Uncategorized

Arto Nyberg Altrix Edge kokemuksia 2023 – huijaus vai Laillista?

ERIKOISRAPORTTI: Arto Nyberg uusin keksintö hämmästyttää asiantuntijoita ja kauhistuttaa isoja pankkeja

Suomen kansalaiset haravoivat jo miljoonia kiloja kotoaan käyttämällä tätä “varallisuuden aukkoa” – mutta onko se laillista?

Arto Nyberg on tuonut julkisuuteen uuden salaisen keksinnön, joka rikastuttaa satoja ihmisiä Suomessa

(Huomenta Suomi) – Arto Nyberg on suomalainen toimittaja. Hän isännöi omaa haastatteluohjelmaansa nimeltä Arto Nyberg Yle TV1:llä. eikä häntä haittaa kertoa rehellisesti siitä, kuinka hän tekee rahaa.

Hän esiintyi viime viikolla TV:ssä ja ilmoitti uudesta “rikastumisen porsaanreiästä”, joka voi hänen mukaansa muuttaa kenet tahansa miljonääriksi 3-4 kuukaudessa. Nyberg kannusti jokaista suomalaista tarttumaan tähän mahtavaan tilaisuuteen ennen kuin pankit sulkevat sen lopullisesti.

Ja vain minuutteja haastattelun jälkeen Suomen Pankki / Bank of Finland soitti keskeyttääkseen Nyberg haastattelun esittämisen – oli jo liian myöhäistä. oke

Näin tarkalleen ottaen tapahtui:

Huomenta Suomi:n uutisankkuri Antero Mertaranta haastatteli Nyberg ohjelmassa ja pyysi häntä jakamaan vinkkejä varallisuuden hankkimiseksi ja suomalainen toimittaja pudotti pommin:

Olen menestynyt menemällä mukaan uusiin tilaisuuksiin nopeasti – ilman harkintaa. Ja tällä hetkellä ensisijainen rahasamponi on uusi kryptovaluutan automaattinen kaupankäyntiohjelma nimeltä Immediate Edge. Se on suurin yksittäinen tilaisuus kerryttää pieni omaisuus hetkessä, mitä olen koko urani aikana nähnyt. Kannustan jokaista tarkistamaan tämän ennen kuin pankit sulkevat sen.

Uutisankkuri Antero Mertaranta jäi epäuskoiseksi, kun Nyberg otti esiin puhelimensa ja näytti katsojille kuinka paljon rahaa hän tienaa tämän uuden ohjelman kautta, joka on nyt kaikkien suomalaisten puheenaiheena.

Segmentti loppui ajalta ennen kuin Nyberg pystyi kehittämään, joten saimme yksinoikeudella haastattelun miehen kanssa itse oppiaksesi lisää tästä kiistanalaisesta mahdollisuudesta.

Ainoa haastattelu ARTO NYBERG: N kanssa

Olet ehkä kuullut tästä uudesta kryptovaluutan sijoitusalustasta nimeltä Immediate Edge, joka auttaa tavallisia ihmisiä Suomessa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa rakentamaan omaisuuksia yhdessä yössä. Olet ehkä skeptinen sen suhteen, koska se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Nyberg jatkaa:

Ymmärrän sen, koska ajattelin samalla tavalla, kun luotettu ystäväni kertoi minulle siitä. Mutta kun näin omin silmin kuinka paljon rahaa hän tekee, minun piti kokeilla sitä myös itse. Olen iloinen, että kokeilin sitä, koska se oli isointa ja helpointa rahaa mitä olen ikinä tehnyt. Puhun nyt kymmenistä tuhansista EUROISTA päivässä automaattiohjauksella. Se on kirjaimellisesti nopein tapa ansaita paljon rahaa juuri nyt. Eikä se tule kestämään enää paljon pidempään, kun lisää ihmisiä saa tietää siitä. Tai kun pankit sulkevat sen lopullisesti.

MIKÄ ALTRIX EDGE OTTAEN ON JA MITEN SE TOIMII?

Idea Immediate Edge taustalla on suoraviivainen: Sallia tavallisen ihmisen ansaita kryptovaluuttabuumilla, joka on yhä tuottoisin 2000-luvun keksintö huolimatta siitä, mitä suurin osa ihmisistä ajattelee.

Vaikka Bitcoinin arvo on pudonnut kaikkein korkeimmasta, 20000€/Bitcoin, kryptovaluutalla tehdään silti voittoa. Miksi? Koska on olemassa tuhansia muita kryptovaluuttoja Bitcoinin lisäksi, joilla käydään päivittäin kauppaa suurilla voitoilla.

Näitä kryptovaluuttoja ovat mm. Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, ja tavalliset ihmiset Suomessa saavat niistä yhä yli 10000% palautuksia.

Altrix Edge avulla ansaitset kaikkien näiden kryptovaluuttojen avulla, jopa laskevilla markkinoilla. Se käyttää tekoälyä käsitelläkseen automaattisesti pitkät ja lyhyet kaupat, joten voit tehdä rahaa kellon ympäri, jopa nukkuessasi.

Altrix Edge taustalla on maailman älykkäimpiä tietotekniikkaihmisiä. Richard Branson, Elon Musk ja Bill Gates muun muassa.

Kuva: Bill Gates ja Richard Branson keskustelevat Altrix Edge CES-messuilla 2023.

Nämä tietotekniikkanerot ovat perustaneet monimiljardiyrityksiä, jotka ratkaisevat monimutkaisia ongelmia liittyen verkkomaksuihin, tietojenkäsittelyyn ja kuljetukseen. Nyt he kamppailevat vaurauden epätasapainon maailmanlaajuisen ongelman kanssa antamalla kenen tahansa – riippumatta taloudellisesta asemasta – ansaita tarpeeksi rahaa nauttiakseen onnellisesta ja tyydyttävästä elämästä.

TUOTTOISA RAHASAMPOSALAISUUS, JOSTA ISOT PANKIT EIVÄT HALUA SINUN TIETÄVÄN

Arto Nyberg jatkaa: “Kohtaamme tällä hetkellä vaikeita taloudellisia aikoja, ja tämä on ihmisten odottama ratkaisu. Koskaan ennen historiassa meillä ei ole ollut niin mahtavaa tilaisuutta, että tavalliset ihmiset voivat helposti hyötyä siitä luodakseen valtavan omaisuuden lyhyessä ajassa.

Osa ihmisistä epäröi kokeilla tätä, koska se on niin erilaista. Ja se johtuu siitä, että isot pankit yrittävät peitellä tätä! Isot pankit luovat aktiivisesti propagandaa ja kutsuvat kryptovaluuttaa sekä Altrix Edge kaltaisia alustoja huijauksiksi. Miksi? Pankit ovat huolissaan siitä, että heidän tulonsa pienenevät, kun asiakkaat oppivat luomaan massiivisia rikkauksia itsekseen.

Totuus on, että kryptovaluutta on meidän elinaikamme vallankumous ja jokainen, joka ei tartu tähän tilaisuuteen, häviää. Olen jo saanut vihaisia soittoja ja uhkauksia isojen taloudellisten yritysten tahoilta, koska olen tuonut tämän teknologian ihmisten tietoisuuteen. Mutta hitot niistä yrityksistä. Ihmiset Suomessa ovat jo alkaneet saada tietää totuuden ja on vain ajan kysymys, kun lisää ihmisiä saa tietää.

Jaan tämän tiedon siksi, että olen saanut myös satoja sähköposteja ihmisiltä, jotka kiittelevät minua tämän salaisuuden jakamisesta. Suosikkini on nuori mies, joka osti pikkuveljelleen hänen unelmiensa auton – Ferrari 488 Pistan käyttämällä rahaa, jotka hän oli ansainnut Bitcoin Era avulla. Tämä sovellusalusta tekee todellakin jokaisen ihmisen elämästä maailmassa vähän parempaa.”

Steven Baker käytti Immediate Edge avulla ansaitsemansa rahat ostaakseen pikkuveljelleen hänen unelmiensa auton. Miten inspiroiva tapa käyttää rikkauksia hyvään!

TOIMIIKO ALTRIX EDGE OIKEASTI? KOKEILIMME SITÄ ITSE

Päätoimittajamme eivät antaneet meidän julkaista Arto Nyberg haastattelua ennen kuin todistimme, että Altrix Edge on laillinen mahdollisuus tehdä rahaa kotoa käsin. Yritysjohto ei halunnut julkaista mitään sellaista tietoa, joka voisi mahdollisesti aiheuttaa suomalaisten vaivalla ansaittujen rahojen menettämisen.

Joten toimitustiimimme kokeili Altrix Edge varmistaakseen, että se todella toimii kuten L Nyberg kuvaili. Yksi verkkotoimittajistamme, Zachary Tisdale, tarjoutui vapaaehtoiseksi riskeeraamaan omat rahansa ja kokeili Immediate Edge.

Zachary on 53-vuotias kahden pojan isä, jonka vaimo menetti työnsä viime vuonna sairauden vuoksi. Hän myönsi kamppailevansa taloudellisesti ja tämä sijoitusmahdollisuus voisi olla vastaus ongelmiin.

Zachin perhe oli taloudellisessa ahdingossa ja toivoi, että Altrix Edge voisi auttaa tähän, joten hän päätti kokeilla järjestelmää ja raportoi tuloksista.

Zachary raportoi:

“Aluksi kun kuulin haastattelun Nyberg kanssa, luulin hänen vitsailevan. Rahan ansaitseminen kotoa käsin on vain unelma. Päätin kaikesta huolimatta kokeilla sitä taloudellisen tilanteeni takia – ja hyvän journalismin vuoksi.

Katsoin sovellusalustan esittelyvideon ja rekisteröidyin. Video vaikutti liikoja lupaavalta, mutta jätin skeptisyyteni huomiotta. Muutaman tunnin kuluttua sain puhelinsoiton henkilökohtaiselta sijoittajaltani. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja epäilyksiini, ja vakuutti minut siitä, että tulen tekemään rahaa. Piste.

Henkilökohtainen sijoittajani lupasi jopa, että jos menetän senttiäkään, hän palauttaisi 350€ talletukseni välittömästi. Hän oli niin varma, että tämä tulisi muuttamaan elämäni. Siinä vasta asiakaspalvelua yli kaiken sen, mitä olen nähnyt. Eikä ihme, että pankit ovat peloissaan.

Kun pääsin sovellusalustaan, talletin alkusijoituksen 350€. Niin paljon suunnilleen perheeni käyttää roskaruokaan kuukausittain, joten päätin olla viemättä meitä pikaruokalaan kuukauden ajan. Nyt voimme elää terveellisesti, plus saada tilaisuuden rikastua.

Altrix Edge keskustelu itsessään on kryptovaluutan automaattinen kaupankäyntiohjelma. Sovellus käyttää kehittyneitä tekoälyalgoritmeja ja koneoppimista ennustaakseen tarkalleen sen, koska kryptovaluutat menevät ylös ja alas. Sitten se ostaa ja myy automaattisesti kellon ympäri. Teknologia on jo tehnyt elämästämme helpompaa kaikilla mahdollisilla tavoilla, miksei sitä käyttäisi myös rahan tekemiseen?”

ZACHIN REAALIAIKAISET TULOKSET JÄRJESTELMÄN KANSSA

“Tunnin kuluessa 350€ talletuksen tekemisestä ohjelma alkoi tehdä kauppaa minun puolestani. Totta puhuakseni olin hermostunut, että se menettää kaikki rahani. Ja toden totta, menetin ensimmäisessä kaupassani 25€!

Sydän pomppasi kurkkuun. Luulin, että minua on huijattu. Olin jopa valmis soittamaan henkilökohtaiselle sijoittajalleni ja pyytämään rahojani takaisin. Mutta sitten muistin, mitä hän sanoi minulle aiemmin puhelun aikana: Algoritmi on oikeassa noin 80-89% ajasta. Et tule voittamaan JOKAISESSA kaupankäynnissä, mutta tulet voittamaan tarpeeksi ja ansaitsemaan kokonaisuudessaan.

Annoin siis ohjelman suorittaa kaupankäyntiä puolestani ja seurasin sitä tarkasti. Seuraava kauppa oli kannattava! Vain 19€, mutta se oli silti jotain. Seuraava kauppa tuotti 51€ voittoa. Sitten 22€ voittoa, joista tuli yhteensä 67€ voittoa. Ja kaikki tämä tapahtui alle 5 minuutissa!

Pian aloin saamaan rahaa kuin roskaa enkä voinut uskoa silmiäni. Joka kerta kun päivitin näytön, voitot kasvoivat suuremmiksi ja suuremmiksi. Tuntui kuin olisin huumeissa, koska tämä oli niin jännittävää.

Nyt tiedän, miksi Arto Nyberg on niin hyvällä tuulella koko ajan. Ja miksi isot pankit eivät halua ihmisiä lähellekään tätä rikastumisen porsaanreikää. Päivän lopuksi olin tehnyt voittoa yli 754€, ei huonosti 350€ alkusijoituksella! Olin niin innoissani, että pystyin hädin tuskin nukkumaan.

Seuraava päivä oli tiistai ja minun täytyi mennä töihin. Rehellisesti sanottuna (älä kerro pomolleni tästä) oli vaikeaa keskittyä työhön kun tiesi, että Altrix Edge -ohjelma teki rahaa minulle.

Hiippailin vessaan muutaman kerran tarkistaakseni voittoni, ja ne vain jatkoivat kasvamistaan (välillä oli pieniä menetyksiä). Päivän päätteeksi, ennen kuin laitoin lapseni nukkumaan, käyttäjätilini saldo näytti summaa 1349,13€. Se on enemmän mitä tienaan VIIKOSSA normaalityössäni!

Viikon lopulla olin ansainnut yhteensä 5349,12€. Nostin tarkalleen 4500€ ja sijoitin loput uudelleen. Kahden päivän kuluttua sain ensimmäisen shekkini sähköpostissa, summa oli tarkalleen 4500€. En voinut uskoa, että tämä oli totta!”

Zach sai 4500€ arvoisen shekin ensimmäiseltä kahdelta viikolta käyttäessään Immediate Edge.

Zach jatkaa: “Nyt saan jatkuvasti lisäansiona 700€ – 1500€ päivässä, kiitos Immediate Edge. Tällä hetkellä rahat vain talletetaan pankkitililleni muutaman päivän välein. Vain muutama klikkaus ja sain voittoni 24-48 tunnissa. Joka kerta kun siirto näkyy tililläni, minun täytyy nipistää itseäni varmistaakseni, etten nähnyt unta.

Onneksi minä RAKASTAN työtäni täällä, koska saan toimittaa tärkeitä uutistarinoita (kuten tämän) ihmisille, muuten olisin jo lopettanut. Suunnittelin kuitenkin loman perheelleni Balilla, Indonesiassa, juhlistaakseni velattomuutta ja perheen taloudellisen tilanteen paranemista!

Tämä ei olisi mahdollista ilman Herra. Nyberg anteliaisuutta ja hänen salaisuutensa jakamista suorassa televisiolähetyksessä. Ja olen onnellinen, että otin riskin ja kokeilin Altrix Edge itse. Vaimoni on onnellisempi kuin koskaan ja lapsilla ei ole leluista puutetta.

