Uncategorized

Harsányi Levente Immediate Connect Vélemények

A magyar állampolgárok már rengeteg pénzt keresnek otthon ezzel a „vagyonosodási kiskapuval”, de ez vajon törvényes-e?

Harsányi Levente Immediate Connect

Harsányi Levente új titkos befektetési módszereket kínál, amelyek magyarok százait tesznek nagyon gazdaggá.

(RENDKÍVÜLI HÍREK) –  Harsányi Levente merész beszélgetőtársnak bizonyult, aki mindig őszinte azzal kapcsolatban, hogyan keresi meg a pénzét.

A múlt héten ellátogatott az Esti Talk Show című műsorba és bejelentette, hogy egy új „vagyonosodási kiskapuval” áll elő, ami szerinte bárkit 3-4 hónap alatt milliomosossá tehet. Harsányi Levente felhívást intézett az összes Magyarországon élő emberhez, hogy ragadják meg ezt az egyedi lehetőséget, mielőtt a nagyobb bankok lehetetlenné teszik.

Természetesen néhány perccel később, az interjú vége után, a Bank felvette a kapcsolatot a stúdiónkkal, hogy megakadályozza a Harsányi Levente készített interjú sugárzását, de már késő volt.

Ez történt:

Kovács Mihály meghívta Harsányi Levente a showba, hogy a tanácsát kérje a meggazdagodással kapcsolatban, a magyar vállalkozó pedig „bombát robbantott”.

„Az tett sikeressé, hogy habozás és kétkedés nélkül, gyorsan megragadtam az új lehetőségeket. Jelenleg az elsőszámú bevételi forrásomat egy új Immediate Connect névre hallgató, automata kriptovaluta kereskedési program jelenti. Ez a legegyszerűbb és leginkább megfizethető módszer egy szerény vagyon megszerzésére, amit valaha láttam. Felhívást intézek mindenkihez, hogy higgye el, mielőtt a bankok bezárják ezt a lehetőséget”.

Kovács megdöbbent, amikor Harsányi Levente elővette a telefonját, hogy megmutassa a nézőknek, milyen sok pénzt keres ezzel a pénzkezelő szoftverrel, amelyről ma mindenki beszél Magyarországon.

Elfogyott a műsoridő, mielőtt Harsányi Levente belemehetett volna a részletekbe, ezért exkluzív interjút készíthettünk magával, Harsányi Levente, hogy többet megtudhassunk erről az ellentmondásos lehetőségről.

EXKLUZÍV INTERJÚ Harsányi Levente

„Biztos te is hallottál már az új innovatív kriptovaluta-platformról, a Immediate Connect szoftverről, amely hétköznapi embereknek segít hamar vagyonra szert tenni. Elsőre szkeptikusan állhatsz hozzá, mert túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen”.

Harsányi Levente így folytatja:

„Megértem, mert én is épp így éreztem magam, amikor közeli barátom és társam mesélt nekem erről. De amikor megláttam, hogy mennyi pénzt keresett, muszáj volt nekem is kipróbálnom.

Örülök, hogy megpróbáltam, mert ez volt az egyik legnagyobb és legkönnyebben elérhető pénzösszeg, amit valaha kerestem. Minden nap több tucat ezer eurót kapok autopilot üzemmódban. Jelenleg szó szerint ez a leggyorsabb módszer a pénzszerzésre. Nem lesz sokáig elérhető: egyre több ember szerez róla tudomást. Vagy a bankok állítják le örökre ezt a lehetőséget.”

A Immediate Connect alapötlete egyszerű: arról szól, hogy hagyjuk, hogy egy hétköznapi ember pénzt keressen a kriptovaluta fellendülését meglovagolva, amely továbbra is a XXI. század legjövedelmezőbb befektetése, függetlenül attól, hogy a legtöbb ember mit gondol róla.

Bár a Bitcoin ára rekordmagasságból esett értékről, a kereskedők továbbra is befektetnek kriptovalutába. Hogy miért teszik? Mert a Bitcoin nem az egyedüli kriptovaluta, hanem több ezer másik létezik még, ami minden nap óriási profitot termel.

Ezek közül néhány például a Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, és ezekkel még mindig 100% profitra tehetnek szert az átlagemberek.

Immediate Connect segítségével még medve piacon is nyereségre tehetünk szert ezekkel a kriptovalutákkal. Mesterséges intelligenciát (AI) használ rövid és hosszú ügyletek feldolgozására helyetted önálló üzemmódban, hogy non-stop pénzt kereshessen, akár még akkor is, amikor te alszol.

A legtöbb technikai guru támogatja a Immediate Connect platformot. Elon Musk és Bill Gates csak néhány ezek közül.

