Elon Musk Bitcoin Buyer Ervaringen 2023 – oplichterij of betrouwbaar?

SPECIALE BERICHTGEVING: Tesla lanceert hun nieuwste platform Bitcoin Buyer om gezinnen te helpen rijker te worden

Vanwege de wereldwijde financiële crisis lanceert Tesla een nieuw project dat belooft om gezinnen te helpen rijker te worden.

Het is algemeen bekend dat gezinnen over de hele wereld te lijden hebben onder de financiële crisis, bedrijven sluiten en mensen raken hun baan kwijt vanwege de recente wereldwijde pandemie.

Het grote Tesla concern heeft besloten om mensen in nood te helpen en is begonnen met de bouw van hun project “Bitcoin Buyer“, Het investeerde ondertussen al 1,5 miljard dollar in bitcoin.

Elon Musk, de CEO van Tesla, vroeg om het project geheim te houden zolang er nog aan wordt gewerkt.

Nu heeft Tesla eindelijk Bitcoin Buyer onthuld en zijn ze blij te kunnen aankondigen dat inwoners van Nederland tot de eersten behoren die dit nieuwe platform kunnen uitproberen, samen met de VS, het VK en Australië.

Het idee is simpel: geef de gewone man de kans om te profiteren van de boom van digitale valuta. Zelfs als ze totaal geen ervaring hebben met investeren of technologie.

Mensen over de hele wereld waren geschokt toen ze over dit nieuwe platform hoorden dat belooft om je te helpen snel rijker te worden.

Bitcoin Buyer is een nieuw handelsplatform voor cryptovaluta’s dat volgens Tesla iedereen binnen 3 tot 4 maanden miljonair kan maken!

Tesla noemt dit project “de grootste kans om snel een klein fortuin op te bouwen” en roept mensen op om hun nieuwe platform te gebruiken voordat de banken proberen het te sluiten.

Bij Bitcoin Buyer, zou een gebruiker gewoon een eerste storting doen op het platform, meestal ten bedrage van € 250 of meer, waarna het geautomatiseerde handelsalgoritme aan de slag gaat.

Een interview met Elon Musk, de CEO van Tesla, over Bitcoin Buyer.

Een exclusief interview met Elon Musk, de CEO van Tesla:

“Tesla heeft altijd geprobeerd om mensen over de hele wereld gelukkig te maken en nu willen we mensen helpen, in plaats van ze alleen maar gelukkig te maken. We willen dat echt iedereen zijn dromen en verlangens kan veroorloven.”

Musk gaat verder:

“Ons nieuwste platform, Bitcoin Buyer, zal mensen helpen om SNEL rijker te worden. In plaats van voor elke cent te moeten werken, laten we het geld VOOR JOU werken!”

Musk belooft dat zolang Bitcoin Buyer actief blijft, de mensen die het gebruiken rijker zullen worden. Banken over de hele wereld zijn echter niet zo blij met dit nieuwe platform en proberen het te sluiten, daarom roept Musk iedereen op om het te gebruiken voordat het offline gaat.

Het verrast je misschien als je hoort dat Musk maar tweederde van zijn fortuin van €182.9 miljard met zijn werk heeft verdiend.

WAT IS BITCOIN BUYER PRECIES EN HOE WERKT HET?

Het idee achter Bitcoin Buyer is eenvoudig: gewone mensen de kans bieden om geld te verdienen met de enorme mogelijkheden die cryptovaluta bieden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is dit nog steeds de meest lucratieve investering van de 21e eeuw.

De prijs van bitcoin is na de hoogste prijs ooit van 68,000 euro per bitcoin gedaald, maar handelaren verdienen nog steeds enorm veel geld. Waarom? Omdat er naast bitcoin duizenden andere cryptovaluta zijn die dagelijks met enorme winsten worden verhandeld.

Een aantal van deze cryptovaluta zijn Ripple, Ethereum, Monero en Zcash. Deze cryptovaluta leveren gewone mensen in België nog steeds rendementen van 10.000% of meer op.

Dankzij Bitcoin Buyer kun je zelfs als er sprake van een berenmarkt is met al deze cryptovaluta winst maken. Het systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om automatisch long selling en short selling uit te voeren, zodat je 24 uur per dag en zelfs als je slaapt geld kunt verdienen.

Bitcoin Buyer wordt door een aantal van de slimste zakenmensen ooit gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld Richard Branson, Jeff Bezos en Bill Gates.

Bill Gates en Richard Branson hebben tijdens CES 2022 over Bitcoin Buyer gesproken.

Maar werkt het systeem wel echt?

De beste manier om die vraag te beantwoorden was om de beweringen van Elon Musk eens op de proef te stellen. We stelden een account in en stortten het eerste bedrag van € 250.

Toen hoefden we alleen nog maar op de “Start” knop te drukken. De software zou blijkbaar de rest voor ons doen.

Voordat we ook maar de kans hadden om op de vragen van iedereen te reageren, onderbrak Musk ons en zei met een grote glimlach op zijn gezicht: “Ik steeg al na 8 minuten naar €298.42”.

Als je in 2010 slechts €100 in digitale valuta’s had geïnvesteerd, zou je nu een opbrengst van €75 miljoen ontvangen!

Wij besloten om het platform dat Musk gebruikte nog eens te testen om te zien of het echt mogelijk was om geld te verdienen of dat het misschien een eenmalige zaak was.

