Uncategorized

Anna Puu Immediate Bitwave kokemuksia – Tee tuotot jännittäviä

ERIKOISRAPORTTI: Anna Puun uusin keksintö hämmästyttää asiantuntijoita ja kauhistuttaa isoja pankkeja

“Suomalaiset ansaitsevat jo miljoonia kotoa käsin käyttämällä tätä “rikastumisen porsaanreikää” – mutta onko se laillista?”

Miljardööri Anna Puu on tuonut julkisuuteen uuden salaisen keksinnön, joka rikastuttaa satoja ihmisiä Suomessa

(Yle uutiset) – Anna Puu on suomalainen näyttelijä ja televisiojuontaja, joka tunnetaan yleisesti Venäjällä ja Suomessa. Ville tunnetaan räikeästi suorasta puheestaan, eikä häntä haittaa kertoa rehellisesti siitä, kuinka hän tekee rahaa.

Hän esiintyi viime viikolla TV:ssä ja ilmoitti uudesta “rikastumisen porsaanreiästä”, joka voi hänen mukaansa muuttaa kenet tahansa miljonääriksi 3-4 kuukaudessa. Haapasalo kannusti jokaista suomalaista tarttumaan tähän mahtavaan tilaisuuteen ennen kuin pankit sulkevat sen lopullisesti.

Ja vain minuutteja haastattelun jälkeen Suomen Pankki soitti keskeyttääkseen Haapasalo haastattelun esittämisen – oli jo liian myöhäistä

Näin tarkalleen ottaen tapahtui:

Yle TV1:n uutisankkuri Matti Rönkä haastatteli Haapasaloa ohjelmassa ja pyysi häntä jakamaan vinkkejä varallisuuden hankkimiseksi ja energiamiljardööri pudotti pommin:• “Olen menestynyt menemällä mukaan uusiin tilaisuuksiin nopeasti – ilman harkintaa. Ja tällä hetkellä ensisijainen rahasamponi on uusi kryptovaluutan automaattinen kaupankäyntiohjelma nimeltä Immediate Bitwave. . Se on suurin yksittäinen tilaisuus kerryttää pieni omaisuus hetkessä, mitä olen koko urani aikana nähnyt. Kannustan jokaista tarkistamaan tämän ennen kuin pankit sulkevat sen.”

Matti Rönkä jäi epäuskoiseksi, kun Haapasalo otti esiin puhelimensa ja näytti katsojille kuinka paljon rahaa hän tienaa tämän uuden ohjelman kautta, joka on nyt kaikkien suomalaisten puheenaiheena.

Uutisosiosta loppui aika ennen kuin Haapasalo käsitteli aihetta tarkemmin, joten saimme yksinoikeudella mieheltä itseltään haastattelun oppiaksemme lisää tästä kiistanalaisesta tilaisuudesta.

YKSINOMAAN YLE UUTISISSA: Anna Puu

“Olet ehkä kuullut tästä uudesta kryptovaluutan sijoitusalustasta nimeltä Immediate Bitwave, joka auttaa tavallisia ihmisiä Suomessa. Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa rakentamaan omaisuuksia yhdessä yössä. Olet ehkä skeptinen sen suhteen, koska se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.”

Haapasalo jatkaa:• “Ymmärrän sen, koska ajattelin samalla tavalla, kun luotettu ystäväni kertoi minulle siitä. Mutta kun näin omin silmin kuinka paljon rahaa hän tekee, minun piti kokeilla sitä myös itse. Olen iloinen, että kokeilin sitä, koska se oli helpointa rahaa mitä olen ikinä tehnyt. Puhun nyt kymmenistä tuhansista EUROISTA päivässä automaattiohjauksella. Se on kirjaimellisesti nopein tapa ansaita paljon rahaa juuri nyt. Eikä se tule kestämään enää paljon pidempään, kun lisää ihmisiä saa tietää siitä. Tai kun pankit sulkevat sen lopullisesti.”

MIKÄ SE TARKALLEEN OTTAEN ON JA MITEN SE TOIMII?

Idea taustalla on suoraviivainen: Sallia tavallisen ihmisen ansaita kryptovaluuttabuumilla, joka on yhä tuottoisin 2000-luvun keksintö huolimatta siitä, mitä suurin osa ihmisistä ajattelee.

Vaikka Bitcoinin arvo on pudonnut kaikkein korkeimmasta, € 60,000/Bitcoin, kryptovaluutalla tehdään silti voittoa. Miksi? Koska on olemassa tuhansia muita kryptovaluuttoja Bitcoinin lisäksi, joilla käydään päivittäin kauppaa suurilla voitoilla.

