Aldersdæmpende træning – Opdag hvor længe du kan forvente at leve!

Tænk over dette: Vil du virkelig vide, hvor længe du kan forvente at leve? Og hvad er sammenhængen mellem denne forventede alder og aldersdæmpende træning?

Selvfølgelig vil du vide!

Dr. David J. Demko, gerontolog, udarbejdede en quiz til Beregn Alder, som du kan forvente at leve til. Denne tilsyneladende uskyldige quiz kaldes Death Calculator (den skal kaldes LIFE Calculator).

Quizzen er baseret på dit miljø, arvelighed og livsstilsvalg. Når du er færdig med quizzen, får du nummeret – den alder, du kan forvente at leve i.

Pas på skræmmende quizresultater

Så nu har du Beregn alder. Hvis dit nummer er 110, tillykke! Hvis IKKE og antallet er alt for lavt, når dit sind efter måder at gøre det højere, MEGET højere!

Nu forstår du sammenhængen mellem antallet og aldersmodsigende træning. Disse træningsprogrammer er en af ​​de primære måder sammen med den rette diæt for at ændre antallet – den alder, som du kan forvente at leve.

Hvordan man laver antallet højere

Se på de faktorer, du kan kontrollere: miljø og livsstilsvalg. Et par eksempler er som følger:

1. Du bor i en by i et land, hvor forurening er ukontrolleret. Det er måske ikke let at gøre, men du kan overveje at bo i det uforurenede landskab.

2. Du er den ultimative sofa kartoffel. Kom i gang. Overvej at Beregn Alder træningsprogrammer for at forbedre balance, udholdenhed, styrke og hjernekraft.

3. Du ryger, eller en, du lever med, ryger. Stop og / eller få den til at ryge udenfor. Tro det – koldt vejr hjælper med at skære ned på rygerne!

4. Du spiser junkfood mens du går i kartofler. Når du er i bevægelse, skal du erstatte pommes frites eller kartoffelchips med et sundt alternativ (salsa og risknæk).

Du ved, at du ikke vil leve for evigt, men du kan få årene efter 40 år, traditionelt år med fysisk og mental tilbagegang, år med vækst i stedet.