Bitsoft 360 vélemények 2023 – átverés vagy legális?

A Bitsoft 360 csalás vagy tényleg működik? olvassa el az őszinte Bitsoft 360 vélemények az eredmények megosztása előtt

Magyar állampolgárok több millió forintot gereblyéztek össze ezen “vagyonosodási kiskapu” használatával – de vajon törvényes módon-e?

Bitcoin 360 AI megjelent egy új titkos befektetéssel, ami több száz magyar állampolgárt tesz nagyon gazdaggá

Légy tagja az Bitsoft 360 közösségnek, és nyisd meg a hozzáférést a kriptográfiai piachoz. Használd a hatékony Bitsoft 360 alkalmazást, hogy hatékony kriptokereskedővé válj

“Az új lehetõségek gyors, gondolkodás nélkül történõ kihasználása tett sikeressé. Jelenleg az elsõ számú kedvencem egy új kriptovalutával történõ valutakereskedelmi program, a Bitsoft 360. Ez a lehetõ legjobb lehetõség, amit életemben láttam és amivel gyorsan egy kisebb vagyonra lehet szert tenni. Mindenkit biztatok a kipróbálására, mielõtt a bankok lekapcsolnák.”

“Lehet, hogy hallottál már errõl az új kriptovaluta-befektetési felületrõl a következõ névvel: Bitsoft 360 amivel átlagos emberek Magyarországon, Ázsiában és Észak Amerikában egy éjszaka alatt vagyonosak lehetnek. Te is szkeptikus lehetsz, hisz túl jól hangzik, hogy igaz legyen.”

“Ezt megértem, mert én is ugyanezt gondoltam, mikor egy megbízható barátom mesélt róla. De amint a saját szemeimmel láttam, mennyi pénzt keres, nekem is ki kellett próbálnom.

Örülök, hogy kipróbáltam, mert ezzel kerestem a legegyszerûbben a legtöbb pénzt. Ez naponta automata üzemmódban több tízezer forintot jelent. Ez szó szerint a lehetõ leggyorsabb mód, amivel jelenleg rengeteg pénzt kereshetsz. De nem tart már sokáig, ha egyre több és több ember szerez róla tudomást, vagy ha a bankok örökre lekapcsolják.”

MI IS PONTOSAN A BITSOFT 360 ÉS HOGYAN MÛKÖDIK?

Az ötlet a Bitsoft 360 mögött nagyon egyszerû: Lehetõvé tenni az átlagembernek, hogy pénzre váltsa a kriptovaluta-robbanást, ami – bármit is gondoljanak mások – a 21. század mai napig legjövedelmezõbb befektetése.

Habár a Bitcoin ára már nem éri el a valaha volt legmagasabb, 20.000$-os bitcoinonkénti árat, a kereskedõk még mindig nagyot kaszálhatnak. Miért? Mert a Bitcoinon kívül tízezer további kriptovaluta létezik, melynek kereskedésével naponta hatalmas hasznot lehet elérni.

A kriptovalutákba beletartozik a Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, melyek a mai napig 10.000%-os vagy magasabb megtérülést kínálnak a magyar átlagembereknek.

A Bitsoft 360 segítségével az összes kriptovalutából hasznot húzhatsz nem túl jól menõ piacokon is. Mesterséges intelligencia (AI) használatával automatikusan kezeli számodra a vételi és eladási pozíciókat, amivel szakadatlanul, akár álmodban is, pénz kereshetsz.

A Bitsoft 360 programot a valaha volt legnagyobb techzsenik támogatják. Richard Branson, Elon Musk és Bill Gates , csak hogy párat megnevezzünk.

Bill Gates és Richard Branson beszélgetnek a Bitsoft 360 AI 2022-as CES-en.

Ezek a techzsenik multimilliárdos cégeket hoztak létre komplex problémák megoldásával, mint például az online fizetések, informatika és szállítás. Most a vagyoni egyenlõtlenségek komplex problémáját próbálják megoldani azzal, hogy bárki – legyen bármilyen gazdag vagy szegény – elegendõ pénzt kereshessen egy boldog és kielégítõ élethez.