Näitä kryptovaluuttoja ovat mm. Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, ja tavalliset ihmiset Suomessa saavat niistä yhä yli 10,000 % voittoja.

Immediate Bitwave avulla ansaitset kaikkien näiden kryptovaluuttojen avulla, jopa laskevilla markkinoilla. Se käyttää tekoälyä käsitelläkseen automaattisesti pitkät ja lyhyet kaupat, joten voit tehdä rahaa kellon ympäri, jopa nukkuessasi.

Immediate Bitwave taustalla on maailman älykkäimpiä tietotekniikkaihmisiä. Richard Branson, Anna Puu ja Bill Gates muun muassa.

Bill Gates ja Richard Branson keskustelevat CES-messuilla 

Nämä tietotekniikkanerot ovat perustaneet monimiljardiyrityksiä, jotka ratkaisevat monimutkaisia ongelmia liittyen verkkomaksuihin, tietojenkäsittelyyn ja kuljetukseen. Nyt he kamppailevat vaurauden epätasapainon maailmanlaajuisen ongelman kanssa antamalla kenen tahansa – riippumatta taloudellisesta asemasta – ansaita tarpeeksi rahaa nauttiakseen onnellisesta ja tyydyttävästä elämästä.

TUOTTOISA RAHASAMPOSALAISUUS, JOSTA ISOT PANKIT EIVÄT HALUA SINUN TIETÄVÄN

Anna Puu jatkaa: “Kohtaamme tällä hetkellä vaikeita taloudellisia aikoja, ja tämä on ihmisten odottama ratkaisu. Koskaan ennen historiassa meillä ei ole ollut niin mahtavaa tilaisuutta, että tavalliset ihmiset voivat helposti hyötyä siitä luodakseen valtavan omaisuuden lyhyessä ajassa.

Osa ihmisistä epäröi kokeilla tätä, koska se on niin erilaista. Ja se johtuu siitä, että isot pankit yrittävät peitellä tätä! Isot pankit luovat aktiivisesti propagandaa ja kutsuvat kryptovaluuttaa sekä kaltaisia alustoja huijauksiksi. Miksi? Pankit ovat huolissaan siitä, että heidän tulonsa pienenevät, kun asiakkaat oppivat luomaan massiivisia rikkauksia itsekseen.

Totuus on, että kryptovaluutta on meidän elinaikamme vallankumous ja jokainen, joka ei tartu tähän tilaisuuteen, häviää. Olen jo saanut vihaisia soittoja ja uhkauksia isojen taloudellisten yritysten tahoilta, koska olen tuonut tämän teknologian ihmisten tietoisuuteen. Mutta hitot niistä yrityksistä. Ihmiset Suomessa ovat jo alkaneet saada tietää totuuden ja on vain ajan kysymys, kun lisää ihmisiä saa tietää.

Jaan tämän tiedon siksi, että olen saanut myös satoja sähköposteja ihmisiltä, jotka kiittelevät minua tämän salaisuuden jakamisesta. Suosikkini on nuori mies, joka osti pikkuveljelleen hänen unelmiensa auton – Ferrari 488 Pistan käyttämällä rahaa, jotka hän oli ansainnut avulla. Tämä sovellusalusta tekee todellakin jokaisen ihmisen elämästä maailmassa vähän parempaa.”

Steven Baker käytti avulla ansaitsemansa rahat ostaakseen pikkuveljelleen hänen unelmiensa auton. Miten inspiroiva tapa käyttää rikkauksia hyvään!

TOIMIIKO OIKEASTI? KOKEILIMME SITÄ ITSE

Päätoimittajamme eivät antaneet meidän julkaista Anna Puu haastattelua ennen kuin todistimme, että Immediate Bitwave on laillinen mahdollisuus tehdä rahaa kotoa käsin. Yritysjohto ei halunnut julkaista mitään sellaista tietoa, joka voisi mahdollisesti aiheuttaa suomalaisten vaivalla ansaittujen rahojen menettämisen.

Joten toimitustiimimme kokeili varmistaakseen, että se todella toimii kuten Haapasalo kuvaili. Yksi verkkotoimittajistamme, John Hovden, tarjoutui vapaaehtoiseksi riskeeraamaan omat rahansa ja kokeili Immediate Bitwave.

