Draaischijven voor autobedrijven

Steeds vaker zie je ze; occasions met een draaischijf er onder. Steeds meer autobedrijven zien de voordelen van een draaischijf. Met auto draaischijven kun je als autobedrijf enorm veel tijd besparen. Het internet is een uitstekend middel om je occasions te presenteren en te verkopen. En daar maak je natuurlijk maximaal gebruik van. Er is veel veranderd in de afgelopen 20 jaar. Waar je 20 jaar terug een foto van je auto in de lokale krant plaatste, moet je nu tig foto’s online plaatsen. De auto wereld is natuurlijk in vele opzichten veranderd.

Kleine wereld

Je hebt het ongetwijfeld wel eens tegen iemand gezegd. “Wat een kleine wereld hè?”. Het is echt zo! Zeker in de huidige tijd is het een fluitje van een cent om dingen op afstand te kopen. De hele handel is transparanter geworden. Ook kun je via een computerscherm producten aan mensen laten zien die op 3 uur rijden naar je website kijken. Super makkelijk en dit vergroot je afzetgebied enorm. Natuurlijk zijn er altijd klanten die lokaal willen kopen in verband met garanties, het gemak en bijvoorbeeld het vertrouwen. Maar naast deze lokale shoppers zijn er legio handelaren en consumenten die landelijk actief zijn. Voor deze categorie maak je een ix-aantal foto’s. Deze foto’s moeten een zo goed mogelijk beeld geven van je occasion. Daarbij komen vaak een aantal ergernissen bij kijken.

Steken, instappen, ronddraaien en steken

Klinkt alsof je wordt aangevallen met een mes, maar heeft natuurlijk te maken met het fotograferen van je auto. Waar zet jij je auto op de foto? Dat kan natuurlijk buiten of in een showroom. Eén ding is vrijwel zeker. De achtergrond van de foto moet hetzelfde zijn dus je verplaatst de auto telkens als je een foto hebt gemaakt. Heb je je wel eens afgevraagd of dit niet veel makkelijker kan? Steken, instappen, ronddraaien, kijken waar de auto moet staan en weer een foto maken. Super bewerkelijk toch? Dat vinden wij wel in ieder geval. Naast dit vele onnodige werk neemt het natuurlijk ook veel tijd in beslag.

Draaischijven voor auto’s

Met een draaischijf voor auto’s kun je eenvoudig de grootste voertuigen rond laten draaien. Dit bespaart super veel tijd en de bezoeker van jouw website kan je occasion rondom bekijken. Je kunt zelfs de auto “digitaal” laten ronddraaien op het scherm als je dit zou willen. Draaischijven worden veel gebruikt door autobedrijven die grote volumes draaien. Toch zien we nog dagelijks dat er autobedrijven zijn die erg veel aantallen doen op jaarbasis maar nog steeds ouderwets de auto’s handmatig verplaatsten tussen de foto’s door. Een van de reden hiervoor is natuurlijk de investering die een draaischijf vraagt. Waar je voorheen minimaal 17 tot 20 duizend euro uit moest geven aan zo’n draaischijf, zijn ze nu veel voordeliger te koop. FotoProto levert maatwerk schijven van 5 meter doorsnede voor vele lagere prijzen. We hebben diverse schijven Draaischijven voor autobedrijven in ons assortiment. Onze ultra robuuste draaischijven zijn super plat, volledig van staal en eenvoudig in elkaar te zetten. Zo kun je er voor kiezen om de schijf zelf te monteren of je laat het door ons doen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!