A JÖVEDELMEZÕ PÉNZKERESÉSI TITOK, AMELYRÕL A BANKOK NEM SZERETNÉK, HOGY ÉRTESÜLJ

“Láttunk már pár nehéz gazdasági helyzetet és mindenki erre a megoldásra várt. A történelem során még sosem létezett egy ilyen lenyûgözõ lehetõség, amit az átlagemberek egyszerûen kihasználhatnak és segítségével rövid idõ alatt jelentõs vagyonra tehetnek szert.

Sokan haboznak kipróbálni, mert annyira más. És ez azért van, mert a nagy bankok megpróbálják elrejteni! A nagy bankok a kriptovalutákat és platformokat, mint a Bitsoft 360 propagandacélból átverésnek állítják be. Hogy miért? Attól félnek, hogy a társaság jövedelmezõsége lecsökken, amint az ügyfeleik megtudják, hogyan juthatnak maguktól hatalmas vagyonhoz.

Az igazság az, hogy a kriptovaluta életünk forradalma és aki nem használja ki ezt a lehetõséget, az kimarad. Kaptam már pár dühös telefonhívást és fenyegetést nagy pénzügyi vállalkozásoktól, miután felhívtam mások figyelmét erre a technológiára. Francba velük! A magyar emberek lassan megismerik az igazságot és csak idõs kérdése, hogy minél többen és többen részesüljenek belõle.

Azért osztom ezt meg, mert már több száz e-mailt kaptam, amelyben megköszönik nekem, hogy fellibbentettem a fátylat a titokról. A kedvencemet egy fiatalember írta, aki a kisöccsének meg tudta venni az álomautót – egy Ferrari 488 Pistát – a Bitsoft 360 segítségével keresett pénzbõl. Ez a platform a világon mindenki életét picikét jobbá teszi.”

Lakatos Dominik a Bitsoft 360 segítségével megkeresett pénzbõl meg tudta venni a kisöccse álomautóját. Milyen inspiráló módja ez a vagyonunk jó célra történõ felhasználásának!

TÉNYLEG MÛKÖDIK A BITSOFT 360 ? KIPRÓBÁLTUK!

Fõszerkesztõink nem engedték a következõvel történõ interjú, amíg meg nem gyõzõdtünk arról, hogy a Bitsoft 360 az otthonról történõ pénzkeresés törvényes módja. A cég felsõvezetése semmilyen olyan információt nem akart kiadni, mellyel a magyar állampolgárok elveszíthetik nehezen megkeresett pénzüket.

Így a szerkesztõi csapatunk letesztelte a Bitsoft 360, hogy meggyõzõdjenek arról, tényleg úgy mûködik-e, elmondta. Online szerkesztõink egyike, Orosz László vállalkozott saját pénze kockáztatására és kipróbálta a Bitsoft 360.

Laszló 45 éves családapa két gyerekkel, akinek felesége tavaly betegsége miatt munkanélkülivé vált.

Munkatársunk bevallotta, hogy pénzügyi nehézségei vannak és ez a pénzügyi befektetés jelentheti számára a megoldást.

Laszló családja küzdött a boldogulásért és azt remélte, hogy a Bitsoft 360 enyhíthet a pénzügyi nyomáson, így eldöntötte, hogy kipróbálja a rendszert és beszámol az eredményeirõl

Laszló beszámolója:

“Amikor elõször hallottam A barátom interjúját, azt hittem, csak viccel. Az otthoni pénzkeresés csak egy álom. Mindenesetre pénzügyi helyzetem miatt és a jó újságírás céljából, úgy döntöttem, megpróbálkozom vele.

Megnéztem egy bevezetõ videót a platformról, majd feliratkoztam rá. A videó túl sokat ígért, de félretettem a kételyeimet. Pár órán belül felhívott a magánbefektetõm és választ adott az összes kérdésre és kételyre, ami felmerült bennem. Majd biztosított arról, hogy pénzt fogok keresni. Pont.

A magánbefektetõm azt is megígérte, hogy ha egyetlen fillért is elveszítek, haladéktalanul visszatéríti a 100.000 Ft elõlegemet. Ennyire biztos volt abban, hogy ez a platform meg fogja változtatni az életemet. Ez az ügyfélszolgálat mindenen túlmutat, így nem csoda, hogy a bankok be vannak tojva.

