Uncategorized

Dan Negru AITreX Pareri 2023 – Ce s-a întâmplat cu Dan Negru?

Banca României îl dă în judecată pe Dan Negru pentru ceea ce a spus la TV în direct

Adevărul uluitor a fost expus în direct la televizor, iar Dan Negru nu a rezistat. Scandalul a izbucnit atunci când Dan și-a dezvăluit secretul în timpul unei interviu live. Cuvintele sale au captat atenția multor telespectatori, care au început să trimită mesaje. În consecință, programul a fost întrerupt de Comisia Română de Securitate, , care a cerut ca programul să fie reziliat imediat.

Image

Convingându-l pe directorul “Știri TVR”, am reușit să obținem o copie a înregistrării emisiunii. Este demn de remarcat faptul că acest articol, la fel ca emisiunea, poate fi ștearsă în curând. Prin urmare, vă sfătuim să urmați link-ul oferit chiar de Dan Negru dacă vedeți acest articol.

INTERVIU ȘTERS CU DAN NEGRU

Image

Dan Negru: Dă-mi voie să îți spun ceva, nu trebuie să muncești pentru a fi bogat. Dacă îți dai seama de asta, vei fi bine.”

Andreea Esca: “Din moment ce există o modalitate de a face acest lucru, de ce să nu o împărtășiți cu noi?”

Dan Negru: “Care este rostul? N-aș primi nimic înapoi pentru schimbul meu de secrete. În vreun fel, nici măcar nu încercați să aflați cum mi-am câștigat bogățiile în ultimii 3 ani. Nu voi dezvălui secretul meu nimănui, chiar dacă îmi oferiți multe. Altfel, românii de rând nu vor învăța niciodată să caute oportunități. Mai mult decât atât, dacă vor afla cum o fac eu, toată țara ar avea de suferit”.

Andreea Esca: “Ce rău ar face României să facă bani?”

Dan Negru: “Gândiți-vă la asta. Dacă un om poate deveni milionar în mai puțin de două luni, de ce să continue să muncească? Sigur, toată lumea poate folosi metoda mea, dar cine ar lucra în restaurante, magazine sau fabrici dacă toată lumea ar fi bogată?”

Andreea Esca: “Sună prea bine ca să fie adevărat. Întotdeauna v-am crezut sincer, dar acum nu vă cred.”

Dan Negru: “M-ai numit mincinos? Huh, vă voi demonstra că orice român sărac poate face mii de dolari pe zi doar petrecând 10-20 de minute de timp liber pe zi. Vă voi arăta cât de mult caut eu însumi făcând acest lucru. Pe scurt, stocurile au ceva de a face cu asta și toată lumea se îmbogățește pe ele chiar acum.”

Image

Dan Negru și-a scos telefonul și a deschis un fel de aplicație pe el. Dani-a înmânat apoi telefonul Andreei Esca, care a fost șocată de ceea ce a văzut.

Dan Negru: Cât de mișto e asta? Am cheltuit doar 200 de euro pentru a începe, iar acum acest program îmi câștigă zeci de mii pe zi și chiar funcționează în timp ce dorm.”

În câteva secunde, operatorul s-a apropiat de Andreea Esca și i-a șoptit ceva.

Andreea Esca:”Tocmai am auzit că camera video a surprins link-ul pe care tocmai mi l-ai arătat când mi-ai înmânat telefonul mobil. Tot publicul a văzut.”

Confuzia lui Dan Negru era evidentă. Acum a fost clar pentru toată lumea ceea ce el a făcut pentru atât de mult timp.

Dan Negru: “Un apel din partea mea va asigura că această problemă nu va fi difuzată. Trebuie să tăiați linkul pe care l-ați văzut. Nu vreau să-l împărtășesc cu nimeni”.

Andreea Esca: “Suntem în direct la televizor, deci nu mai e nevoie să-l ascundem. Poate ar fi mai bine să-i lăsăm pe românii de rând să învețe despre ce este vorba.”

Dan Negru: “Da, este dincolo de controlul meu acum. Ei bine, au trecut trei ani de când am început să folosesc platforma. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați folosind acest link și să faceți o depunere de cel puțin€200. Aceasta este suma minimă necesară pentru ca programul să funcționeze corect. După ce ați terminat acest lucru, lăsați echipa de comercianți profesioniști de pe platformă să facă restul. Verificarea soldului și retragerea câștigurilor este tot ce trebuie să faceți.”