Zo werkt het: We ontdekten al snel dat het platform 2% commissie rekent op de winst die een gebruiker genereert en je moet minimaal € 250 storten om te kunnen gaan beginnen. Dat geld is je eerste investering en de handelssoftware gebruikt het om mee te handelen.

Ook ontdekten we dat het algoritme geld verdient door te kopen als de koers stijgt EN als de koers daalt. Dat wordt ‘short-selling’ genoemd en het platform doet dat automatisch voor je.

ONZE RESULTATEN MET BITCOIN BUYER NA 7 DAGEN:

Musk kon na 3 uur al een winst boeken van €233,18. Wij deden er veel langer over. Het kostte het platform 20 uur om €192,19 winst te genereren en daar waren we toch echt van onder de indruk! Ik heb in mijn leven nog nooit gehandeld, maar we konden toch winst genereren.

Elke dag waren we zo’n 25 minuten bezig met het bekijken van de resultaten en na 5 dagen had het platform het enorme bedrag van €630 verhandeld. Dat is een toename van 210% vergeleken met onze eerste storting. Ik begon echt te geloven in dit platform.

Na 7 dagen was onze aanvankelijke investering toegenomen tot €1,930. Op dat punt begonnen er allerlei mogelijkheden door mijn hoofd te spoken van de dingen die ik met dat geld zou kunnen doen. Dit is meer geld dan ik met een week werken verdien en ik had nog geen 3 uur per week op het platform gezeten.

Ik besloot ons account in totaal 15 dagen actief te houden omdat ik wilde zien hoe hoog de winsten wel zouden kunnen gaan. Ons account bereikte uiteindelijk een hoogtepunt van €7,380.10 maar had ook één negatieve transactie van – €79,51. Ik keek door de logs van onze transacties en ontdekte dat niet elke transactie winstgevend is, op sommige verloren we zelfs geld.

Het platform is geen wondermiddel, maar nadat 87% van onze transacties winstgevend was, hadden we netto €7,300.59 verdiend met een eerste storting van € 250. Het kostte me nog geen 3 uur werk per week en dat zonder enige technische of beleggingservaring.

Zoals je op de onderstaande screenshot kunt zien, besloot ik om de ‘geld opnemen’ functie te gebruiken om €7,300.59 van mijn account op te nemen.

Al met al hebben we €7,300.59 kunnen verdienen. Wij besloten het geld op te nemen en het onder ons te verdelen.

Let op: Het duurde 48 uur voordat mijn geld op mijn eigen bankrekening was gestort.

PROBEER HET ZELF

Op dit moment kunnen onze lezers het platform proberen met een minimale eerste storting van slechts € 250. Je kunt dit bedrag op elk gewenst moment weer terug opnemen.

Gezien de enorme toename van de populariteit van het handelsplatform kan deze minimale eerste storting in de toekomst mogelijk verhoogd worden!

Het is cruciaal dat je je direct aanmeldt omdat we niet weten hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn

Je kunt geld storten op je account via een creditcard of een bankoverschrijving.

In drie stappen ga je aan de slag:
1. Meld je aan voor een gratis account
2. Stort de minimale € 250
3. Gebruik het platform om winst te gaan boeken

Let op: Je kunt je winst of eerste storting op ELK gewenst moment opnemen met behulp van de ‘Opname’ knop binnen het platform

DIT IS DE STAP-VOOR-STAPHANDLEIDING:

Je krijgt eerst een video te zien die de kracht van Bitcoin Buyer aantoont. De advertentie is groot en enorm opvallend, maar dat is nu eenmaal de manier waarop Amerikaanse bedrijven de aandacht trekken. Maar je hoeft naast de video alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen om meteen aan de slag te gaan.

(Tip: zelfs als je besluit om geen geld te investeren, raad ik je aan om je nu aan te melden. Dit is namelijk gratis en het kan voor Nederlanders op ieder moment onmogelijk worden gemaakt om zich te registreren).

Vervolgens wordt gevraagd om geld op je account te storten. Toen ik op de pagina was om het geld te storten, ging mijn mobiele telefoon over. Ik twijfelde of ik moest opnemen omdat het een internationaal nummer was, maar toen besefte ik dat het een telefoontje van BitcoinPrime moest zijn.

Ja hoor, het was mijn eigen persoonlijke accountmanager. Zijn service was geweldig. Hij heeft me geholpen tijdens het hele proces om geld op mijn account te storten. Het bedrijf accepteert alle veelgebruikte creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express. Ik heb vervolgens het minimum bedrag van € 250 op mijn account gestort.

Toen ik het geld op mijn account had gestort, ben ik naar het gedeelte “automatisch handelen” van de software gegaan en het bedrag om mee te handelen op de aanbevolen €50 ingesteld. De software begon in hoog tempo transacties uit te voeren en in het begin was ik nogal zenuwachtig, maar ik besloot om het systeem zijn werk te laten doen.

CORRECTIE

We hebben zojuist het bericht gekregen dat er vanaf vandaag, bijna geen plekken meer voor Nederlanders beschikbaar zijn. Bitcoin Buyer kan in totaal slechts een beperkt aantal gebruikers accepteren om ervoor te zorgen dat elke gebruiker veel winst kan maken. Op dit moment zijn er nog (37) plaatsen beschikbaar, dus wees snel en meld je nu aan om je plek te bemachtigen..