Amint hozzáférést kaptam a platformhoz, elküldtem kezdeti befektetésemet a 100.000 Ft valutából. Ezt az összeget a családom havonta gyorskajára költi. Szóval úgy határoztam, egy hónapig nem eszünk gyorskaját, amivel egészségesebbek leszünk, valamint lehetõség szerint gazdagok is.

A Bitsoft 360 rendszer maga egy kriptovalutával kereskedõ platform. A szoftver fejlett AI algoritmusokat és gépi tanulást használ, hogy megjósolhassa exactly a kriptovaluták értékének változását, ami után folyamatosan és automatikusan eladja és veszi õket. A technológia már minden elképzelhetõ módon egyszerûbbé tette az életünket, miért is ne használnánk ki pénzkeresésre is?”

LÁSZLÓ VALÓS IDEJÛ EREDMÉNYEI A RENDSZERREL

“Egy óra letétbe helyezés után 100.000 Ft, a szoftver elkezdett kereskedni nekem. Õszintén megmondom, féltem, hogy az összes pénzemet el fogom veszíteni. És bizony az elsõ kereskedésem 9.000 Ft veszteség volt!

Úgy éreztem, összeszorul a torkom és azt hittem, átvertek. Majdnem felhívtam a magánbefektetõmet és visszakértem a pénzemet. Aztán eszembe jutott, mit mondott pár órával korábban a telefonban: Az algoritmus az esetek 80-89%-ban helyes. Nem fogsz MINDEN kereskedésen nyerni, de tudsz annyit nyerni, hogy összességében nyereséges legyél.

Így hagytam, hogy a szoftver tovább kereskedjen nekem, miközben közelrõl figyeltem. A következõ kereskedésem nyereséges volt! Csak 6.940 Ft, de mégis kerestem vele. A következõ kereskedés már 18.637 Ft nyereséggel zárult. A következõ 8.041 Ft nyereséggel, amivel így összesen 24.488 Ft profittal zártam. És mindezt 5 percen belül!

Lassan úgy halmoztam a pénzt, mint kisgyerek az édességet és nem hittem a szememnek.Minden egyes alkalommal, amikor ráfrissítettem a képernyõre, a nyereségem egyre csak nõtt. Úgy éreztem, mintha drogoznék, mert ez is pont olyan izgalomlöketet nyújtott.

Minden egyes alkalommal, amikor ráfrissítettem a kereskedési vezérlõpultomra, a nyereségem egyre csak nõtt. Hatalmas izgalomlöketet nyújtott!

Most már tudom, A barátom miért ennyire jókedélyû mindig és azt is, hogy a nagy bankok miért nem akarják, hogy a kisemberek kihasználják ezt a vagyonosodási kiskaput. A nap végére több mint 275.590 Ft profitom lett, nem rossz egy 100.000 Ftkezdõbefektetés után! Izgatottságomban alig tudtam aludni.

Másnap, kedden, vissza kellett mennem dolgozni. Ha õszinte akarok lenni (és ezt ne áruljátok el a fõnökömnek), nehezemre esett a munkára koncentrálni, miközben tudtam, hogy a Bitsoft 360 szoftver pénzt keres nekem.

Párszor kiosontam a mosdóba és ránéztem a profitomra, ami továbbra is csak nõtt (idõnként egy kis veszteséggel). A nap végén, mikor ágyba tettem a gyerekeket, számlám egyenlege 493.090 Ft mutatott. Ez több, mint amit a munkahelyemen egy HÉT alatt keresek!

A hét végére összesen 1.955.038 Ft kerestem, amibõl pontosan 1.800.000 Ft kivettem a többit pedig újra befektettem. Két napon belül megérkezett e-mailben az elsõ csekkem kerek 1.800.000 Ft összegrõl. Nem tudtam elhinni, hogy ez tényleg velem történik!”

László 1.800.000 Ft összegrõl kapott csekket a Bitsoft 360 használatának elsõ hete után.

László folytatja:

“Mostantól folyamatosan 200.000 Ft – 500.000 Ft összeget keresek naponta köszönhetõen a Bitcoin 360 AI platformnak. A pénzt ma már csak pár naponta a bankszámlámra utalom át. Csak pár kattintás és 24-48 órán belül megkapom a keresetemet. Minden egyes alkalommal, amikor az utalás megérkezik a folyószámlámra, muszáj megcsípnem magam, hogy tudjam, hogy nem álmodom.