Työkavereitani harmittaa, koska he eivät itse rekisteröityneet kaksi viikkoa sitten kuten minä tein. Mutta pian koko toimisto on rekisteröitynyt (mukaan lukien pomoni) ja he kutsuvat minua sankariksi, koska kokeilin tätä.”

MITEN PÄÄSTÄ ALKUUN ALTRIX EDGE (PAIKKOJA SAATAVILLA RAJOITETUSTI)

Tarvitset aloittaaksesi vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on internetyhteys. Et tarvitse mitään erityisiä taitoja, sinun täytyy vain osata käyttää tietokonetta ja selata internetiä. Et tarvitse aiempaa teknologia- tai kryptovaluuttakokemusta, koska ohjelma ja henkilökohtainen sijoittajasi takaavat sinun tekevän voittoa.

Toinen tämän ohjelman etu on se, että voit aloittaa koska haluat. Voit tehdä oman aikataulusi – oli se sitten 5 tuntia viikossa tai 50 tuntia viikossa. Aloita vain halutessasi automaattinen kaupankäyntiohjelma, ja voit keskeyttää sen koska haluat (En kyllä tiedä, miksi koskaan tekisit niin).

Säästääkseen lukijoidemme aikaa ja varmistaakseen toistamiseen ohjelman toimivuuden, Zachary teki ystävällisesti oppaan, miten järjestelmän kanssa pääsee alkuun.

TÄSSÄ MINUN VAIHE VAIHEELTA -OPPAANI:

Näet ensimmäiseksi videon, joka näyttää Altrix Edge tehon. Mainonta on suurta ja näkyvää, mutta se on amerikkalainen tuote ja niin he tekevät asioita. Joka tapauksessa sinun täytyy vain syöttää nimesi ja sähköpostisi videon jälkeen aloittaaksesi välittömästi.

(Vinkki: Vaikka et päättäisi sijoittaa tähän yhtään rahaa, suosittelen rekisteröitymään nyt, koska se on ilmaista ja Suomessa asuvien rekisteröityminen saattaa päättyä millä hetkellä hyvänsä)

Seuraavaksi sinua pyydetään rahoittamaan tiliäsi. Kun olin navigoinut talletussivulla, matkapuhelimesi soi. Se oli kansainvälinen numero, joten epäröin vastata, mutta silloin tajusin, että se oli selvästi lähtöisin.

Tosiaan, se oli oma henkilökohtainen tilinhoitajani. Hänen palvelunsa oli upea. Hän otti minut läpi koko rahoitusprosessin. He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Menin eteenpäin ja talletin vähimmäissumma, joka on 250 puntaa USD tai 250 puntaa.

Rahoitettuaan olen siirtynyt “Auto-Trader” -osaan ohjelmistosta, asettanut kaupan summan suositeltavaan 50 puntaan ja ottanut sen käyttöön. Ohjelmisto alkoi tehdä kauppoja nopeasti ja olin ensin huolissani, mutta annin sen tehdä asiansa.

“Kaikki haluavat olla rikkaita, mutta kukaan ei tiedä miten se tehdään. No, se on elämän mahdollisuus rakentaa omaisuus, jonka avulla voit elää elämääsi, jota todella haluat. Se EI ole ikuisesti, joten älä kaipaamaan. ” – Arto Nyberg

PÄIVITTÄÄ

Saimme vasta uutisia siitä, että tänään, lähtien melkein kaikki tehtävät on täytetty Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille. Altrix Edge voi hyväksyä vain rajoitetun määrän käyttäjiä kokonaan, jotta voitto käyttäjää kohden olisi korkea. Kuten tällä hetkellä, jäljellä on vielä (37) pistettä, joten kiirehdi ja rekisteröidy nyt turvata paikkasi.