Uncategorized

Cathrine Fossum Immediate Connect Anmeldelser– Svindel Eller Lovlig?

SPESIELL RAPPORT:Cathrine Fossum s siste investering har forstyrret eksperter og rystet store banker
Norway innbyggere tjener allerede millioner av euro hjemmefra gjennom dette “kapitalsmutthullet” – men er det lovlig?

Offisiell nettside: Immediate Connect

Cathrine Fossum kommer med en ny hemmelig investering som gjør hundrevis av mennesker rike på Norway.

I forrige uke stakk Cathrine Fossum innom for å kunngjøre et nytt «Capital Loophole» som han sier kan gjøre hvem som helst til millionær på 3-4 måneder. Cathrine Fossum oppfordret alle Norway-borgere til å dra nytte av denne flotte muligheten før de store bankene stenger den for alltid.

Og faktisk, kort tid etter at intervjuet var over, ringte en representant for Norway-borgerne til for å stoppe Cathrine Fossum intervjuet – men det var allerede for sent.

Her er hendelsene i detalj:

Programvert inviterte Cathrine Fossum til showet for å dele sine råd om verdiskaping

«Det som gjorde meg vellykket, er å dra nytte av nye muligheter raskt – uten å nøle. Og nå er den viktigste pengeskaperen det nye kryptovalutaprogrammet kalt Immediate Connect . Dette er den eneste store muligheten jeg noen gang har sett i hele mitt liv til å tjene en rask liten formue. Jeg inviterer alle til å sjekke det ut før bankene legger det ned. “

som Cathrine Fossum trakk frem telefonen og viste seerne hvor mye han tjente på dette nye betalte programmet som alle i Norway hvisket om.

Segmentet gikk tom for tid før Cathrine Fossum kunne utdype, så vi hadde et eksklusivt intervju med Cathrine Fossum selv for å lære mer om denne kontroversielle muligheten.

Immediate Connect Gjennomgå lovlig eller svindel?

Vår vurdering: Immediate Connect er ikke en svindel

Dette betyr at handelen fungerer vellykket selv når enheten din er av. Som et resultat sparer dette ikke bare tid, men også mye energi. For å starte arbeidet ditt, må du gi den nødvendige tillatelsen til å jobbe deretter, og resten er på boten.

 EKSKLUSIVT INTERVJU MED Cathrine Fossum

“Du har kanskje hørt om denne kryptovalutaen Immediate Connect som hjelper vanlige mennesker i (Norway, Europa, Asia, Afrika, Sør-Amerika og Nord-Amerika) med å bygge formuer. Du kan være skeptisk fordi det høres for godt ut til å være sant.»

Cathrine Fossum fortsetter:

«Jeg skjønner det fordi jeg tenkte det samme da en betrodd venn fortalte meg om det. Men etter å ha sett med egne øyne hvor mye overskudd han tjente, måtte jeg prøve det selv.

Jeg er glad jeg prøvde det fordi det var noen av de største og enkleste midlene jeg noen gang har laget. Jeg snakker titusenvis av dollar om dagen på autopilot. det er bokstavelig talt den raskeste måten å få penger på akkurat nå. Og det kommer ikke til å vare så mye lenger når flere og flere får vite om det. Eller når bankene stenger det for godt.»

HVA ER NØYAKTIG Immediate Connect OG HVORDAN FUNGERER DET?

Offisiell nettside:Immediate Connect

Åpne din Immediate Connect gratis konto nå

Ideen bak Immediate Connect er enkel: Å la den gjennomsnittlige personen tjene penger på kryptovalutaboomen som fortsatt er den mest lukrative i det 21. århundre, til tross for hva folk flest tror.

 handelsmenn gjør fortsatt et drap. Hvorfor? Fordi det er tusenvis av andre kryptovalutaer i tillegg til Bitcoin som handles for stor fortjeneste på daglig basis.

Immediate Connect lar deg tjene på alle disse kryptovalutaene. Den bruker kunstig intelligens (AI) for automatisk å håndtere lang- og shortsalg for deg slik at du kan tjene hele døgnet, selv mens du sover.

