Uncategorized

Ida Wohlert Immediate Momentum Anmeldelse – Fidus eller lovlig?

Dansk bank sagsøgte Ida Wohlert for hendes udtalelser på direkte tv

Hans Natorp og kronprins Frederik i forbindelse med at DIF og Team Danmark offentliggør de danske fanebærere til OL og PL i Tokyo på et pressemøde i Experimentarium i Hellerup, torsdag den 24. juni 2021.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

OFFICIEL HJEMMESIDE

Den chokerende sandhed blev afsløret under en live-udsendelse, og Ida Wohlert fortrød det. Men det var for sent.

Skandalen brød ud, da Ida Wohlert ved et uheld afslørede hendes hemmelighed under en live-udsendelse. Ida Wohlert “uheldige” ord vakte opmærksomhed hos mange seere, som begyndte at sende beskeder rundt. Som følge heraf blev programmet afbrudt af Danmarks bank , som krævede, at programmet blev stoppet øjeblikkeligt.

Vi var i stand til at overtale direktøren for “Aftenshowet” til at give os en kopi af optagelsen af dette program. Vær opmærksom på, at denne artikel, ligesom udsendelsen, måske snart bliver slettet. I lyset af dette vil vi anbefale, at du besøger det link, som Ida Wohlert selv har givet til os, hvis du tilfældigvis læser denne artikel.

Den berømte tv-vært fortrød, at hun havde fortalt sandheden. Men det var for sent. Hun beviste, at selv en fattig dansker kan blive millionær på kun to måneder.

Ida Wohlert påstod under en direkte udsendelse, at “Danskerne er bange for at tjene store penge, jeg forvandler 1800 kroner til 10.000 uden selv at rejse mig fra sofaen, hvis du tror mig.”

Tv-vært Ida Wohlert er kendt og succesfuld. Men det lader til, at hendes primære pengekilde ikke er relateret til tv. Hun nævnte tilfældigt en økonomisk hage, der giver hende mulighed for at tjene op til 5000 kr. hver time, selv mens hun sover, hhvilket hun sagde da hun besøgte Aftenshowet.

“Et finansielt smuthul er en juridisk åbning i den økonomiske ramme, som er skjult af de store banker. Det er en chance for at drage fordel af kunstig intelligens Immediate Momentum på alternative kryptovalutamarkeder.”

Ida Wohlert blev inviteret til et “Aftenshowet” for fire dage siden, da hun tilfældigt afslørede denne måde at tjene penge på, som giver hende mange penge. Danmarks Nationalbank ringede til hende i telefon, så snart hun sagde det. De frygtede, at hvis flere mennesker lærte om denne fejl, ville danskere profitere og blive rige, og ingen ville ønske at arbejde.

Men for en betydelig sum penge var vi i stand til at tilbagekøbe en kopi af den skandaløse live-udsendelse, så enhver af jer kunne tjene tusindvis af kroner hver dag, indtil de store banker satte en stopper for denne chance.

“Ida Wohlert på “Aftenshowet”

IDA WOHLERTS FJERNINTERVIEW, SOM ALLE BANKER ER BANGE FOR

Ida Wohlert: “Du behøver ikke at arbejde ekstremt hårdt for at være velhavende, det skal jeg fortælle dig. Og når du først er kommet overens med denne idé, bliver det meget lettere at håndtere penge.”

Mette Bluhme Rieck: “Når man er en berømt person, er det enkelt at tale. Og alle andre skal kæmpe hver eneste dag på arbejdet for at forsørge deres familier. Og hvad med det? Under alle omstændigheder er der aldrig penge nok.”

Ida Wohlert: “Tror du, jeg arbejder for lidt? Eller at jeg ikke altid har været, som de fleste danskere er? Tro mig, hvis jeg kun havde haft én indkomst, ville jeg aldrig have tjent en million dollars. Og når nogen påstår, at Jeg er bare heldig, jeg griner dem op i ansigtet, for i dag er alt, hvad du behøver for at blive rig uden at forlade din sofa, tilgængeligt på internettet.”

Mette Bluhme Rieck: “Så du siger, at alle kan tjene penge ligesom dig? Jeg tror ikke på det…”

Man kunne se, hvor vred Ida Wohlert blev efter den sætning. Hun begyndte at skændes med værten og slap ved et uheld det smuthul, der gør hende rig.

Ida Wohlert: “Tror du ikke på mig? Giv mig 1800 kr, og om 12-15 uger tjener jeg en million på dem ved at bruge Immediate Momentum platformen!”

Mette Bluhme Rieck: “Jeg har hørt om et program, der handler kryptovalutaer ved hjælp af kunstig intelligens. Alle vores seere er nu klar over, hvad det hedder.”

Ida Wohlert: “Jeg er parat til at betale 80.000 kroner lige nu, hvis du kan trække det ud af den blå luft

Mette Bluhme Rieck: “Bare en venlig påmindelse om, at vi er live. Alle, der ser vores show, har hørt, at du har succes på Immediate Momentum-platformen. Ikke længere en mulighed, du skal også instruere den gennemsnitlige dansker i, hvordan man tjener penge. Eller måske er millionærer ligeglade med almindelige mennesker?”

Ida Wohlert: “Du behøver ikke at gøre mig til et monster. Jeg skal forklare dig, hvordan du tjener penge. Men først aflever din telefon, så lægger jeg 1800 kroner ind.”

Mette Bluhme Rieck ser på kontoen på platformen

Mette Bluhme Rieck afleverede sin smartphone, hvorefter Ida Wohlert tilmeldte sig projektet ved hjælp af dette link. Fem minutter senere tog Mette Bluhme Rieck telefonen tilbage.

Ida Wohlert: “Via din telefon har jeg lige tilmeldt mig projektets Immediate Momentum. For personer, der ønsker at blive hurtigt velhavende, er denne platform det ideelle valg. Den er bygget på kunstig intelligens, der træner sig selv og handler kryptovalutaer for dig. Du donerer behøver ikke at forstå bitcoin eller nogen anden digital valuta, fordi programmet vælger, hvornår det skal købe eller sælge aktiver og udfører transaktioner på egen hånd. Fordelen er, at du ikke behøver at gøre noget, bare lav en minimal indbetaling, og programmet vil begynde at betale for sig selv.

Jeg opfordrer ikke kun alle i Danmark til at bruge denne platform, jeg kræver det. Og derefter vil du aldrig mere føle behovet for at arbejde.”

Mette Bluhme Rieck: “Lyder meget godt. Men hvor meget kan man egentlig tjene på det?”

Ida Wohlert: “Jeg tog din telefon 20 minutter siden, registrerede mig på platformen og lavede et minimumsindskud, kun 1800 kr. Åbn nu apps og se, hvor meget du kunne tjene på så kort tid.”

Mette Bluhme Rieck åbnede en personlig konto i Immediate Momentum platformen og blev overrasket. På bare 20 minutter lavede programmet 3 handler: 1 af dem var ubetydelig, men de 2 andre gav et godt overskud. Saldoen steg fra 1800 til 2217kr.

Ida Wohlert: “Sig mig ærligt, hvor meget har du tjent i løbet af disse 20 minutter?

Mette Bluhme Rieck: “417 kroner nettooverskud. Det er utroligt!”

Ida Wohlert: “Og forestil dig nu, hvor mange penge der er på balancen på en måned. Hvis du investerer mindst 1800 kr nu, bliver det om 4 uger til 15 eller endda 20 tusinde. Det eneste du skal gøre er at registrere dig i platformen Immediate Momentum, fyld din saldo op og tryk på en knap”.

Mette Bluhme Rieck: “Men hvordan fungerer det?”

Ida Wohlert: “Du kan tjene gode penge på kryptovalutaen ved at købe, når prisen er lav og sælge, når den er høj. Men for at lave en præcis prognose skal 37 finansielle indikatorer – af eksperter omtales som “signaler” – Som følge heraf har platformen med Immediate Momentum en læringsalgoritme, der løbende evaluerer alle 37 faktorer, med andre ord, den fungerer hurtigere og mere præcist end et hold af finansfolk. Imidlertid er denne platforms evne til at fungere i autonom tilstand dens vigtigste egenskab. Brugeren behøver ikke at gøre noget, fordi applikationen kører kontinuerligt og giver meget høje afkast.”

Mette Bluhme Rieck: Hvorfor har du ikke informeret os om dette smuthul tidligere, hvis det er så enkelt?

Ida Wohlert: “Jeg har ikke noget imod, hvis en almindelig dansk borger begynder at tjene på denne måde. Men tænk over det: Hvis alle begynder at få tusindvis af kroner om dagen, hvem skal så arbejde? Hvorfor skulle en taxachauffør, en læge, en politimand eller lærer går på arbejde, når de kan tjene hundredvis af gange mere med kun deres smartphone og fem minutter om dagen?”

Mette Bluhme Rieck: “Hvor mange penge skal du investere for at tjene en million så hurtigt som muligt?”

Ida Wohlert: “Start med et minimumsindskud. 1800 kr vil være nok til at få programmet i gang. Hvis du ikke trækker overskud ud, kan den første million tjenes på maksimalt 4 måneder.

Men forveksle dette ikke med en kur mod fattigdom. 20 % af tiden eller deromkring er algoritmen unøjagtig. De resterende 80 % af handlerne ender dog med et overskud.”

Mette Bluhme Rieck: “Beklager, Danmarks Nationalbank ringede lige med en hastebesked. De råbte til os, at vi skulle stoppe udsendelsen.

Ida Wohlert: “De er bange for deres penge, derfor er jeg ikke chokeret. De protesterer mod tanken om, at den typiske dansker opdager en hurtig metode til at blive velhavende. Det eneste, du skal bruge for at begynde at tjene penge med det samme, er en internetforbindelse og et link til at deltage, som jeg allerede har fortalt dig.

Jeg ved ikke, hvor længe dette smuthul vil være åbent – det virker stadig. Men jeg har hørt, at om et par dage vil registrering på platformen blive betalt, så jeg anbefaler at åbne en konto nu.”

Herefter blev udsendelsen afbrudt. Men efterforskningen af “Aftenshowet” fortsatte. Vores nyhedsredaktør besluttede personligt at tjekke Immediate Momentum og skrev en detaljeret rapport.

Redaktør

Dag 1

“Jeg indrømmer frit, at jeg oprindeligt var i tvivl om dette websted. Men jeg var virkelig ivrig efter at se det selv. Jeg var nødt til at bruge et kreditkort, fordi jeg på tidspunktet for undersøgelsen ikke engang havde penge nok til at meget minimalt indskud Jeg foretog en vellykket investering på 1800 kr og begyndte at observere.

Forestil dig min forfærdelse, da der ikke skete noget efter indbetalingen. Jeg troede, jeg var blevet narret. Algoritmen virkede faktisk efter nogen tid. Det glædede mig, men da jeg så på tallene, indså jeg, at min første aftale havde kostet mig 100 kr.

De første minutter af arbejde med platformen, og allerede havde jeg store tab. Men den næste handel, samt 4 efter den, gav mig et overskud. På få minutter voksede min saldo fra 1800 til 2250 kr!”

Dag 2

“Jeg begyndte morgenen med at tjekke min saldo, som allerede var 5370 kr. Forestil dig, at min saldo blev fordoblet på en enkelt dag. Jeg havde allerede tænkt mig at tage mit overskud, men jeg valgte at holde ud i en ekstra uge. 

Dag 7

“Jeg forsømte at tjekke min kontosaldo i Immediate Momentum platformen hele ugen. Det var udfordrende, da jeg var bekymret for, at mine penge måske ikke var tilgængelige.

Men da jeg gik ind i mit handelsskab, bemærkede jeg følgende: Næsten 85 % af alle transaktioner var lukrative. 15 % flere havde et tab, men det kom hurtigt tilbage. Min nuværende saldo var 14250 kroner. Jeg tog 10.000 kroner ud for at købe en gave til min kone. Pengene ankom inden for en time, og det resterende beløb fortsatte med at give mig en indtægtskilde. Kontoudtoget ses her:

Immediate Momentum virker virkelig! Hvis jeg ikke havde trukket mit overskud, var 1800 kr efter mine beregninger blevet til en million efter 11 uger.

Hurtig vejledning i, hvordan du begynder at tjene med Immediate Momentum

Brug linket fra Ida Wohlert.

Fyld op på din saldo. Minimumsindbetalingen for at starte programmet er 1800 kr.

Efter indbetaling af kontoen vil programmet begynde at lave aftaler efter et par minutter.

Penge kan hæves til enhver tid, de modtages på kontoen indenfor 2-3 timer (afhængig af banken).

OFFICIEL HJEMMESIDE