Uncategorized

Geraldine Kemper Immediate Momentum – Wat gaat er nu gebeuren met Geraldine Kemper?

SPECIALE BERICHTGEVING: De meest recente investering van Geraldine Kemper verbaast experts en maakt grote banken doodsbang

Nederlanders verdienen al miljoenen euro’s vanuit huis door gebruik te maken van deze maas in de wet om rijk te worden. Maar is het legaal?

Geraldine Kemper heeft er geen probleem mee om eerlijk te zijn over hoe hij zijn geld verdient.

Vorige week was hij te gast in een tv-programma en sprak hij over een ‘maas in de wet om rijk te worden’. Hij zegt dat deze nieuwe kans iedereen binnen drie tot vier maanden miljonair kan maken. Geraldine Kemper drong er bij iedereen in Nederland op aan snel van deze geweldige kans te profiteren voordat de grote banken deze voor altijd kapot maken.

Een paar minuten nadat het interview was geëindigd, belde Triodos daadwerkelijk om de uitzending van het interview met Geraldine Kemper te voorkomen. Maar het was te laat.

Dit is precies wat er gebeurde:

De presentator nodigde Geraldine Kemper uit om tips te delen over het opbouwen van rijkdom op de podcast en onthulde een groot geheim.

“Ik ben succesvol geworden omdat ik nieuwe kansen snel en zonder aarzeling omarm. Momenteel verdien ik het meeste geld met een geautomatiseerde cryptocurrency-handelssoftware genaamd Immediate Momentum. Het is de grootste kans die ik ooit in mijn hele leven heb gezien om een ​​klein bedrijf op te bouwen Ik dring er bij iedereen op aan om snel van deze kans gebruik te maken voordat de banken deze kans dwarsbomen.

De presentator kon zijn ogen niet geloven toen Geraldine Kemper zijn telefoon tevoorschijn haalde en de kijkers liet zien hoeveel geld hij verdient met deze nieuwe show waar iedereen in Nederland het nu over heeft.

Het item met Geraldine Kemper was afgelopen voordat hij alles precies kon uitleggen. Daarom hebben we een exclusief interview met de man zelf om meer over deze controversiële kans te weten te komen.

EXCLUSIEF INTERVIEW MET Geraldine Kemper

“Misschien heb je wel eens van Immediate Momentum gehoord. Dit is een nieuw platform om in cryptovaluta te investeren dat gewone mensen in Nederland, Azië en Noord-Amerika helpt om binnen een mum van tijd een fortuin op te bouwen. Mogelijk ben je sceptisch omdat het te mooi klinkt om waar te zijn.

Geraldine Kemper vertelt verder:

“Dat snap ik omdat ik hetzelfde dacht toen een goede vriend mez hierover vertelde. Maar nadat ik met eigen ogen had gezien hoeveel geld hij verdiende, moest ik het zelf proberen.

Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb want ik heb nog nooit zo eenvoudig enorm veel geld verdiend. Met het programma dat automatisch handelt, verdien ik tienduizenden euro’s per dag. Het is op dit moment letterlijk de snelste manier om enorm veel geld te verdienen. En dit zal niet veel langer mogelijk zijn omdat steeds meer mensen deze kans ontdekken. Het kan ook zo zijn dat banken gaan dwarsbomen dat je van deze mogelijkheid gebruik kunt maken.”

WAT IS Immediate Momentum PRECIES EN HOE WERKT HET?

Het idee achter Immediate Momentum is eenvoudig:

Gewone mensen de kans bieden om geld te verdienen met de enorme mogelijkheden die cryptovaluta bieden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is dit nog steeds de meest lucratieve investering van de 21e eeuw.

De prijs van bitcoin is na de hoogste prijs ooit van per bitcoin gedaald, maar handelaren verdienen nog steeds enorm veel geld. Waarom? Omdat er naast bitcoin duizenden andere cryptovaluta zijn die dagelijks met enorme winsten worden verhandeld.

Een aantal van deze cryptovaluta zijn Ripple, Ethereum, Monero en Zcash. Deze cryptovaluta leveren gewone mensen in Nederland nog steeds rendementen van 10.000% of meer op.

Dankzij Immediate Momentum kun je zelfs als er sprake van een berenmarkt is met al deze cryptovaluta winst maken. Het systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om automatisch long selling en short selling uit te voeren, zodat je 24 uur per dag en zelfs als je slaapt geld kunt verdienen.

Bill Gates en Richard Branson hebben tijdens CES over Bitcoin gesproken.

Deze technische genieën hebben miljardenbedrijven opgebouwd door oplossingen voor complexe problemen op het gebied van bijvoorbeeld online betalingen, computers en transport te bieden. Nu pakken ze het wereldwijde probleem van welvaartsongelijkheid aan door iedereen — hoe rijk of arm een persoon ook is — de mogelijkheid te bieden om genoeg geld te verdienen om een gelukkig en bevredigend leven te kunnen leiden.

HOE JE MET Immediate Momentum AAN DE SLAG KUNT GAAN (BEPERKT AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR)

Om aan de slag te gaan heb je alleen een computer, smartphone of tablet met internettoegang nodig. Je hebt geen specifieke vaardigheden nodig en je hoeft alleen te weten hoe je een computer moet gebruiken en op internet moet surfen. Je hebt geen ervaring op het gebied van technologie of cryptovaluta nodig, want de software en je persoonlijke investeerder zorgen ervoor dat je gegarandeerd winst maakt.

Een ander voordeel van dit programma is dat je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Je kunt je eigen uren bepalen en het maakt niet uit of dat vijf of 50 uur per week is. Je kunt de software om automatisch te handelen op elk moment activeren en je kunt pauzeren wanneer je maar wilt (maar ik kan geen reden bedenken waarom je dat zou doen).

Om onze lezers tijd te besparen en te controleren hoe het systeem werkt, heeft Noah een handleiding gemaakt om met het systeem aan de slag te gaan.

DIT IS DE STAP-VOOR-STAPHANDLEIDING:

Je krijgt eerst een video te zien die de kracht van Immediate Momentum aantoont. De advertentie is groot en enorm opvallend, maar dat is nu eenmaal de manier waarop Amerikaanse bedrijven de aandacht trekken. Maar je hoeft naast de video alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen om meteen aan de slag te gaan.

(Tip: zelfs als je besluit om geen geld te investeren, raad ik je aan om je nu aan te melden. Dit is namelijk gratis en het kan voor Nederlanders op ieder moment onmogelijk worden om zich te registreren).

Stap 1: Vul details in om een gratis account aan te maken

Stap 2: Leg het minimum van € 250 in

Stap 3: Betaal uw winst uit (of investeer verder voor nog meer winst)

Toen ik het geld op mijn account had gestort, ben ik naar het gedeelte “automatisch handelen” van de software gegaan en het bedrag om mee te handelen op de aanbevolen € 50 ingesteld. De software begon in hoog tempo transacties uit te voeren en in het begin was ik nogal zenuwachtig, maar ik besloot om het systeem zijn werk te laten doen.

Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt. — Geraldine Kemper