Uncategorized

Anders Kraft Immediate Vortex Recension – Bluff Eller äkta?

SPECIALRAPPORT: Anders Krafts senaste investering förbluffar experterna och storbankerna är livrädda!

Svenska medborgare tjänar reda miljontals kronor hemifrån med det här “förmögenhetskryphålet” — men är det lagligt?

Anders Kraft offentliggör en ny, hemlig investeringschans som hjälper hundratals Svenskar att bli rika

Anders Kraft, aktivist i klimatfrågan och årets person av Time, har gjort sig känd som en kaxig person, som går rakt på sak eller som inte har något känslomässigt att vara rätt när det är fråga om hur hon tjänar sina pengar.

I förra veckan syntes hon hos Carina Bergfeldts talkshow där hon presenterade ett nytt “förmögenhetskryphål”, som enligt henne kan göra vem som helst till miljonär inom 3–4 månader. Thunberg uppmanar alla i Sverige att hoppa på den här fantastiska möjligheten innan de storbankerna stänger ner den för gott.

Och mycket riktigt, redan några minuter efter att intervjun var över hörde Nordea av sig för att stoppa Gretas intervju från att sändas — men det var redan för sent.

Här är exakt vad som hände:

Talkshowvärd Carina Bergfeldt bjöd in Thunberg till showen för att dela med sig de tips hon hade för att bli rik och hon avslöjade en enorm hemlighet.

“Hemligheten bakom min framgång är att kliva på nya chanser snabbt — utan att tveka. Och nu är min vinstmaskin nummer ett. Ett helt nytt automatiskt tradingprogram för kryptovaluta vid namn Immediate Vortex .  Det är den största chansen jag har haft i hela mitt liv för att tjäna en förmögenhet snabbt. Jag vill uppmana alla att kolla in detta innan bankerna stänger ner möjligheten.

Carina Bergfeldt kunde inte tro sina ögon när Thunberg plockade fram sin telefon och visade tittarna hur mycket pengar hon tjänar med detta nya lönsamma program, som hela Sverige viskar om.

Sändningen tog slut innan Thunberg kunde utveckla detta vidare, så vi fick en exklusiv intervju med Greta själv för att lära oss mer om den här kontroversiella möjligheten.

STJÄRNA NU

EXKLUSIVT MED Anders Kraft

“Du har kanske hört talas om den nya plattformen för kryptovalutainvesteringar, som kallas Immediate Vortex. Den låter vanliga människor i Sverige, Asien och Nordamerika att skapa förmögenheter över natten. Du kanske är skeptisk eftersom det låter för bra för att vara sant.”

Thunberg fortsätter:

“Jag fattar detta eftersom jag trodde samma sak, när en nära vän berättade om systemet för mig. Men efter att ha sett med egna ögon hur mycket pengar han hade var jag tvungen att prova det själv.

Jag är glad över att jag provade det, eftersom detta var den största och lättaste vinst jag någonsin gjort. Jag pratar om tiotusentals kronor per dag på autopilot*. Det är bokstavligen talat det snabbaste sättet att tjäna mängder av pengar just nu. Men det kommer inte att vara länge till, nu när fler och fler människor får reda på det. Eller när bankerna stänger ner det för gott.”*

VAD EXAKT ÄR EN Immediate Vortex OCH HUR FUNGERAR DET?

Idén bakom Immediate Vortex  är enkel och tydlig: Att låta en genomsnittsperson tjäna på kryptovaluta-boomen, som fortfarande är den mest lukrativa investeringen hittills under 2000-talet, oavsett vad de flesta människor tycker.

Några av kryptovalutorna är Ripple, Ethereum, Monero och Zcash. De ger fortfarande vinster på över 10,000 % eller ännu mer, till vanliga människor i Sverige.

Immediate Vortex låter dig dra fördel av alla dessa kryptovalutor, till och med på en Bear-marknad. Den använder sig av artificiell intelligens (AI) för att automatiskt hantera långa och korta affärer åt dig så att du kan tjäna pengar dygnet runt, även när du sover.

Immediate Vortex backas upp av några av de smartaste tekniska hjärnorna som någonsin existerat. Richard Branson, Elon Musk och Bill Gates, för att bara nämna några.

Post image

Bill Gates och Richard Branson diskuterar Immediate Vortex

De här tekniska genierna har byggt upp multimiljardföretag för att lösa komplexa problem, såsom online-betalningar, datoranvändning och transporter. Nu fokuserar de på det globala problemet med rikedomsojämlikheten genom att låta vem som helst — oavsett hur rika eller fattiga de är — tjäna tillräckligt med pengar för att njuta av ett lyckligt och meningsfullt liv.

DEN LUKRATIVA, HEMLIGA VINSTMASKIEN SOM STORBANKERNA INTE VILL ATT DU SKA KÄNNA TILL

Anders Kraft fortsätter,

“Vi lever i en hård ekonomisk verklighet och detta är lösningen som folk har väntat på. Aldrig tidigare i historien har vi sett en sådan här fantastisk möjlighet för vanligt folk att kunna generera enorma rikedomar på så kort tid.

Vissa personer är tveksamma till att testa systemet eftersom det är så annorlunda. Och det beror på att storbankerna försöker dölja det! Storbankerna publicerar aktivt propaganda som kallar kryptovaluta och plattformar som Immediate Vortex  för en bluff. Varför? De är oroliga för att se sina företagsvinster minska, när kunderna själva känner till hur man skapar stora förmögenheter.

Sanningen är att kryptovalutor är den största revolutionen under vår livstid och alla som inte hoppar på den här möjligheten missar den. Jag har redan fått arga samtal och hot från stora finansiella företag*, eftersom jag ökar folks uppmärksamhet kring denna teknik. Men strunta i dem. Folk i Sverige börjar redan inse sanningen och det är bara en tidsfråga innan fler och fler gör det.*

Jag delar med mig av detta eftersom jag även har fått hundratals mejl från personer som är tacksamma för att jag delar med mig av hemligheten. Min favorit är från en ung man som köpte en drömbil till sin lillebror — en Ferrari 488 Pista, med hjälp av pengarna han tjänade på Immediate Vortex . Den här plattformen gör verkligen livet bättre för hela världens befolkning.”

Ända sedan min lillebror var liten har han önskat sig en Ferrari 488 Pista på grund av den vackra klassiskt röda färgen och den kraftfulla motorn. Och på sistone har jag tjänat en enorm summa pengar med hjälp av en ny trading-plattform för kryptovaluta (skicka mig ett meddelande om mer information), så jag överraskade honom med hans DRÖMBIL! Hans reaktion var OBETALBAR! Jag gillar dig, lillebror!

FUNGERAR OMEDELBART CONNECT VERKLIGEN? VI TESTAR DET SJÄLV FÖR UT

Våra redaktörer lät oss inte att publicera intervjun med Anders Kraft innan vi verifierade att Immediate Vortex verkligen är en verklig möjlighet att tjäna pengar hemifrån. Vår företagsledning vill inte släppa någon information som kan orsaka att Svenskar förlorar sina välförtjänta pengar.

Vårt redaktionsteam testade Immediate Vortex för att säkerställa att det faktiskt fungerar så som Thunberg beskrev. En av våra online-redaktörer, Oliver Sandström, ställde upp frivilligt på att riskera sina egna pengar och testa Immediate Vortex .

Oliver är en 42-årig tvåbarnspappa vars hustru blev arbetslös förra året på grund av sjukdom. Han medgav att han kämpade ekonomiskt och att den här investeringen kunde vara lösningen.

Olivers familj kämpade för att klara sig ekonomiskt och hoppades att Immediate Vortex  skulle förbättra ekonomin,, så han bestämde sig för att testa systemet och rapportera om sina resultat.

Oliver berättar:

“Först när jag hörde intervjun med Thunberg trodde jag att hon skämtade. Tjäna pengar hemifrån är bara en fantasi. Jag bestämde mig för att prova det i alla fall under mina egna ekonomiska förhållanden — och för den goda journalistikens skull.