Immediate Connect støttes av noen av de smarteste teknologiske hjernene som noen gang har eksistert. Richard Branson, Elon Musk og Bill Gates, bare for å nevne noen.

Bill Gates og Richard Branson diskuterer Immediate Connect 

Disse teknologigeniene har bygget flere milliarder selskaper på å løse komplekse problemer som nettbetalinger, databehandling og transport. Nå takler de det globale problemet med rikdomsulikhet ved å la hvem som helst – uansett hvor rik eller fattig de er – nok midler til å nyte et lykkelig og tilfredsstillende liv.

LUKRATIVE FUNDAMENTELLE STORE HEMMELIGE BANKER VIL IKKE AT DU SKAL VITE

Cathrine Fossum fortsetter,

Vi går gjennom tøffe økonomiske tider og dette er løsningen folk har ventet på. Aldri i historien har vi hatt en så utrolig mulighet at vanlige mennesker lett kan utnytte den til å generere enorm rikdom på så kort tid.

Noen nøler med å prøve fordi det er så annerledes. Og det er fordi de store bankene prøver å dekke over det! Store banker lager aktivt propaganda og kaller kryptovalutaer og plattformer som Immediate Connect svindel. Hvorfor? De frykter at fortjenesten deres vil avta når kundene deres vet hvordan de kan skape betydelig rikdom på egen hånd.

Sannheten er at kryptovaluta er revolusjonen i livene våre, og alle som ikke griper denne muligheten går glipp av den. Jeg har allerede mottatt sinte oppringninger og trusler fra store finansselskaper * fordi jeg bringer denne teknologien til folks oppmerksomhet. Men lev dem. Belgierne begynner allerede å vite sannheten, og det er bare et spørsmål om tid. *

Jeg deler dette fordi jeg også har mottatt hundrevis av e-poster fra folk som takker meg for å dele denne hemmeligheten. Min favoritt er fra en ung mann som kjøpte sin lillebror drømmebilen: en Ferrari 488 Pista med pengene han tjente med Immediate Connect . Denne plattformen forbedrer virkelig livene til alle rundt om i verden. ”

Millard Brault brukte overskuddet han tjente på Immediate Connect til å kjøpe sin lillebror drømmebilen hans. For en inspirerende måte å bruke rikdommen til godt!

VÅRE RESULTATER MED Immediate Connect :
For å bekrefte historien til Cathrine Fossum , bestemte vi oss for å prøve Immediate Connect selv for å se om det virkelig var mulig for en gjennomsnittlig person å tjene penger på den.

Vår reporter Anthony Hawkins gikk gjennom hele prosessen:

Våre seniorredaktører tillot oss ikke å publisere møtet med Cathrine Fossum før vi har bekreftet at Immediate Connect er en legitim mulighet til å tjene penger hjemmefra. Vår bedriftsledelse ønsket ikke at vi skulle gi ut informasjon som potensielt kunne føre til at innbyggere i Norway tapte penger.

Så vårt redaksjonsteam testet Immediate Connect for å være sikker på at det faktisk fungerer Cathrine Fossum beskrevet. En av våre nettredaktører meldte seg frivillig til å risikere sine egne midler og teste ut Immediate Connect

Jeg så en introduksjonsvideo om Immediate Connect og meldte meg så på. Det så ut til å være over-lovende, men jeg la skepsisen til side. I løpet av noen timer fikk jeg en telefon fra min personlige investor. Han svarte på alle spørsmål og tvil jeg hadde, og forsikret meg om at jeg skulle tjene penger.

Når jeg fikk tilgang til Immediate Connect , satte jeg inn min initial på $250.

PHILIPPES SANNTIDSRESULTATER MED SYSTEMET

“I løpet av 1 time etter innskudd av $250 begynte programvaren å handle for meg. For å være ærlig,

Så jeg lot programvaren fortsette å handle for meg og fulgte nøye med. Den neste handelen var lønnsom! Bare $19, men det var fortsatt noe. Deretter var neste handel $51. Deretter $22, noe som utgjør totalt $67. Og alt dette var under 5 minutter!

Hver gang jeg oppdaterte handelsdashbordet mitt, vokste fortjenesten min høyere og høyere. Det var et så spennende rush!

Nå vet jeg hvorfor Cathrine Fossum er i godt humør hele tiden. Og hvorfor de store bankene ikke vil ha folk i nærheten av dette smutthullet i formuen. På slutten av dagen hadde jeg tjent over $754 i fortjeneste, ikke verst fra en start på $250! Jeg var så spent at jeg knapt fikk sove.

Ved slutten av uken tjente jeg totalt €5 349,12 ($8 040,27). Jeg tok ut nøyaktig €4500 ($6018) og re-investerte resten. Innen 2 dager mottok jeg min første sjekk i posten – for nøyaktig €4500. Jeg kunne ikke tro at dette var det virkelige liv!»

mottok en sjekk på €4500 ($6018) for de to første ukene han brukte Immediate Connect anmeldelse

Philip fortsetter,

“Nå tjener jeg konsekvent ytterligere $700 til $1500 per dag takket være Immediate Connect Nå blir pengene bare satt inn på bankkontoen min med noen få dagers mellomrom. Bare noen få klikk og jeg mottok pengene mine innen 24–48 timer. Hver gang overføringen treffer brukskontoen min, må jeg klype meg selv for å være sikker på at jeg ikke drømte.

Dette ville ikke vært mulig uten Mr. Cathrine Fossum sin generøsitet og deling av hemmeligheten hans direkte på TV. Og jeg er glad for at jeg tok sjansen på å prøve Immediate Connect Gjennomgå meg selv. Min kone er lykkeligere enn noen gang, og barnas leketøysskap er godt fylt.

Mine medarbeidere sparker seg selv at de ikke meldte seg på for to uker siden gjorde jeg det. Men snart meldte hele kontoret vårt seg på (inkludert sjefen min), og de kaller meg en “helt” for å ha prøvd dette.”

HVORDAN KOMME I GANG MED Immediate Connect (BEGRENSET PLASSER TILGJENGELIG)
For å komme i gang trenger du bare datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet med internettilgang. Du trenger ingen spesifikke ferdigheter annet enn å vite hvordan du bruker en datamaskin og surfer på Internett. Du trenger ingen erfaring med teknologi eller kryptovaluta, fordi programvaren og din personlige investor garanterer deg fortjeneste.

En annen fordel med dette programmet er at du kan starte når du vil. Du kan lage din egen timeplan – enten det er 5 timer per uke eller 50 timer per uke. Bare begynn å bekrefte handler med din personlige investor når du vil, og du kan ta en pause når som helst (ikke sikker på hvorfor du ville det).

For å spare leserens tid og sjekke funksjonaliteten, har Philippe laget en veiledning for å komme i gang med systemet.

HER ER MIN STEG-FOR-STEG GJENNOM:

Start handel i 3 enkle trinn

Det første du ser er en video som viser kraften tilImmediate Connect . Reklamen er stor og dristig og i ansiktet ditt, men det er det, og det er slik de gjør ting. Uansett, du bare sender inn navn og e-postadresse for å komme i gang med en gang.

(Tips: Selv om du ikke bestemmer deg for å investere noen midler, anbefaler jeg å registrere deg nå fordi det er gratis og registreringer for Norway innbyggere kan avsluttes når som helst)

Trinn 1: Registrering på Immediate Connect

Registrering på Immediate Connect gikk raskt, det tok meg bare 2 minutter å fullføre registreringsprosessen.

Jeg kunne ikke gjøre noe fordi kontoen ikke var aktivert. For å aktivere den måtte jeg gjøre et innskudd. Jeg bestemte meg for å ta en rask kaffe med kollegene mine og så fortsette

Deretter blir du bedt om å sette inn penger på kontoen din. Mens jeg gikk på innskuddssiden ringte mobilen min. Det var et internasjonalt nummer, så jeg nølte med å svare, men så skjønte jeg at det åpenbart var fra.