Andreea Esca: “Poți să explici cum funcționează acest program și să ne înveți cum să câștigăm la fel de mult ca tine?”

Image

Dan Negru: “Nu necesită abilități sau cunoștințe. Dacă îmi dai telefonul mobil, te voi înscrie la AITreX și vei afla personal cât poți câștiga după interviu. »

Andreea Esca i-a înmânat lui Dan Negru telefonul mobil. A fost nevoie de doar câteva minute pentru crearea unui cont personal și a fost deja făcut un depozit minim.

Andreea Esca: “Asta e? Ce ar trebui să fac în continuare?”

Dan Negru: “Nu mai este nimic de făcut. Vom vedea câți bani vei câștiga în 20 de minute.”

Andreea Esca: “Dacă funcționează cu adevărat, atunci ce ar trebui să facă românii care nu au o sumă minimă de depozit?”

Dan Negru: “Când am aflat de AITreX , nu aveam bani în plus, pentru că treceam printr-o pandemie.

Alternativ, puteți utiliza un card de credit pentru a vă finanța contul. Banii sunt inutili dacă nu funcționează. Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine. Aproximativ 20 de minute mai târziu era timpul să verificăm echilibrul Andreei Esca.

Dan Negru: “Deci, cât ai câștigat în 20 de minute?”

Andreea Esca: “Nu-mi vine să cred! Am câștigat €25, iar acum soldul meu este de €225! Este adevărat?”

La scurt timp, Banca Națională a României a sunat la studio. Teama lor i-a făcut să ceară ca transmisia în direct să fie oprită imediat. Profitând de AITreX ar face ca sistemul bancar să piardă clienți. Singurul lucru pentru care oamenii și-ar folosi cardurile ar fi retragerile din veniturile lor de pe platformă. Asta nu este profitabil pentru nicio bancă.

În urma întreruperii, unul dintre editorii noștri a decis să testeze această metodă pentru el însuși. El a scris un raport detaliat cu privire la constatările sale.

Ziua 1:

Image

“Impresia mea inițială a fost că nu va fi ușor. Cu toate acestea, am fost nerăbdător să încerc. Din moment ce nu am avut suficienți bani pentru a depune suma minimă, am decis să folosesc cardul meu de credit.

Am investit €200 și am așteptat rezultatul. La început, eram îngrijorat că nu se întâmplă nimic. Dar după câteva minute, algoritmul a început să funcționeze. Cu toate acestea, prima tranzacție a fost neprofitabilă și am pierdut €40.

Cu toate acestea, am continuat, iar următoarele patru tranzacții s-au dovedit profitable. În câteva minute, soldul meu a crescut de la €200 la €240!”

Ziua 2:

Image

“Primul lucru pe care l-am făcut când m-am trezit a fost să-mi verific contul la AITreX . Spre surprinderea mea, soldul meu s-a dublat la €680 într-o singură zi. Chiar dacă am fost tentat să-mi retrag profitul, am decis să aștept o săptămână.”

Ziua 7:

Image

“Nu mi-am verificat contul la AITreX toată săptămâna pentru că mi-a fost teamă că îmi voi pierde banii. Dar când m-am conectat, am văzut că 85% din tranzacțiile mele au fost profitabile. Deși 15% din tranzacțiile mele nu au fost de succes, în general, am făcut un profit. Soldul contului meu este acum de €13.450! Am retras €11.000 pentru a cumpăra un cadou soției mele. Procesul de retragere a fost rapid, iar într-o oră, banii au fost în contul meu bancar. Suma rămasă în contul meu continuă să genereze venituri.”

Iată extrasul de cont:

“Nu e nimic mai bun decât AITreX! Dacă nu mi-aș fi retras profiturile, €200 s-ar fi transformat într-un milion în 11 săptămâni”.”

Instrucțiuni scurte cu privire la modul de a începe să câștigi bani cu AITreX

  • Utilizați link-ul furnizat de Dan Negru.
  • Depozitează în cont. Depozitul minim pentru a începe programul este de €200.
  • În câteva minute, programul va începe tranzacțiile.
  • Retragerea banilor se poate face în orice moment. Acesta este creditat în cont în termen de © 2-3 ore (în funcție de bancă).

VIZITAȚI SITE-UL OFICIAL