Elon Musk és Bill Gates a Immediate Connect platformról beszélget a CES rendezvényen.

Ezek a műszaki zsenik több milliárd dollár értékű cégeket hoztak létre olyan bonyolult kérdések megoldására, mint például az online fizetések, a számítástechnika és a szállítás. Jelenleg úgy oldják meg a globális jólét-egyenlőtlenségek problémáját, hogy – függetlenül attól, hogy gazdag vagy szegény – mindenki számára lehetővé teszik azt, hogy elég pénzt keressenek a boldog és teljes élethez.

A NAGYOBB BANKOK NEM AKARJÁK, HOGY TUDJUNK ERRŐL A MÓDSZERRÓL

Harsányi Levente így folytatja:

„Most a nehéz gazdasági korszakot élünk, és ez az a megoldás, amire mindenki várt. A történelem során még soha nem volt ilyen egyedi lehetőség, amelyet az átlagemberek és könnyen használhatnak a hatalmas gazdagság megszerzéséhez ilyen rövid idő alatt.

Némelyek haboznak kipróbálni, mert azt gondolják, túl furcsa vagy, csak egy humbug. Ez azért van, mert a nagyobb bankok megpróbálják titokban tartani ezt a módszert! A nagyobb bankok aktív propagandát folytatnak és az olyan kriptovalutákat és platformokat, mint amilyen a Immediate Connect is, csalásként állítják be. Miért? Attól tartanak, hogy jövedelmük csökkenni fog, ha az ügyfeleik megtudják, hogyan lehet hatalmas vagyont szerezni.

Az igazság az, hogy a kriptovaluták forradalmi újdonságot hoznak az életünkbe, és azok, akik nem használják ezt a lehetőséget, elszalasztanak egy esélyt. Már kaptam dühös telefonhívásokat és fenyegetéseket nagyobb pénzügyi vállalatoktól, mert folyamatosan erről a technológiáról beszélek. De nem érdekel. A magyar emberek már elkezdték megismerni az igazságot, és egyre többen tudnak mejd a módszerről: ez csak idő kérdése.

Csak azért említem, mert több száz levelet kaptam olyanoktól, akik megköszöntek nekem, hogy megosztom ezt a titkot. A kedvenc levelemet egy fiatalember írta, aki megvette a húgának álmai autóját – egy AUDI TT-t – abból a pénzből, amit itt szerzett: Immediate Connect. Ez a platform egy kicsit jobbá teszi a világ minden emberének életét”.

Pék István a profitot, amit a Immediate Connect felületen szerzett, arra használta, hogy megvegye a húgának álmai autóját. Ez egy olyan inspiráló példa a gazdagság jó cselekedetekre történő felhasználására!

VALÓBAN MŰKÖDIK A Immediate Connect? TESZTELJÜK LE

A vezető szerkesztők addig nem engedték meg, hogy közzétegyük az interjút Harsányi Levente, amíg meg nem vizsgáljuk, hogy a Immediate Connect törvényes módszer-e az otthon történő pénzszerzésre. Vállalatunk nem akarta, hogy olyan információkat tegyünk közzé, amelyek potenciálisan arra késztethetik az embereket, hogy elveszítsék nehezen megkeresett pénzüket.

Ezért ellenőrizte a szerkesztőségünk a Immediate Connect platformot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az a Harsányi Levente által leírt módon működik. Az egyik online szerkesztőnk, Jónás Vilmos felajánlotta, hogy kockára teszi a pénzét és leteszteli a Immediate Connect platformot.

Vilmos 33 éves, két fia van, és felesége tavaly elvesztette munkáját egy betegség miatt. Elismerte, hogy épp pénzügyi nehézségeket próbál leküzdeni, és ez a befektetési lehetőség sokat segíthet neki.

Vilmos családja küzdött a megélhetésért és remélte, hogy a Immediate Connect segít megoldani pénzügyi problémáit, ezért döntött úgy Vilmos, hogy teszteli a rendszert, és elmondja az eredményeket.

Vilmos az alábbiakról számolt be:

„Először, amikor épp csak hogy hallottam a Harsányi Levente készített interjút, azt hittem, hogy viccel. Az otthoni pénzkereset csak álom. De úgy döntöttem, hogy a pénzügyi helyzetemtől függetlenül megpróbálom. Újságírói munkám kedvéért csináltam.

Megnéztem egy oktatóvideót a platformról, és feliratkoztam rá. A videó túlságosan is ígéretesnek tűnt, de úgy döntöttem, hogy nem leszek szkeptikus. Néhány órával később a személyes befektetőm felhívott. Válaszolt a kérdéseimre, eloszlatta a kétségeimet és biztosított afelől, hogy ez egy igazán legális és biztonságos módszer a pénzkereséshez.

A személyes befektetőm még azt is megígérte nekem, hogy ha csak 1 eurót is veszítek, azonnal visszaadja a letétemet (250 euró). El tudjátok képzelni, mennyire biztos volt benne, hogy ez megváltoztatja majd az életem? Ez a legkülönlegesebb ügyfélkezelés, amit valaha láttam. Nem csoda, hogy a bankok megijedtek.

Amikor beléptem a platformra, megtettem első befektetésemet – 250 eurót. Ezt a pénzt költi a családom egészségtelen ételekre minden hónapban, így egy hónapig nem jártunk gyorsétterembe. Most nemcsak egészségesek lehetünk, hanem esélyünk is nyílt meggazdagodni.

A Immediate Connect rendszer egy automata kriptovaluta kereskedési platform. Szoftvere fejlett AI algoritmusokat és gépi tanulást használ a előrejelzéshez, pontosan, amikor esnek vagy emelkednek a kriptovaluta kamatlábak. A program automatikusan vásárol kriptovalutát nekünk non-stop. A technológia már sok szempontból megkönnyítette az életünket, miért ne használnánk fel hát arra is, hogy több pénzt keressünk?”

A RENDSZER SEGTÍTSÉGÉVEL MEGKAPOTT EREDMÉNYEK VALÓS IDEJŰ ÜZEMMÓDBAN

„A szoftver egy órán belül megkezdte a kereskedést, miután letétbe helyeztem a 250 eurót. Hogy őszinte legyek, aggódtam, hogy el fogom veszíteni minden pénzem. És természetesen 25 eurót veszítettem is az első ügyletben!

Elállt a lélegzetem. Azt hittem, hogy becsaptak. Már azon voltam, hogy felhívom a személyes befektetőmet, és kérem, hogy fizesse vissza a pénzem. De akkor eszembe jutott, amit a beszélgetésünk során elmondott nekem: az algoritmus az idő kb. 80-89% -ában működik. Nem termelsz majd profitot MINDEN ügyletben, de hosszú távon elég sikeres ügyleted lesz, és ennek eredményeként pénzt fogsz vele keresni.

Ezért hagytam, hogy a program folytassa a kereskedést, és nagyon figyeltem. A következő ügylet nyereséges volt! Csak 19 euró, de azért az is pénz, nemde? A következő ügylet 51 eurót hozott. Azután még 22 eurót szereztem. A teljes nyereség 92 euró lett. Csak 5 percbe telt!

A teljes profit folyamatosan növekedett, és nem hittem a szememnek. Minden alkalommal, amikor frissítettem a kereskedési fórumot, láttam, hogy nő a jövedelmem. Úgy éreztem, mint aki betépett, mert leírhatatlan érzés volt.

Minden alkalommal, amikor frissítettem a kereskedési fórumot, láttam, hogy nő a jövedelmem. Leírhatatlan érzés volt!

Harsányi Levente Immediate Connect

Most már tudom, hogy miért jó mindig Harsányi Levente hangulata, és miért nem akarják a nagy bankok, hogy az emberek tudjanak erről a vagyonosodási kiskapuról. A nap végére több mint 754 eurót kerestem, Úgy gondolom, ez elég jó eredmény egy 250 eurós befektetésnél! Annyira izgatott voltam, hogy alig tudtam aludni.

Másnap kedd volt, és el kellett mennem dolgozni. Hogy őszinte legyek (ne mondd el a főnökömnek), nehéz volt a munkámra koncentrálni, tudván, hogy a Immediate Connect szoftver közben pénzt keres nekem.

Többször is kimentem a WC-be ellenőrizni az egyenlegemet, és láttam, hogy egyre növekszik (bár néha veszteségek is voltak). A nap végén, amikor lefektettem a gyerekeimet, az egyenleg bankszámlámon 1349,13 euró volt. Ez több, mint a HAVI fizetésem!

A hét végére a keresetem 5 349,12 euró lett. Levettem belőle 4500 eurót, a többit pedig újra befektettem. Két napon belül levélben megkaptam az csekket postán – egy 4500 eurós csekket. Nem tudtam elhinni, hogy ez velem történik meg!”

Vili a Immediate Connect használatának első két hetében egy 4500 eurós csekket kapott.

Vili így meséli tovább a történetét:

„A kiegészítő keresetem mindig 700-1500 euró között mozog minden nap hála ennek a platformnak: Immediate Connect. Ezt a pénzt néhány napon belül jóváírják a bankszámlámon. Csak néhány kattintásba kerül, hogy 24-48–48 órán belül megkapjam a pénzem. Minden alkalommal, amikor pénzt utalok át a számlámra, meg kell csípnem magamat, hogy megbizonyosodhasson arról, nem álmodom.

