Elon Musk Bitcoin Prime anmeldelse 2023 – fup eller legitimt?

Særlig annoncering: Tesla lancerer dets nyeste platform Bitcoin Prime – Sigter efter at hjælpe familier til at blive mere velhavende.

Grundet den finansielle krise rundt omkring i verden lancerer Tesla deres nyeste projekt, med et løfte om at hjælpe familier til at blive mere velhavende.

Det er kendt at familier omkring i verden lider under den finansielle krise. Firmaer lukker ned og folk mister deres jobs på grund af den seneste globale pandemi.

Den store virksomhed ”Tesla” har besluttet at hjælpe nødlidende, og har at startet udviklingen af deres projekt ”Bitcoin Prime” ved at investere 9.8 milliarder danske kroner i bitcoin.

Teslas direktør, Elon Musk, har anmodet om at holde projektet hemmeligt, så længe det stadig er under udvikling.

Nu har Tesla endelig afsløret Bitcoin Prime og er glade for at annoncere, at borgerne i Danmark er blandt de første til at prøve denne nye platform sammen med USA, Australien og Canada.

Ideen var simpel: giv den almindelige person muligheden for at tjene på det digitale vekselmarkeds boom. Selv hvis de absolut ingen erfaring har med investering eller teknologi.

Folk omkring i verden var chokerede over at høre om denne nye platform, der lover at hjælpe dig med at blive rigere hurtigt.

Bitcoin Prime er en ny kryptovaluta handelsplatform, der ifølge Tesla kan transformere enhver til at blive millionær indenfor 3-4 måneder!

Tesla refererer til dette projekt som ”den mest enestående mulighed for at opbygge en lille formue hurtigt” og skynder folk til at prøve deres nye platform, før bankerne lukker den ned.

Hos Bitcoin Prime indsætter en bruger ganske enkelt et startbeløb på platformen, typisk 2000 danske kroner eller mere, og så går den automatiserede handelsalgoritme i gang med at arbejde.

Interview med Teslas direktør, Elon Musk, omkring Bitcoin Prime.

Eksklusivt interview med Teslas direktør, Elon Musk:

”Tesla har altid forsøgt at gøre mennesker omkring i verden glade. Nu sigter vi efter at hjælpe folk snarere end blot at gøre dem glade. Vi vil have alle og enhver til at være i stand til at have penge til deres drømme og ønsker.”

Musk fortsætter:

”Vores nyeste platform, Bitcoin Prime, vil hjælpe folk med at blive rige HURTIGT. I stedet for at arbejde for hver en mønt, vil vi få pengene til at arbejde FOR DIG!”

Musk lover, at så længe som Bitcoin Prime er funktionsdygtig vil folk der bruger det blive rigere. Men bankerne omkring i verden er ikke glade for denne nye platform og forsøger at lukke den ned. Det er derfor Musk tilskynder alle til at bruge det før det tages ned.

Du vil måske blive overrasket over, at kun to tredjedele af Musk’s 1200 milliarder store formue kom fra hans arbejde.

HVAD PRÆCIST ER BITCOIN PRIME OG HVORDAN VIRKER DET?

Ideen bag Bitcoin Prime er ligefrem: At tillade almindelige mennesker at tjene på kryptovaluta boomet, som er den mest lukrative investering i det 21.århundrede, på trods af, hvad de fleste folk tænker.

Selvom Bitcoin prisen er faldet fra den historiske højde på 131.288 danske kroner per Bitcoin, så tjener investorer stadig kassen. Hvorfor? Fordi der er tusindvis af andre kryptovalutaer udover Bitcoin, der bliver investeret i med gigantisk profit på daglig basis.

Nogle af disse kryptovalutaer inkluderer Ripple, Ethereum, Monero og Zcash, og de giver stadig afkast på over 10.000% og endda højere for almindelige folk i Danmark.

Bitcoin Prime lader dig tjene profit på alle disse kryptovalutaer, selv på et bear-marked. Det bruger kunstig intelligens (AI) til automatisk at håndtere lange og korte salg for dig, så du kan tjene penge dagen lang, selv når du sover.

Bitcoin Prime er understøttet af nogle af de mest intelligente tech-folk der nogensinde har existeret. Richard Branson, Jeff Bezos og Bill Gates bare for at nævne nogle få.

Bill gates og Richard Branson diskuterer Bitcoin Prime ved CES 2023.

Men virker systemet virkelig?

Vi tænkte, at den bedste måde at svare på det spørgsmål, var at teste de udtalelser Elon Musk kom med. Vi satte en konto op og indsatte startsummen på 2000 danske kroner.

Derefter skulle vi blot trykke på ”Start” knappen. Åbenbart gør softwaren alt andet for os.

Før vi havde haft chancen for at besvare alles spørgsmål, afbrød Musk og sagde, med et smil på hans ansigt: ”Jeg har øget til 1958,95 kroner efter blot 8 minutter”.

Hvis du har investeret 656,44 danske kroner i digitale valutaer i 2010, ville du nu kunne nyde udbytter på 492.334.875 danske kroner!

Registrer her og begynd at tjen profit!

Vi besluttede os for at køre den platform Musk benyttede igennem en anden test, for at se om det virkelig var muligt for dig at tjene penge, eller om du måske bare var en engangshændelse.