Jag tittade på en introduktionsvideo om plattformen och registrerade mig därefter. Videon verkade lova mer än vad som känns rimligt, men jag lade min skepsis åt sidan. Inom några timmar fick jag ett samtal från min ekonomiska rådgivare. Han besvarade alla mina frågor och tvivel och försäkrade mig att jag skulle tjäna pengar. Punkt slut.

Min ekonomiska rådgivare lovade även att om jag förlorar ett enda öre*, skulle han utan dröjsmål återbetala min insättning på 3,000 kr. Så säker var han att detta skulle förändra mitt liv. Det visar verkligen på en kundservice utöver allt jag har sett tidigare och det är inte konstigt att bankerna är rädda.*

När jag fick tillgång till plattformen gjorde jag min första insättning på 3,000 kr. Plattformen handlar i Euro (EUR) och Dollar (USD).

Själva Immediate Vortex -systemet är en plattform för automatisk handel i kryptovalutor. Programvaran använder avancerade AI-algoritmer och maskininlärning för att förutsäga exakt när kryptovalutor kommer att gå upp eller ner. Därefter kommer den automatiskt att köpa och sälja åt dig dygnet runt. Tekniken har redan gjort våra liv lättare på alla tänkbara sätt, så varför inte använda den för att tjäna mer pengar också?”

OLIVERS REALTIDSRESULTAT MED SYSTEMET

“Inom 1 timme efter insättningen på 3,000 kr började programvaran handla åt mig. I ärlighetens namn var jag nervös över att systemet skulle förlora alla mina pengar. Och mycket riktigt, min första affär gav en förlust på 235 kr!

Jag kände hur jag fick en klump i magen. Jag trodde att jag hade blivit lurad. Jag var även beredd att ringa min ekonomiska rådgivare och be om pengarna tillbaka. Men sedan kom jag ihåg vad han berättade för mig tidigare under vårt samtal: algoritmen har rätt cirka 80–89% av tiden*. Du kommer inte att vinna VARJE affär, men du kommer att vinna tillräckligt för att gå med vinst i slutändan.*

Så jag lät programvaran fortsätta handla åt mig och bevakade den noggrant. Nästa affär gav vinst! Endast 179 kr men det var alltid något. Affären efter det gav mig 481 kr i vinst*. Därefter* 207 kr vinst*, vilket sammanlagdt innebar en vinst på* 631 kr*. Och allt detta under 5 minuter!*

Inom kort började jag skopa upp pengar likt glasskulor och jag kunde inte tro mina ögon.

Varje gång jag uppdaterade skärmen såg jag hur mina vinster växte mer och mer. Det kändes som om jag gick på droger, eftersom det var en sådan spännande jakt på vinster.

Nu vet jag varför Anders Kraft är på så gott humör hela tiden. Och varför storbankerna vill hålla folk borta från detta rikedomskryphål. Vid slutet av dagen hade jag gjort en vinst på över 7,111 kr, inte dåligt med en startinsättning på 3,000 kr! Jag var så exalterad att det knappt gick att sova på natten.

Nästa dag var en tisdag och jag var tvungen att gå tillbaka till arbetet. I ärlighetens namn (berätta inte detta för min chef), så var det svårt att fokusera på jobbet och samtidigt veta att Immediate Vortex -programvaran tjänade pengar åt mig.

Jag smög ut på toaletten ett par gånger för att kolla mina vinster och de fortsatte att travas upp (med en liten förlust här och där). Vid slutet av dagen, innan jag lade barnen till sängs, låg mitt kontosaldo på 14,302 kr*. Det är mer än jag tjänar på en VECKA på mitt vanliga jobb!*

I slutet av veckan hade jag tjänat totalt 56,707 kr*. Jag tog ut exakt 45,000 kr och återinvesterade återstoden. Inom 2 dagar fick jag min första check i posten — på exakt 45,000 kr. Jag kunde inte fatta att detta var verklighet!”*

Oliver fick en check på 45,000 kr fför sina första två veckor med Immediate Vortex

Oliver fortsätter,

“Nu tjänar jag konsekvent ytterligare 7,000 till 15,000 kr per dag, tack vare Immediate Vortex . Nu sätts pengarna in på mitt bankkonto var och varannan dag. Bara några klick och jag får mina pengar inom 24–48 timmar. Varje gång en överföring landar på mitt bankkonto blir jag tvungen att nypa mig själv för säkerställa att jag inte drömmer.

Lyckligtvis ÄLSKAR jag mitt jobb här, eftersom jag kan ge folk viktiga nyhetshändelser (såsom denna) annars skulle jag ha slutat nu. Jag bokade dock en semester för min familj till Bali Indonesien, för att fira att vara skuldfri och äntligen ha min familjs ekonomi på rätt spår igen!

Detta hade inte vara möjligt utan Anders Kraft generositet och möjligheten att höra om hennes hemliga liv på TV. Och jag är glad att jag tog risken att prova Immediate Vortex  själv. Min hustru är lyckligare än någonsin och mina barns leksakskåp är välfyllda.

Mina medarbetare kritiserar sig själva för att de inte registrerade sig för två veckor sedan som jag gjorde. Men inom kort hade hela vårt kontor registrerat sig (inklusive min chef) och de kallar mig för ‘hjälte’ för att ha provat detta.”

HUR MAN KOMMER IGÅNG MED Immediate Vortex (BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER TILLGÄNGLIGA)

För att komma igång behöver du bara din dator, smarttelefon eller surfplatta med Internetanslutning. Du behöver inte några särskilda färdigheter mer än att veta hur man använder en dator och surfa på internet. Du behöver inte någon erfarenhet om teknik eller kryptovalutor, eftersom programvaran och din ekonomiska rådgivare garanterar du att går med vinst..

En annan fördel med programvaran är att du kan komma igång när du vill. Du kan sätta upp ditt eget schema — oavsett om det är 5 timmar per vecka eller 50 timmar per vecka. Starta bara auto-trading-programvaran när du vill och pausa den när du vill (jag vet bara inte varför du någonsin skulle vilja det, dock).

För att spara våra läsares tid och dubbelkolla funktionaliteten, var Oliver vänlig nog att skapa en handledning för att komma igång med systemet.

HÄR ÄR MIN STEG-FÖR-STEG GENOMGÅNG:

Det första du ser är en video som visar styrkorna hos Immediate Vortex . Reklamen är kaxig och djärv och “går rakt på sak”, men det är en amerikansk produkt och det är så de fungerar där borta. Hur som helst, du anger helt enkelt ditt namn och e-postadress bredvid videovisaren för att komma igång direkt.

(Tips: Även om du inte vill investera några pengar just nu så rekommenderar jag att du registrerar dig nu, eftersom det är gratis och för att registreringarna för svenska medborgare kan avbrytas vilket ögonblick som helst)

Därefter uppmanas du att finansiera ditt konto. När jag navigerade på insättningssidan ringde min mobiltelefon. Det var ett internationellt nummer, så jag var tveksam till att svara, men sedan insåg jag vem det uppenbarligen var från.

Javisst, det var min egen personliga, ekonomiska rådgivare. Han var fantastisk. Han hjälpte mig igenom hela finansieringen. De accepterar alla ledande kreditkort som Visa, MasterCard och American Express. Jag fortsatte och satte in det lägsta beloppet, vilket är 3,000 kr.

När finansieringen var klar fortsatte jag till programvarans “Auto-Trader”-del, ställde in handelsbeloppet på rekommenderade 530 kr och aktiverade det. Programvaran började handla i snabb takt. Först blev jag orolig, men jag lät den göra sin grej.

“Alla vill bli rika, men ingen vet hur. Nåja, detta är ditt livs chans att bygga en förmögenhet som gör det möjligt för dig att leva det liv du verkligen vill ha. Möjligheten kommer INTE att existera för evigt, så missa den inte.” Anders Kraft

UPPDATERING

Vi fick precis nyheter som meddelar att idag är nästan alla för svenska medborgare upptagna. Immediate Vortex kan endast acceptera ett begränsat antal användare för att hålla vinsten per användare hög. Just nu finns det fortfarande (37) platser kvar, så skynda på och anmäl dig nu för att säkra din plats.