Szerencsére IMÁDOM a munkám, mert vele fontos híreket mutatok az embereknek (mint ezt itt), különben már felmondtam volna. Terveztem egy családi nyaralást Bali szigetére, Indonéziába, ahol megünnepelhetjük, hogy végre nincs adósságunk és azt is, hogy a pénzügyeink visszatértek a megszokott kerékvágásba!

Ez A barátom asszony nagylelkűsége nélkül nem lehetséges és titkának tévében történõ megosztása nélkül. Boldog vagyok, hogy kockáztattam és kipróbáltam a Bitsoft 360 platformot. A feleségem boldogabb, mint valaha és végre a gyerekeknek is elég játékuk van.

A munkatársaim nem értik, õk miért nem regisztráltak hozzám hasonlóan két héttel ezelõtt. De ma már az egész iroda ezt használja (beleértve a fõnökömet), akiknek én vagyok a hõs, amiért kipróbáltam.”

HOGYAN FOGJ HOZZÁ A BITSOFT 360 PLATFORMHOZ? (HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ELÉRHETÕEK)

A kezdéshez csak egy internetkapcsolattal rendelkezõ számítógépre, okostelefonra vagy tabletre lesz szükséged. A számítógép használatán és az internetes böngészésen kívül semmiféle különleges képességre nincs szükséged. Nincs szükséged technológiával vagy kriptovalutákkal kapcsolatos tapasztalatra, mert a szoftver és a magánbefektetõd garantálják a profitodat.

A program másik elõnye, hogy akkor kezded el, amikor csak szeretnéd. Te írod a magad beosztását – dolgozhatsz hetente 5 vagy akár 50 órát. Csak indítsd el a valutakereskedési szoftvert, amikor szeretnéd, amit akkor állíthatsz le, amikor csak akarod (bár nem értem, miért tennél ilyet).

Olvasóink idejének figyelembevételével és a platform mûködésének leellenõrzése érdekében László volt olyan kedves és létrehozott egy útmutatót a rendszer elindításához.

ÍME A LÉPÉSRÕL LÉPÉSRE ÚTMUTATÓM:

Az elsõ, amit meglátsz, az egy videó, ami bemutatja a Bitsoft 360 erejét. A hirdetés hatalmas, merész és az arcodba kapod, de ez egy amerikai termék, ahol ez a megszokott. Ezután csak meg kell adnod a neved és az e-mail-címe a videó mellett és rögtön hozzá is foghatsz.

(Tipp: Még akkor is, ha úgy döntesz, semmit nem fektetsz beajánlom, hogy iratkozz fel most, mert ingyenes és a regisztráció a magyarok részére bármikor véget érhet.)

Következõnek megkérnek a számlád feltöltésére. Amint az átutalási oldalon navigáltam, megcsörrent a telefonom. Egy nemzetközi számról hívtak, így elõször hezitáltam, aztán rájöttem, hogy ki kereshet.

Igazam volt, a saját személyes magánbefektetõm keresett, aki remek szolgáltatást nyújtott. Az egész átutalási folyamatot bemutatta nekem. Az összes fõbb bankkártyát elfogadják, mint például Visa, MasterCard és American Express. Én elõrelátó voltam és a minimum összeget utaltam át, ami 100.000 Ft.

Amint megvoltam az utalással, megnyitottam a szoftver “Valutakereskedés” részét és beállítottam a kereskedési összeget az ajánlott 20.000 Ft összegre majd engedélyeztem. A szoftver nagyon gyorsan kereskedni kezdett, ami egy picit aggasztott, de hagytam, hadd csinálja csak azt, amihez ért.

“Mindenki meg akar gazdagodni, de senki sem tudja, hogyan. Nos, ilyen lehetõség a vagyonszerzésre csak egyszer van az életben, ami lehetõvé is teszi, hogy olyan életet élj, amilyenre vágysz. Én NEM mindig leszek itt, szóval ne várj sokat.”

FRISSÍTÉS

Most kaptuk a hírt, hogy ma, a magyar állampolgárok már majdnem az összes helyet elfoglalták. A Bitsoft 360 csak korlátozott számban fogadhat felhasználókat, hogy megõrizhesse a felhasználónkénti magas profitot. Jelenleg még (37) szabad hely van, szóval siess és iratkozz fel most a helyed biztosítása érdekében.