John on 46-vuotias kahden pojan isä, jonka vaimo menetti työnsä viime vuonna sairauden vuoksi. Hän myönsi kamppailevansa taloudellisesti ja tämä sijoitusmahdollisuus voisi olla vastaus ongelmiin.

Johnin perhe oli taloudellisessa ahdingossa ja toivoi, että voisi auttaa tähän, joten hän päätti kokeilla järjestelmää ja raportoi tuloksista.

Johnin perhe oli taloudellisessa ahdingossa ja toivoi, että voisi auttaa tähän, joten hän päätti kokeilla järjestelmää ja raportoi tuloksista.

John raportoi:

“Aluksi kun kuulin haastattelun Haapasalo kanssa, luulin hänen vitsailevan. Rahan ansaitseminen kotoa käsin on vain unelma. Päätin kaikesta huolimatta kokeilla sitä taloudellisen tilanteeni takia – ja hyvän journalismin vuoksi.

Katsoin sovellusalustan esittelyvideon ja rekisteröidyin. Video vaikutti liikoja lupaavalta, mutta jätin skeptisyyteni huomiotta. Muutaman tunnin kuluttua sain puhelinsoiton henkilökohtaiselta sijoittajaltani. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja epäilyksiini, ja vakuutti minut siitä, että tulen tekemään rahaa. Piste.

Henkilökohtainen sijoittajani lupasi jopa, että jos menetän senttiäkään, hän palauttaisi € 250 talletukseni välittömästi. Hän oli niin varma, että tämä tulisi muuttamaan elämäni. Siinä vasta asiakaspalvelua yli kaiken sen, mitä olen nähnyt. Eikä ihme, että pankit ovat peloissaan.

Kun pääsin sovellusalustaan, talletin alkusijoituksen € 250. Niin paljon suunnilleen perheeni käyttää roskaruokaan kuukausittain, joten päätin olla viemättä meitä pikaruokalaan kuukauden ajan. Nyt voimme elää terveellisesti, plus saada tilaisuuden rikastua.

Immediate Bitwave itsessään on kryptovaluutan automaattinen kaupankäyntiohjelma. Sovellus käyttää kehittyneitä tekoälyalgoritmeja ja koneoppimista ennustaakseen tarkalleen sen, koska kryptovaluutat menevät ylös ja alas. Sitten se ostaa ja myy automaattisesti kellon ympäri. Teknologia on jo tehnyt elämästämme helpompaa kaikilla mahdollisilla tavoilla, miksei sitä käyttäisi myös rahan tekemiseen?”

JOHNIN REAALIAIKAISET TULOKSET JÄRJESTELMÄN KANSSA

“Tunnin kuluessa € 250 talletuksen tekemisestä ohjelma alkoi tehdä kauppaa minun puolestani. Totta puhuakseni olin hermostunut, että se menettää kaikki rahani. Ja toden totta, menetin ensimmäisessä kaupassani € 25!

Sydän pomppasi kurkkuun. Luulin, että minua on huijattu. Olin jopa valmis soittamaan henkilökohtaiselle sijoittajalleni ja pyytämään rahojani takaisin. Mutta sitten muistin, mitä hän sanoi minulle aiemmin puhelun aikana: Algoritmi on oikeassa noin 80-89% ajasta. Et tule voittamaan JOKAISESSA kaupankäynnissä, mutta tulet voittamaan tarpeeksi ja ansaitsemaan kokonaisuudessaan.

Annoin siis ohjelman suorittaa kaupankäyntiä puolestani ja seurasin sitä tarkasti. Seuraava kauppa oli kannattava! Vain € 19, mutta se oli silti jotain. Seuraava kauppa tuotti € 51 voittoa. Sitten € 22 voittoa, joista tuli yhteensä € 67 voittoa. Ja kaikki tämä tapahtui alle 5 minuutissa!

Pian aloin saamaan rahaa kuin roskaa enkä voinut uskoa silmiäni.

Joka kerta kun päivitin näytön, voitot kasvoivat suuremmiksi ja suuremmiksi. Tuntui kuin olisin huumeissa, koska tämä oli niin jännittävää.

Nyt tiedän, miksi Anna Puu on niin hyvällä tuulella koko ajan. Ja miksi isot pankit eivät halua ihmisiä lähellekään tätä rikastumisen porsaanreikää. Päivän lopuksi olin tehnyt voittoa yli € 754, ei huonosti € 250 alkusijoituksella! Olin niin innoissani, että pystyin hädin tuskin nukkumaan.