Trinn 2: Innskudd og aktivering

For å aktivere kontoen har jeg gjort det første innskuddet på $250 med kredittkortet mitt. Kontoen min ble aktivert umiddelbart etter innskuddet, så jeg bestemte meg for å slå på alternativet for automatisk handel og bla rundt for å se om de har andre tilgjengelige alternativer.

Ved et uhell oppdaterte jeg fortjenestesiden, og jeg kunne ikke tro det jeg så!

Det fungerte virkelig! Immediate Connect ga meg $39,84 i fortjeneste, etter bare 3 minutter med innskudd!

Ja, det var min egen personlige kontoadministrator. Tjenesten hans var flott. Han tok meg gjennom hele finansieringsprosessen. De aksepterer alle vanlige kredittkort som Visa, MasterCard og American Express. Jeg gikk videre og satte inn minimumsbeløpet som er $250 USD.

Trinn 3: Live-handelen med Immediate Connect

JEG FÅR EN STOR OVERRASKELSE!
Etter bare 4 uker viste Immediate Connect totalt £11 394,28 i fortjeneste, og jeg startet bare med det første innskuddet på £200 pund, dette er utrolig!

På dette tidspunktet ville enhver kollega jeg ville vise kontoen min til skynde seg med å registrere seg umiddelbart på Immediate Connect .

Jeg bestemte meg for å ta ut mesteparten av fortjenesten min, så jeg måtte Immediate Connect betale ut £11 000 til PayPal-kontoen min. Det resterende beløpet bestemte jeg meg for å beholde Immediate Connect for å generere mer penger.

7 timer senere har jeg mottatt en e-post fra Paypal om at jeg har mottatt £11 000 fra Immediate Connect , jeg sjekket Paypal med en gang for å bekrefte det, og pengene var der!

£11 000,00 kom fra Immediate Connect til Paypal-kontoen min.

Immediate Connect FUNGERER VIRKELIG!
Cathrine Fossum løy ikke, Immediate Connect fungerer faktisk og det vil definitivt forandre mange liv!

Dessverre har de i dag sendt en e-post til alle som forklarer at de snart må stenge registreringen for nye medlemmer da de ikke kan holde tritt med etterspørselen.

Hvis du ikke har gjort det nå, oppfordrer jeg deg og alle som leser dette til å registrere deg med en gang, for å sikre deg plass fordi de kan stenge registreringer på et gitt tidspunkt.

Kontoregistrering er gratis og det tar bare 2 minutter, du kan klikke her for å registrere deg .

Det er imidlertid nødvendig å sette inn et minimum på £200 GBP (eller $250 USD) for å aktivere kontoen og handelsalgoritmen fullt ut.

VIKTIG: Du vil mest sannsynlig bli oppringt etter at du har registrert deg, akkurat som jeg har gjort. Ikke ignorer det fordi lederne deres var veldig hjelpsomme da jeg startet opp, og jeg anbefaler på det sterkeste å bygge et godt forhold til dem.

“Alle ønsker å bli rike, men ingen vet hvordan de skal gjøre det. Vel, er muligheten for livet til å bygge en formue som lar deg leve det livet du virkelig ønsker. Det vil IKKE være for alltid, så ikke gå glipp av det.» — Cathrine Fossum

MERK FØLGENDE

Det utrolige skjedde: Jonas informerte oss nettopp om at Immediate Connect er live! Du godtar de første 1000 medlemmene for et gratis livstidsmedlemskap. Den tilbyr til og med € 250 gratis for registrering. Det er bokstavelig talt gratis penger! Mens vi skriver dette er det fortsatt 937 ledige plasser, men det tar ikke lang tid før alle plassene på denne unike muligheten er besatt. Skynd deg. Klikk på lenken for å registrere deg nå . Besøk det offisielle Immediate Connect nettstedet

KLIKK HER FOR Å REGISTRERE DIG PÅ Immediate Connect »