Sådan ligger landet: Vi opdagede hurtigt at platformen opkræver en kommission på 2% af den profit en bruger genererer, og du skal indbetale minimum 1969,54 danske kroner, som depositum, for at komme i gang. Det beløb vil være din indledende investering, som softwaren bruger til at handle for.

Vi lærte også at algoritmen laver penge ved at købe, når priserne går op OG når priserne falder. Dette er kendt som shorting, og platformen håndterer det for dig automatisk.

VORES RESULTATER MED BITCOIN PRIME EFTER 7 DAGE:

Musk var i stand til at lave 1.964,24 DKK efter 3 timer. For os tog det langt længere tid. Platformen tog 20 timer for at generere en profit på 1.261,8 DKK, hvilket stadigt imponerede os en del! Jeg har aldrig før investeret, men her var vi i stand til at generere profitter.

Vi brugte omkring 25 minutter om dagen på at checke resultater, og efter 5 dage havde platformen investeret op til en massiv total på 4.136,2DKK. Det er en øgning på 210% fra vores oprindelige udlæg. Jeg var ved at blive en sand troende på denne platform.

Efter 7 dage var vores oprindelige investering opjusteret til 12.671,22DKK. På dette tidspunkt fløj tankerne rundt i hovedet på mig, omkring alle de ting jeg kunne bruge disse penge på. Det er flere penge end jeg tjener på mit arbejde i løbet af en hel uge, og jeg havde brugt mindre end 3 timer ugentligt på at checke platformen.

Jeg besluttede mig for at holde vores konto aktiv i 15 dage, fordi jeg ville se, hvor højt den kunne nå op. Vores konto nåede til sidst toppen med 47.930,7DKK, men havde en negativ handel på -522,01DKK. Jeg gennemgik vores logs og opdagede, at ikke hver handel er profitabel. Nogle taber rent faktisk penge.

Platformen er ikke magisk, men efter 87% af vores investeringer var profitable, var netto resultatet af vores indtjening 47.931,29DKK. Alt dette fra vores indledende depositum på 1969,62DKK. Det tog mig mindre end 3 timers arbejde om ugen, og absolut ingen teknisk eller investeringsmæssig erfaring.

Som du kan se fra screenshottet nedenfor, besluttede jeg mig for at benytte ”Hæv midler” funktionen til at hæve 47.931,29DKK fra min konto.

Alt i alt var vi i stand til at lave 47.931,29 danske kroner. Vi besluttede os for at trække pengene ud og splitte dem imellem os.

Note: Det tog 48 timer førend mine penge blev indsat på min personlige bankkonto.

Prøv det selv

Lige nu kan vores læsere prøve platformen for et minimum depositum på kun 1.600DKK. Du kan trække beløbet tilbage, hvornår du end ønsker.

På grund af den massive stigning i popularitet med investerings platformen kan dette minimums depositum muligvis stige!

Det er vigtigt at du tilmelder dig med det samme, da vi ikke ved, hvor mange pladser der vil være tilgængelige.

Du kan indsætte midler til din konto fra både kreditkort og bankoverførsel.

Der er tre trin for at komme i gang:
1. Tilmeld med frit beløb
2. Indsæt mindst 1.600DKK
3. Brug investerings platformen for at tjene profit.

Note: Du kan tilbagetrække dine profitter eller depositum på ET HVILKET SOM HELST tidspunkt ved at bruge ”Withdraw” knappen i platformen

HER ER MIN TRIN-FOR-TRIN GENNEMGANG:

Den første ting du ser, er en video, der viser kapaciteten hos Bitcoin Prime. Reklamen er stor og fed, og ikke til at misse, men det er et amerikansk produkt, og det er sådan de gør tingene. Altså, du skriver dig simpelthen op med dit navn og e-mail adresse ved siden af videoen, for at komme i gang.

(Tip: Selv hvis du vælger ikke at investere nogle penge, vil jeg anbefale dig at tilmelde dig, fordi det er gratis og registrering for Danmarks indbyggere kan slutte når som helst.)

Dernæst bliver du bedt om at finansiere din konto. Da jeg navigerede depositum-siden, ringede min mobil. Det var et udenlandsk telefonnummer, så jeg tøvede med at svare. Men så gik det op for mig, at det var sikkert fra.

Og rigtigt nok, så var det min egen personlige konto manager. Hans service var god. Han tog mig igennem hele finansieringsprocessen. De accepterer alle de store kreditkort såsom Visa, MasterCard og American Express. Jeg fortsatte med at indsætte minimumsdepositummet, som er på 1.600DKK.

Da beløbet var indsat, blev jeg navigeret til ”Auto-Handel ”-sektionen hos softwaren, satte investeringsbeløbet til det anbefalede 328,27DKK og aktiverede det. Softwaren begyndte at investere i et hurtigt tempo, og jeg var en smule bekymret til at starte med, men lod den alligevel fortsætte.

UPDATE

Vi har lige modtaget besked om, at fra i dag, er næsten alle pladserne for Danmarks borgere fyldt op. Bitcoin Prime kan kun acceptere et begrænset antal brugere totalt, for at holde profitten per bruger så høj. Lige nu er der stadig (37) pladser tilbage, så skynd dig med at tilmelde dig, for at sikre din plads.