Seuraava päivä oli tiistai ja minun täytyi mennä töihin. Rehellisesti sanottuna (älä kerro pomolleni tästä) oli vaikeaa keskittyä työhön kun tiesi, että -ohjelma teki rahaa minulle.

Hiippailin vessaan muutaman kerran tarkistaakseni voittoni, ja ne vain jatkoivat kasvamistaan (välillä oli pieniä menetyksiä). Päivän päätteeksi, ennen kuin laitoin lapseni nukkumaan, käyttäjätilini saldo näytti summaa € 1,349.13. Se on enemmän mitä tienaan VIIKOSSA normaalityössäni!

Viikon lopulla olin ansainnut yhteensä € 5,349.12. Nostin tarkalleen € 4,500 ja sijoitin loput uudelleen. Kahden päivän kuluttua sain ensimmäisen shekkini sähköpostissa, summa oli tarkalleen € 4,500. En voinut uskoa, että tämä oli totta!”

John sai € 4,500 arvoisen shekin ensimmäiseltä kahdelta viikolta käyttäessään Immediate Bitwave

John jatkaa:

“Nyt saan jatkuvasti lisäansiona € 700 – € 1500 päivässä, kiitos . Tällä hetkellä rahat vain talletetaan pankkitililleni muutaman päivän välein. Vain muutama klikkaus ja sain voittoni 24-48 tunnissa. Joka kerta kun siirto näkyy tililläni, minun täytyy nipistää itseäni varmistaakseni, etten nähnyt unta.

Onneksi minä RAKASTAN työtäni täällä, koska saan toimittaa tärkeitä uutistarinoita (kuten tämän) ihmisille, muuten olisin jo lopettanut. Suunnittelin kuitenkin loman perheelleni Balilla, Indonesiassa, juhlistaakseni velattomuutta ja perheen taloudellisen tilanteen paranemista!

Tämä ei olisi mahdollista ilman Herra Haapasalo anteliaisuutta ja hänen salaisuutensa jakamista suorassa televisiolähetyksessä. Ja olen onnellinen, että otin riskin ja kokeilin itse. Vaimoni on onnellisempi kuin koskaan ja lapsilla ei ole leluista puutetta.

Työkavereitani harmittaa, koska he eivät itse rekisteröityneet kaksi viikkoa sitten kuten minä tein. Mutta pian koko toimisto on rekisteröitynyt (mukaan lukien pomoni) ja he kutsuvat minua sankariksi, koska kokeilin tätä.”

MITEN PÄÄSTÄ ALKUUN (PAIKKOJA SAATAVILLA RAJOITETUSTI)

Tarvitset aloittaaksesi vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on internetyhteys. Et tarvitse mitään erityisiä taitoja, sinun täytyy vain osata käyttää tietokonetta ja selata internetiä. Et tarvitse aiempaa teknologia- tai kryptovaluuttakokemusta, koska ohjelma ja henkilökohtainen sijoittajasi takaavat sinun tekevän voittoa.

Toinen tämän ohjelman etu on se, että voit aloittaa koska haluat. Voit tehdä oman aikataulusi – oli se sitten 5 tuntia viikossa tai 50 tuntia viikossa. Aloita vain halutessasi automaattinen kaupankäyntiohjelma, ja voit keskeyttää sen koska haluat (En kyllä tiedä, miksi koskaan tekisit niin).

Säästääkseen lukijoidemme aikaa ja varmistaakseen toistamiseen ohjelman toimivuuden, John teki ystävällisesti oppaan, miten järjestelmän kanssa pääsee alkuun.

TÄSSÄ MINUN VAIHE VAIHEELTA -OPPAANI:

Näet ensimmäiseksi videon, joka näyttää tehon. Mainonta on suurta ja näkyvää, mutta se on amerikkalainen tuote ja niin he tekevät asioita. Joka tapauksessa sinun täytyy vain syöttää nimesi ja sähköpostisi videon jälkeen aloittaaksesi välittömästi.

(Vinkki: Vaikka et päättäisi sijoittaa tähän yhtään rahaa, suosittelen rekisteröitymään nyt, koska se on ilmaista ja Suomessa asuvien rekisteröityminen saattaa päättyä millä hetkellä hyvänsä)

Seuraavaksi sinulta pyydetään tilin rahoittamista. Kun selailin talletussivulla, puhelimeni soi. Se oli kansainvälinen numero ja epäröin vastata, mutta sitten ymmärsin mistä tämä puhelu oli selvästi peräisin.