Szerencsére SZERETEM a munkámat, mert fontos híreket (például ezt a hírt) tudom közvetíteni az embereknek, ezért eddig még nem terveztem felmondani a munkahelyemen. Ugyanakkor családi vakációt terveztem Balira (Indonézia), hogy megünnepeljük az adósságok hiányát és a családi pénzügyi helyzetének javulását!

Minden nem lett volna lehetséges, ha Harsányi Levente úr nem ilyen nagyvonalú és nem kerül adásba a vele készített titkos interjú. Örülök, hogy kockáztattam, és kipróbáltam a Immediate Connect platformot. A feleségem most boldogabb, mint valaha, és a gyerekek szekrénye tele van játékokkal.

A kollégáim mind a fejüket verik a falba, hogy nem követték az általam választott utat, és nem jelentkeztek két héttel ezelőtt. De aztán az egész iroda (a főnökömet is beleértve) feliratkozott, és most hősnek hívnak, csak azért, mert én voltam az első, aki megpróbálta.

A Immediate Connect KIPRÓBÁLÁSA

HOGYAN KEZDJÜNK EL PÉNZT KERESNI A Immediate Connect PLATFORMON

A pénzkeresés elindításához csak számítógépre, okostelefonra vagy táblagépre és internet-hozzáférésre van szükség. Nincs szükség különleges készségekre, kivéve azt, hogyan kell használni a számítógépet és böngészni az interneten. Nincs szükség semmilyen technológiára vagy tapasztalatra a kriptovalutákkal való munka során, mert a szoftver és a személyes befektetője garantálja a profitot.

A program további előnye, hogy bármikor elkezdhetjük használni, amikor csak akarjuk. Saját ütemtervet készíthetünk, akár heti 5 vagy 50 órásat. Akkor indíthatjuk el az automata kereskedési programot, amikor csak akarjuk. Szünetet is tarthatunk, amikor csak akarunk (bár nem hiszem, hogy ez bárki valaha is akarná).

Hogy emésszen fel sok időt az olvasás, illetve, hogy naponta kétszer ellenőrizhessük a platform működését, Vilmos kifejlesztett egy rendszerútmutatót kezdőknek.

HOGYAN DOLGOZZUNK A RENDSZERREL: LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

Az első dolog, amivel találkozunk, egy videó, amely bemutatja, milyen erős a Immediate Connect. Ez egy hatalmas figyelemfelkeltő hirdetés a fő oldalon, de amerikai termék, ezek így néznek ki az Egyesült Államokban. Mindenesetre ezután add meg a neved és az e-mail címed a videó melletti űrlapon a kezdéshez.

(Tipp: még ha úgy is döntesz, nem fektetsz be, javaslom, most regisztrálj, mert most ingyenes, és a regisztráció bármikor véget érhet).

Ezután a rendszer arra kér tegyél le egy letétet. Amikor épp a letét oldalom voltam, megcsörrent a telefonom. Nemzetközi telefonszám volt, úgyhogy haboztam, felvegyem-e, de rájöttem, hogy a Immediate Connect alkalmazottai hívhatnak.

Természetesen a személyes menedzserem volt az. Kiváló ügyfélszolgálatuk van. Végigvitt a finanszírozási folyamaton. Az összes főbb hitelkártyát elfogadják, így pl.: a Visa, a MasterCard és az American Express kártyát is. Én még egy lépést tettem előre és befizettem a minimum letétet, 250 eurót.

Ezután az Auto-Trader szoftver fülre kattintottam, beállítottam az ajánlott összeget – 250 euró – és bekapcsoltam a szoftvert. Gyors ütemben kezdett kereskedni, úgyhogy kezdetben kissé ideges voltam, de aztán hagytam, hogy végezze a dolgát.

„Mindenki gazdag akar lenni, de senki sem tudja, hogyan válhat gazdaggá. Nos, itt van egy lehetőség, hogy vagyont szerezz az egész életedre, akkora vagyont, amely lehetővé teszi, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Ez a módszer NEM FOG örökké működni, ezért ne hagyd ki ezt a lehetőséget!” – Harsányi Levente.

euró 3173138 TELJES ÖSSZEG kifizetve itt: Immediate Connect MA

FRISSÍTÉS

Most értesültünk arról, hogy aktuálisan már alig maradt szabad hely. A Immediate Connect csak korlátozott számú felhasználót fogad el, hogy magas jövedelemszintet tartson fenn. Jelenleg (37) hely van még, úgyhogy siess, most iratkozz fel, hogy helyet biztosítson magadnak.