktig når den burde kjøpe billig Bitcoin og selge den for høyere pris, noe som øker godene for brukerne.

For å vise hvordan det fungerer overbeviste Idar Vollvik Vår Staude å sette inn 2,500 kroner på live T

Vår Staude uttrykker overraskelse etter å ha sett profitten etter å ha brukt Immediate Edge for første gang.

LES MER:

  • “Jeg har jo hørt snakk om Bitcoin og store mengder penger man kan tjene med det, men har aldri kjøpt selv. Hadde ingen aning om hvordan jeg skulle gjøre det. Nå som jeg bruker Immediate Edge var det veldig lett, jeg kunne bruke kredittkortet til å sette inn penger og så gjør programmet resten.» – Vår Staude

Etter at hun satte inn 2,500 kroner, begynte programmet jobben med å kjøpe billig og selge dyrt. Tre minutter senere hadde saldoen økt til 4,678 kroner, og med litt enkel matte betydde dette at hun hadde tjent 2,178 kroner. Alt dette mens hun var live på TV!

Alle på showet ville bli involvert med en gang (Foto: Go’ morgen Danmark)

Alle i studioet, inkludert produksjonsteamet, var imponert over hvor lett det var å tjene penger. Programmet gjør hele jobben automatisk, og siden Bitcoinmarkedet er volatilt av natur, er det mange måter og sjanser for å tjene penger.

Før Idar Vollvik kunne svare alle spørsmålene avbryt Vår Staude showet med et digert glis og sa «jeg har allerede tjent 3,443 kroner etter åtte minutter.»

LES MER:

  • “Bitcoin er veldig populært akkurat nå, og unnskyld frekkheten altså, men hvis Vår Staude av alle personer kan tjene penger på det her, så er jeg med. Ekstra penger til pappvin er ikke å forakte!» sa Cathrine Fossum

Hvis du hadde investert 850 kroner i 2010, hadde du kunnet tjent over 75 millioner kroner!

Prøv Immediate Edge nu!

“Vi bestemte oss for å teste Immediate Edge for å se om du seriøst kunne tjene penger med det,» sa Kent Øksnes, artikkelforfatteren

Slik fungerer det: Vi fant raskt ut at plattformen får 2% av godene brukerne tjener, og du trenger et minimumsdepositum på 2,500 kroner for å starte. Dette er startkapitalen programmet bruker for å handle og selge.

VI fant også ut at Immediate Edge tjener penger ikke bare når prisene går opp for Bitcoin, men også ned. Dette kalles «margin trading» og programmet gjør dette helt automatisk.

MINE RESULTATER MED Immediate Edge etter 7 dager: Jeg lagde en ny konto, satte inn 2,500 kroner og markerte kontoen som aktiv. Mens Vår Staude var på TV greide hun å tjene 2,178 kroner etter tre minutter. For meg, personlig, tok det mye lenger tid. Etter rundt 20 timer hadde programmet tjent rundt 1,660 kroner, noe som fortsatt er ganske bra. Jeg hadde aldri kjøpt Bitcoin før, eller investert noe som helst, men her satt jeg da, med en fin sum penger uten å ha peiling på investeringer.

Jeg brukte kun fem minutter daglig for å sjekke resultatene, og etter fem dager, hadde 2,500 kroner blitt til 7,400. Dette er, etter min matte, en økning på 296%! Det var da jeg skjønte at dette var et flott stykke programvare.

Etter rundt ei uke hadde investeringen vokst til hele 16,698 kroner. Hjernen var helt spinnvill når jeg tenkte på hva jeg kunne bruke pengene på. Det var mer penger enn jeg tjente i uka i jobben min, og jeg hadde kun brukt 30 minutter på disse investeringene den uka. Helt vilt.

Jeg holdt kontoen aktiv ifemten dager for å se hva som ville skje. Jeg tok tiden til hjelp, og kontoen nådde et maksimum på 63,853 kroner. Etter det fikk jeg endelig en dårlig handel der jeg tapte 682 kroner. Regnet med at noe slikt ville komme; det er urimelig å håpe at alle handler er positive. Det skal sies at over 70% av handlene jeg hadde endte med profitt, og totalt sett var profitten på rundt 63,171 kroner etter å ha investert 2,500 i startfasen. Det tok meg mindre enn 30 minutter i uka med absolutt null peiling på teknologi og investeringer.

Som du ser nedenfor trykket jeg på «ta ut» knappen for å sette inn pengene på bankkontoen. Det var rimelig enkelt og dagen etterpå var pengene på bok. Jeg tok ferie på litt over ei uke med de pengene, men jeg investerte mer penger i Immediate Edge da jeg kom hjem igjen. Sammedag, faktisk. Jeg kan til og med slutte med dagjobben!

Det var veldig lett å ta ut pengene, og det tok under 48 timer før de kom inn på kontoen min!

PRØV Immediate Edge selv!

Akkurat nå tillater Immediate Edge våre lesere å prøve programplattformen med et minimumsbeløp på 2,500 kroner. Du kan ta ut pengene når enn du vil.

Fordi programmet har blitt utrolig populært på veldig kort tid kan minimumsbeløpet øke, så vi anbefaler at du prøver så fort som mulig.

Det er veldig viktig at du registrerer deg sporenstreks siden vi ikke vet hvor mange åpne plasser de har igjen.

Du kan sette inn med bankkort eller bankoverføring.

Du trenger kun tre enkle steg for å starte:
1. Registrer deg helt gratis
2. Sett inn et minimumsbeløp på 2,500 kroner.
3. Bruk plattformen til å tjene penger

OBS: Du kan ta ut depositumet/profitten når som helst ved å bruke «ta ut» knappen. Det tar mindre enn 24timer å ta ut penger

Steg 1: Fyll inn nødvendig informasjon for å registrere ny konto.

Steg 2: Sett inn minimum 2,500 kroner.

Steg 3: Ta ut pengene dine (eller fortsett å investere for å tjene mer!)