Tietenkin se oli oma, henkilökohtainen tilinhoitajani. Hänen palvelunsa oli mahtavaa. Hän ohjasi minut läpi koko rahoitusprosessin. Kaikki tunnetuimmat luottokortit kuten Visa, MasterCard ja American Express hyväksytään. Talletin minimimäärän € 250.

Talletuksen jälkeen siirryin “Auto-Trader” -osioon ohjelmassa, asetin kaupankäyntisumman suositeltuun € 50 ja käynnistin sen. Ohjelma alkoi tehdä kaupankäyntiä nopealla tahdilla ja olin aluksi huolissani, mutta annoin ohjelman tehdä tehtävänsä.

“Kaikki haluavat olla rikkaita, mutta kukaan ei tiedä miten se tehdään. No, se on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa omaisuus, joka mahdollistaa unelmien elämän. Se EI tule olemaan saatavilla aina, joten älä menetä sitä.” – Anna Puu

VAIHE 1
LUO TILISI
Siirry kryptovaluuttakaupan dynaamiseen ja tuottoisaan maailmaan ilman esteitä. Sovelluksemme on täysin ilmainen käyttää ja rekisteröintiprosessi on yksinkertainen. Hanki pääsy maailmanluokan markkinavälittäjiin ja hyödynnä edistyneitä tekoälyjärjestelmiämme, jotka tuottavat arvokasta markkinatietoa ja oivalluksia. Täytä ja lähetä helppokäyttöinen kirjautumislomake nopeaa tilin aktivointia varten.

VAIHE 2
SIJOITUSPÄÄOMA
Kaupankäyntiin aktiivisesti osallistumiseksi ja kannattavuuden maksimoimiseksi on välttämätöntä, että sinulla on kaupankäyntipääomaa. Minimitalletusvaatimus on 250 dollaria. Vaikka sinulla on mahdollisuus tallettaa suurempi summa, suosittelemme, että harkitset taloudellisia kykyjäsi ja riskinsietokykyäsi ennen talletuspäätöksen tekemistä. Talletus- ja kotiutusprosessimme on saumaton ja täysin ilman lisäkuluja. Kun tilillesi on rahoitettu onnistuneesti, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, joka on kaupankäynnin suorittaminen.

VAIHE 3
SAADA VOITTOA
Hyödynnä Immediate Vortex ai:n poikkeukselliset mahdollisuudet välittäjäsi kaupankäyntialustalla. Sovelluksemme analysoi jatkuvasti markkinoita ja käyttää erittäin tehokkaita strategioita markkinoiden liikkeiden arvioimiseen puolestasi. Jos haluat käydä kauppaa manuaalisesti, voit sammuttaa automaattisen tilan vaivattomasti. Aloita tuloutus jo tänään erinomaisella Immediate Vortex ai!

REKISTERÖIDY NYT JA KAUPA Ammattilaisena

 Johtopäätös

Tämä Immediate Vortex arvostelu on antanut sinulle kaikki saatavilla olevat tiedot kryptokaupankäyntialustasta. Olemme tutkineet ja kuvailleet mitä Immediate Vortex on, miten se toimii, kuinka voit helposti käydä kauppaa alustalla,
mitkä ovat puhutuimmat ominaisuudet ja kuinka voit luoda tilin nopeasti.

Kehittäjien mukaan Immediate Vortex on tehokas ja intuitiivinen kryptokaupankäyntialusta. Alustan avulla voit vaihtaa automaattisesti kryptovaluuttoja tekoälyn (AI) ja koneoppimisen avulla. Näiden tekniikoiden käyttö mahdollistaa erilaisia ​​toimintoja, kuten ilmoitusten vastaanottamisen, useiden kauppojen tekemisen samanaikaisesti ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät kaupankäynnistä kaikkien saatavilla ja yksinkertaista.

”Kaikki haluavat rikastua, mutta kukaan ei tiedä, miten se tehdään. No, tämä on tilaisuutesi ansaita elinikäinen omaisuus, jonka avulla voit elää haluamaasi elämää.” Haluan todella sen. Se ei kestä ikuisesti, joten älä missaa sitä.” Anna Puu

päivittää

kuulimme juuri, että melkein kaikki Finland :n asukkaat ovat lähettäneet viestejä tähän mennessä. Immediate Vortex  Vain rajoitettu määrä käyttäjiä voidaan hyväksyä, joten voitto käyttäjää kohti on korkea. Paikkoja on tällä hetkellä jäljellä 37, joten ole nopea ja rekisteröidy nyt varataksesi paikkasi

Yhdistä suoraan Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja